Gå til innhold

Swissies blogg

  • blogginnlegg
    11
  • kommentarer
    37
  • visninger
    14 363

Uventet fritid


Swissie

1 461 visninger

I dag ble siste del av skoledagen min "avlyst". Dvs, undervisningen falt bort pga prosjektarbeid som jeg ikke hadde noe med å gjøre. Dermed fikk jeg litt tid som jeg kunne disponere helt for meg selv. I det strålende vårværet valgte jeg å ta meg en tur langs elven Rhône.

Lyset er så herlig nå. I dag var ikke himmelen så klar som de andre dagene, men det gjorde ikke noe. Skyene var bare lette slør som dempet det skarpe sollyset litt.

Det var mange som var ute og gikk. Jeg var ute akkurat i den vanlige middagspausen fram til 13.30, og det var flere som nyttet den tiden før de gikk tilbake på jobb. Overalt her er det middagspause mellom 12 og 13.30. Men så varer også arbeidsdagen fra 7 til 18.30.

Det er lite jeg har gått denne vinteren. Sykdom har tvunget meg til å holde meg innendørs. Nå var det godt å gå! Jeg håper at vinterflesket skal forsvinne igjen når jeg begynner å bevege meg mer.

Forsytiaen blomstrer nå. Det er et sikkert vårtegn.

Og sesongen for pollenallergi har faktisk startet! Det er flere uker før normalt. Jeg så massevis av rakler langs ruten min i dag, og med dem begynner allergien for alvor for de som har den plagen.

Jeg har laget et monokromatisk kort i dag. Har meldt det på to utfordringer på blogspot. Ellers er det ikke noe håndarbeid på meg for tiden. Flere ufoer, men de får bli i den tilstanden enda en stund. Mistet litt motet da jeg mistet en maske på et rysjeskjerf og alt ble rekt opp igjen. En fordel med kort, er at en ikke mister masker ;)

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Gjest Strikkehekle

Skrevet

Koselig kort du har laget :)

Ufoer har vi nok alle, vil jeg tro ;)

Ha ei fin uke!

Lenke til kommentar

Våren har kommet lenger hos dere, men vi har hatt flotte vårdager her også. Til helga skal det visst snu, men jeg har kost meg ute i finværet, det er en av fordelene med å jobbe i barnehage.

Har ikke den store gjennomføringsevnen på håndarbeidsfronten. Fant fram noe bomullsgarn og hekler noen grytekluter, men det blir mest småtteri.

Kortsakene har jeg ikke brukt på evigheter, for det ble ikke hjemmelagde julekort i fjor. Men om ikke lenge må jeg lage invitasjoner til Andreas' sin konfirmasjon, så da må jeg i gang igjen.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...