Jump to content

Swissies blogg

Sign in to follow this  
  • entries
    168
  • comments
    939
  • views
    30902

Nå tar jeg meg en pause!

Swissie

927 views

....Men er det noe å blogge om, da? At jeg tar en pause? Hvem gjør ikke det!

Ok, jeg skriver litt likevel.

Det er altså flytting på gang. Regner med at folk har fått det med seg. Og akkurat nå ser det ikke ut her hos oss! Kasser og kartonger over alt. Støv inni og utenfor lungene. Verkende rygg og sprukne fingrer.

"Alt har en overgang" sa reven da han ble flådd. Jeg gleder meg til denne flyttesjauen er over.

Akkurat nå kunne jeg tenkt meg å ha påskeferie. Men sånt noe finnes ikke her hos oss. Hele neste uke er det vanlig arbeidsuke, og jeg har skole både tirsdag og onsdag. I år underviser jeg ikke om torsdagen, ellers hadde jeg måttet av gårde til skolen også på Skjærtorsdag. Jeg synes det er rart. Heldigvis har skolene fri fredag. Da har vi langfredagsgudsjeneste i kirken. Men butikkene er åpne, og livet går sin vante gang. Skulle tro at sveitserne satte disse helligdagen høyt, men akkurat her i Wallis, er det den katolske kirken som står sterkest, og der er ikke Langfredag så viktig. Dessverre.

I morgen er det Palmesøndag. Vi har kveldsgudstjeneste, og den er det jeg som skal holde. Så fikk jeg altså all forberedelsen til den midt oppi flyttesjauen. Men talen er skrevet, liturgien har jeg også forberedt, så det skal nok gå godt.

På håndarbeidsfronten er det litt småstrikk hos meg for tiden. I pausene innimellom pakkingen, er det godt å roe ned med bomullsgarn i glade farger. Fremdeles holder jeg på med kluter og håndklær til det nye kjøkkenet. Har ikke noe nytt bilde nå. Det får komme litt seinere.

Det blit lite kortlaging. Men i går og idag har jeg holdt på med å sortere papir, og da kjenner jeg at det klør i fingrene etter å lage kort! Det siste kortet jeg lagde, var bursdagskortet til sønnen min. Han hadde bursdag denne uken, og kortet kom fram på dagen. Jeg synes det er vanskelig å lage kort til menn. De blir enkle og uten noe særlig dilldall. Men når en har det travelt, er jo det like greit.

God helg til dere!

blogentry-78197-0-39226500-1397313403_th4 Comments


Recommended Comments

AstridNV

Posted

Skjønner at du har det travelt. Skal sende deg nokre tanker,så kanskje det hjelper. Så spesielt med påskefeiringen hos dere.

Her hos oss blir det stille i påsken,vi får bare besøk eit par,det er litt uvant,for barn og barnebarn pleier å være heime då.

I dag har det vært gråvær og litt regn,men no kom sannelig sola.

Ønsker dere alt godt i påskehelgen og lykke til med flytting.

fint kort du hadde laget-

Share this comment


Link to comment
Strikkeliv

Posted

Spennende å flytte. Hvor og når dukker det opp, som du vet du pakket ned, men ikke husker hvor. Håper du er flink til å merke eskene med hva det inneholder. Da er jobben mye lettere på ditt nye sted. Alt trenger jo ikke komme på plass med det samme. Kan jo trenge å ta en pust eller to i bakken innimellom (les; pusle litt med håndarbeid)

Blir nok bra til slutt selv om det føles veldig vemodig å flytte fra hjemmet ditt nå, men om litt har du satt dit personlige preg på ditt nye hjem.

Takk for hyggelige ord på mine tidligere innlegg.

Påskeklem fra Liv

Share this comment


Link to comment

tusen takk for koselig blogg fra deg. Gudamei hva du har tid til midt i flyttetiden. klem

Share this comment


Link to comment
Pingvine

Posted

Takk for koselig blogg

Så bra at du innimellom alt kan slappe av litt med strikking til nykjøkkenet. En trenger å få tankene over på noe annet enn alt som skulle vært gjort!

Fint kort du har laga til sønnen.

Fortsatt god søndag og riktig god påske til deg.

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...