Gå til innhold

Swissies blogg

  • blogginnlegg
    168
  • kommentarer
    939
  • visninger
    33 337

Joda, det står til liv


Swissie

1 299 visninger

Jeg har ikke skrevet noen blogg siden 30 januar, ser jeg. Mistet litt lysten og motet da jeg fikk med meg at denne muligheten skal avsluttes. Men nå er jeg iallfall innom for å oppdatere litt.

Vi har vinterferie denne uken, og de første dagene var været aldeles strålende. Vi bor slik til at det ikke tar så veldig lang tid å komme seg over grensen både til Italia og Frankrike, og på mandag dro min mann og jeg til Chamonix. 2 timer tar det å kjøre dit.


Jeg visste ikke hvor vi skulle, annet enn til Chamonix i Frankrike. Det er alltid spennende når min mann tar meg med på slike turer. Han har så mange fantastiske reisemål!


Og denne gangen var målet Aiguille du Midi som ligger på 3842 meter!


Snakk om opplevelse! I det strålende været, uten en eneste sky på himmelen, hadde vi en fantastisk utsikt over snøkledde alper hvor vi enn så. Men det var ikke lett å puste i den tynne luften.


Det er mye som har blitt forandret og utbygget siden min mann var der for ca 20 år siden. Nå er det blant annet en glassplattform man kan gå utpå og se flere hundre meter rett ned under ens egne føtter. Det var ekkelt! Jeg har høydeskrekk og vågde meg ikke utpå glassplaten. Det var skummelt nok å stå like ved der den startet.


Her er noen bilder fra den flotte turen vår.


 


Aiguille du Midi


 


Aiguille du Midi


 


Aiguille du Midi


 


Ellers driver jeg selvfølgelig på med å lage kort. Og nå gleder jeg meg over våren som kommer. Dette kortet har et herlig motiv, tegnet av Beccy Muir fra Australia.


Kort. Vår


Ønsker alle en riktig god helg!

4 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Betty_HjemmetNO

Skrevet

Takk for livstegn Liv! Flott tur de har hatt. Kjekt å få sjå bilde. Kan godt forstå at det var litt tungt å puste.  Klør ifingrane mine etter å reise, men med bryllup og ein 90-årsdag så spørs det korleis det blir i år.

Korta du viser er flotte. Fargerikt og flott var dette.


God helg til deg.

Lenke til kommentar
Signe_HjemmetNO

Skrevet

Hyggelig å høre fra deg Liv smiley-smile.gif

Flotte bilder fra en fantastisk natur og en koselig tur dere har hatt.


 


Som vanlig fine kort fra deg !!

Lenke til kommentar
AstridNV

Skrevet

Hyggeleg med noen ord fra deg.Høres ut til at dere har hatt ein fin tur,moro å sjå desse bildene. Morsomt kort du har laget.

 

Lenke til kommentar

hei gjen

Hyggeligå se deg igjen. a det var flere som reagerte, men jeg trr det ble litt "storm i vanngass"  Tror ikke mligheten blir hlt borte jeg.


Du bor da midt i en drm ohar de fine rmmeturene i tillg. Nydelige kort du skaper

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...