Gå til innhold

MrSmith's Blogg

  • blogginnlegg
    11
  • kommentarer
    0
  • visninger
    27 749

Dag 5


MrSmith

2 485 visninger

OBS, hvis du ikke liker erotikk bør du ikke lese videre.

Er du nysgjerrig så værsågod og kos deg!

Etter nok en lang dag i solen begynte vi å få litt farge alle sammen. Vi hadde blitt enige om at vi skulle ta en tur ut til kvelden, lete opp en nattklubb.

Når solen var gått ned rigget vi oss til ute på verandaen med masse billig og god drikke, levende lys og mye snacks. Vi hadde satt på dempet musikk for å skape ekstra stemning. Vi var alle i strålende humør og jentene var som vanlig kåte og smågale. Emma var nok verst, jeg la merke til at det var en stund siden hun hadde drukket. Hun klenget på Fredrik og meg hele tiden og ville at vi skulle ta på henne, klenget også på Stine og førte hånden hennes ned i trusa. Jeg fryktet det verste. Stine fikk sin oppmerksomhet hun også, men uten å be om det.

Når det nærmet seg avgang hadde vi fått roet Emma noe og situasjonen virket å være under kontroll, nå var de bare glade og i det frekke hjørnet. De gikk stadig vekk på badet for å fikse seg, prøvde alle slags klær før de ble fornøyde. Fredrik og jeg var relativt passive vitner til showet. Men det var meget underholdende å være dommere for de forskjellige antrekkene.

Det tok sin tid og klokken gikk før vi endelig var klare til å dra. Preget av stunden valgte de med høye knis å være litt ekstra vågale. Emma valgte et kort flagrende skjørt uten truse, dette nektet jeg henne.

-Hvis du skal være uten truse får du bruke et skjørt som sitter, de har andre regler i dette landet! sa jeg.

Hun gikk med på det.

Stine valgte en flortynn bomullstights som var lav på livet og gikk til midt på leggen.

-Den er super, sa jeg, Fredrik var enig.

Hun hadde en tettsittende singlet som la seg i folder nedover den myke deilige magen og endte like over tightsen slik at et par cm med mykt hvalpefett kom til syne. Nam! tenkte jeg. Ingen tvil om at den kroppen er deilig!

Vi hadde fått vite at det var en brukbar nattklubb i gangavstand fra hotellet. Vi sjanglet ut dørene i sommernatten, jentene vimset foran med ølboks i hånden. Ved inngangsdøren ble vi godt mottatt av dørvakten, en skikkelig gra okse som kun hadde øye for damene, naturlig nok. Der inn var det høy temp og høyt trykk. Vi skled like godt rett ut på dansegolvet. Jentene gikk helt bananas i den fargesprakende gryta med svette folk. Det var utrolig varmt og trangt, hender og føtter var overalt. I viraken la jeg merke til to ganske unge menn som hele tiden svermet rundt Emma og Stine, Fredrik og jeg oppdaget plutselig at vi stod og danset med hverandre! De to mennene hadde klenget seg på jentene og hendene deres var overalt mens jentene lo. Fredrik og jeg mislikte situasjonen og vi tok tak i jentene og førte de med oss til et ledig bord. Jentene sa vi furtet, men ble enige om at det var litt sjarmerende at vi passet på dem da! Vi hadde bestilt drikke og Emma bøttet innpå. Dette blir tidlig kveld for oss alle, tenkte jeg. Ikke lenge etter begynte hun å velte saker og ting, deretter hadde hun mistet noe, som alle måtte lete etter, under bordene. Nei, dette orket jeg ikke. Fredrik og Stine hjalp meg med å lure unna drinkene hun bestilte, men hun fikk i seg nok likevel. Etter bare en times tid bestemte vi oss for å dra tilbake.

Fredrik og jeg slepte Emma mellom oss Når vi kom hjem kledde vi av henne, forsøkte å gi henne et glass vann og la henne i sengen.

Ute på verandaen bestemte vi oss for å legge oss inne hos Fredrik og Stine for ikke å vekke Emma. Fredrik og jeg tok Stine i hver vår hånd og gikk inn til deres leilighet. Stine la seg på sengen. Vi kvittet oss med klærne. Kledde av Stine. Fredrik la seg mellom benene hennes og begynte å slikke henne, jeg satte meg på huk i senga og tok et godt tak i de store puppene hennes mens jeg lente meg mot henne og ga henne et langt kyss. Hun trakk opp knærne og satte føttene på kanten av sengen, Fredrik tok tak i lårene hennes og jukket inn og ut med tunga.

–Dette elsker hun! sa han. Jeg hørte noen koselyder fra Stine. Jeg lot henne få suge kuken min, hun brukte mye spytt og runket meg samtidig.

