Gå til innhold

Swissies blogg

  • blogginnlegg
    11
  • kommentarer
    37
  • visninger
    14 360

Leiter litt fremdeles


Swissie

1 460 visninger

I dag var det vanskelig å finne Trådsnella.

Jeg har ikke vært aktiv her på over en uke, og det var ikke lett å finne Trådsnella mellom alle andre lenker her inne. Jeg måtte gå via forskjellige innlegg før jeg til slutt havnet på rett plass. Dette synes jeg ikke er enkelt. Og jeg forstår de av snellene som har gitt opp.

Men nå fant jeg altså fram. Måtte selvfølgelig gå via Kvinneguiden, men det tenkte ikke jeg på. Regnet med at Trådsnella er så viktig og så populær, at den ligger lett synlig. Slik kan en altså ta feil.

I dag kan jeg rapportere om sommer etter norske forhold. Måtte ta på shorts da jeg satte meg ut på altanen for å arbeide i formiddag. Det er herlig, men ikke helt vanlig selv her i Wallis. Håper bare ikke vi får et vinterlig tilbakeslag. Nå blomstrer mange frukttrær, og bier og humler har det veldig travelt.

For meg går tiden med til rydding, kasting, pakking. Vi flytter uken etter påske, og det er mye som har samlet seg opp gjennom årene, ting som ikke skal komme med over i den nye leiligheten.

Selvfølgelig har jeg mine vanlige gjøremål også. Denne uken sang jeg i en begravelse. I kveld leder jeg en samtalegruppe for kvinner, i morgen er morgenen og formiddagen satt av til religionsundervisning for ungdomstrinnet, og på søndag har jeg ansvar for familiegudstjenesten. Så frihelg er det ikke. Men mandagen er "prestesøndag", så da tar vi oss litt inn igjen.

Nå blomstrer blåveisen over alt. Både den blå, "vanlige" , den rosa og den hvite. Denne blomsten heter "Leberblümchen" (leverblomst) på tysk,etter formen på bladene, og den finnes altså i tre farger. Det finnes også noen som er en blanding av hvit og rosa.

Dessverre vokser ikke hvitveisen her. Det er for tørt klima. Men på søndag var vi over i kantonen Bern, og der så jeg massevis av hvitveis. Det er den som er vårblomsten framfor noen for meg.

Bildene viser blå og hvit blåveis

blogentry-78197-0-35578700-1395409091_th blogentry-78197-0-39887300-1395409110_th

  • Liker 2

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

AstridNV

Skrevet

Koselig å høre fra deg,og så fine blomster. Vi har ikkje blomster enda,men du verden så fort det går på snøen.

Tenk at dere skal flytte snart Ja ein veit ikkje kva ein har før ein skal flytte ,er det et ordtak som seier.Uansett så er det ein sjau mens det står på.Mensamtidig får ein jo rydde opp i alt som h ar hopa seg opp.

Syns det er veldig koselig at så pass mange er med på lasset hit,blir nok fleire etter kvart trur eg, Vi får stå på vi gamle. Eg strevar no så med profilbildet mitt,for å få det på plass,men det ordner seg vel. Ønsker dere begge ein god helg.

Lenke til kommentar

Jeg har lagt Trådsnella som favoritt og da er det enkelt å finne rett plass.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...