Jump to content

Swissies blogg

Sign in to follow this  
  • entries
    168
  • comments
    939
  • views
    30571

Vi har flyttet!

Swissie

720 views

Jeg får vel gi et lite livstegn. Det blir lite tid til å være sosial for tiden. Håper det bedrer seg etter hvert.

Flyttingen gikk bra. Vi hadde et flyttebyrã der alle ansatte var italienere. Det var heller dårlig med tysk-kunnskapene hos noen av dem, så selv om jeg hadde merket godt kartongene som skulle på kjøkkenet, er det ikke alle som har dukket opp der. Litt vanskelig når viktige kokekar og oppskriftsbøker, slikkepotter og andre helt nødvendige ting bare ikke er der. Men hverdagen blir igrunnen bare litt mer spennende ;)

Vi hadde nydelig varmt vær både torsdag og fredag, dvs både den dagen de lastet inn i bilen og den dagen alt kom over i den nye leiligheten. Plantene og en del møbler ble satt på terrassen og altanen.

Men like før midnatt lørdag kveld kom lavtrykket med brask og bram. Det er sjelden vi har slike nedbørsmengder her. Regnet fortsatte på søndag, og mandag morgen gikk det over til snø! Hele dagen snødde det, og jeg måtte redde inn orkideene og palmen.

Vi bor fremdeles mellom kartonger. Men det kommer seg litt etter litt. Foreløbig har jeg konsentrert meg om kjøkkenet og med å holde klærne i orden. Vi skal tross alt fungere i vanlig arbeidsliv også ved siden av flyttingen.

Gleder meg til jeg får PCen opp å gå. Tungvint med iPad.3 Comments


Recommended Comments

AstridNV

Posted

Hyggelig å høre fra deg og gratulerer med ny bolig.Det tar sin tid å komme i orden og få p.lassere ting slik det er mest praktisk.Men dere har jo fått alle eiendelene i det nye,det er verre når en må springe fran og tilbake og hente ny last.

Det er jo som du sier dere skal jo fungere ellers også og ikkje bare flytte,det er vel det som tynger mest akkurat nå. Men ønsker dere lykke til likevel vidre.

Share this comment


Link to comment
Strikkeliv

Posted

Så hyggelig å høre fra deg. Flytting tar tid. Finne alt og få det på rett plass. Senk skuldrene og ta en pause innimellom. Det går ikke noen steder. Improviser på kjøkkenet og ta det enkelt. Er nok greit å konsentrere seg om tøyet og arbeidet så får det andre komme på plass litt etter litt.

Liv

Share this comment


Link to comment
Betty_HjemmetNO

Posted

Så er du på plass i det nye huset. Gratulerer. Det kan vere eit kaos til å begynne med, men sakte og sikkert kjem ting på plass. Når blir de pensjonister? Til sommeren?

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...