-Legg deg på ryggen! sa hun vendt mot meg.

Hun snudde seg og senket seg over ansiktet mitt mens hun spredte rumpeballene.

-Slikk meg i rumpa!

Hun gnidde underlivet sitt over ansiktet mitt, jukket med hoftene. Jeg stakk ut tunga og begynte å leke rundt hullet hennes, før jeg stakk tungspissen litt inn. Hun jukket imot.

-Mmmmmmm! hørte jeg fra henne

-Smør inn pikken hans, sa hun til Fredrik. Fredrik gjorde som hun sa, brukte to store hender med olje og gnidde den godt inn. Hun la en pute under ryggen min, med ryggen mot meg senket hun seg deretter sakte ned på pikken. Styrte den mot rumpehullet og presset den inn.

-Åhhhhh! sa hun idet pikkhodet forsvant inn i det trange hullet.

Hun jukket litt opp og ned, jeg så den glinsende staken forsvinne lenger å lenger inn i henne. Hun masserte klitten med den ene hånden, Fredrik kysset henne og stakk to fingre inn i fitta.

-Åhhhhh! stønnet hun idet jeg kom enda noen centimeter inn. Hun jukket rytmisk opp og ned og tok tak i hodet til Fredrik og kysset han så hardt hun var i stand til. Nesten hele pikken min var nå inne i rumpehullet hennes.

-Jeg vil ha dere begge! Ta meg i fitta Fredrik! sa hun og lente seg bakover på meg. Fredrik tok plass foran henne og styrte pikken sin forsiktig inn i fitta hennes, mens hun støttet seg på armene for å se i det store speilet ved siden av sengen. Jeg kjente pikken til Fredrik komme stadig lenger inn, han jokket seg innover. Jeg jokket de små jokkene jeg fikk til jeg også. Stine fuktet to fingre i munnen og begynte å massere klitten. Jeg forsøkte å se i speilet jeg også, men det lange håret til Stine lå over ansiktet mitt så jeg fikk bare et lite glimt av de to store pikkene som forsvant inn i kroppen hennes. Vi jukket i takt alle tre, Stine var helt i ekstase, hun hadde flere små orgasmer etter hverandre, hun stønnet og fniste og lo om hverandre. Pikken min var helt bedøvd inne i det trange rumpehullet hennes og jeg følte jeg kunne holde ut i evig tid. Men det ble for mye for Fredrik, han måtte tømme seg, jeg kjente et par dype harde jukk før han kjørte pikken helt inn og ble rolig med et langt stønn. Stine ga han et langt kyss før han trakk seg ut. Hun satte seg nå opp på huk mens jeg støtte armene mine mot ryggen hennes. Hun løftet rumpa forsiktig opp og ned. Jeg så pikken min gikk regelmessig inn og ut av det trange hullet. Hun formelig runket pikken min med rumpehullet sitt. Fredrik hadde tatt frem mobilen og filmet. Stine sendte ertende et slengkyss til han. Jeg hjalp henne opp og ned med hendene, hun masserte klitten mens hun så i speilet. Det ble for mye for henne også! Jeg kjente flere kraftige sammentrekninger i underlivet hennes, hun melket pikken min og jeg sprutet jeg også, flere ladninger inn i henne. Fredrik var storfornøyd med å ha fått dette på tape! Stine lo av han da hun løftet seg av meg, hun veltet seg over på sengen helt utmattet og smilte verdens største smil til oss begge!

-Tusen takk gutter! det var vanvittig deilig!

Vi krøp bort til henne vi også, vi la oss på hver vår side og strøk det myke fyldige håret hennes bakover, småkysset henne på pannen , lot tungespissen såvidt møte hennes,slikket henne på halsen, tok øreflippen mellom leppene. Kysset henne ømt på skuldrene, masserte brystene hennes, den myke deilige magen, spredte kjønnsleppene hennes med to fingre og kysset klitten, slikket meg nedover på innsiden av lårene helt til jeg kom til tærne. Jeg lot tungen gli på oversiden av tærne og sugde litt på dem før jeg fortsatte oppover igjen. Stoppet litt der lårene møtes og slikket i meg den væsken som randt i en liten stripe ut av det varme våte kjønnet. Fredrik ga henne et langt og dypt kyss, sugde seg fast på henne mens han kjælte med det ene brystet. Jeg sugde den andre brystvorten hennes inn i munnen mens jeg klemte forsiktig på det store myke brystet, den andre hånden la jeg på kjønnet hennes og klemte sammen de to kjøttfulle halvdelene .

Slik holdt vi på helt til vi falt i verdens deiligste søvn.

  • Liker 1

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...