Gå til innhold

MrSmith's Blogg

  • blogginnlegg
    11
  • kommentarer
    0
  • visninger
    27 749

Treningseksperiment


MrSmith

2 382 visninger

OBS HVIS DU FINNER EROTIKK STØTENDE ELLER HELT UINTERESSANT , DA BØR DU IKKE LESE VIDERE.

Eksperimentet

Cathrine og Finn hadde vært samboere i 4 år og trente regelmessig sammen. De var begge toppidrettsutøverei hurtigløp på skøyter. De hadde oppnådd gode resultater men var nå kommet til et punkt hvor de følte at de ikke fikk noen framgang. Deres faste trener var heller ikke spesielt fornøyd med utviklingen.

- Siste året peker dessverre kurvene kun ned, sa han litt oppgitt ved siste treningssamling. Det virker som at gløden er blitt borte.

Cathrine og Finn var enige i det, og spurte treneren om hva de kunne gjøre. Han foreslo at de kastet seg på et eksperiment som idrettshøyskolen var i gang med akkurat nå. Det gikk ut på å kanalisere den seksuelle energien inn i treningsarbeidet, og var først og fremst beregnet på par som trente mye styrke. Det var allerede to par som var igang med dette prosjektet, og resultatene var veldig lovende.

Dette hørtes spennende ut, og de ønsket å høre mer konkret om hva det gikk ut på.

Treneren fortalte at grunntanken var å overføre den seksuelle spenningen i parforholdet til treningen. Rett og slett utnytte den kraften som lå i seksualiteten. Det var utarbeidet en grundig modell for hvordan dette skulle gjennomføres. På senteret var det idag en egen seksjon for dette prosjektet, hvor to par trente regelmessig. De kjørte nøyaktig samme treningsprogram, og til samme tider, for å oppnå gjensidig visuell stimulering. Han var selv hovedansvarlig for prosjektet.

Cathrine ble litt nysgjerrig , og spurte om hvor det var, og om det var mulig å få se hvordan det foregikk.

-Selvsagt, svarte treneren. Det er trening senere i dag, dere kan bli med meg, så får dere et innblikk i hvordan det gjennomføres.

Senere på dagen møttes de utenfor senteret.

Da de kom inn i det lukkede treningslokalet så de to par som trente, alle var nakne. Det ene paret trente benkpress, jenta lå på ryggen på benken og hadde en pause mellom settene. Typen satt på knær mellom lårene og slikket henne. Cathrine og Finn smilte til hverandre.

-Her ser dere hvordan det hele utføres, selvsagt er lokalet stengt, tilføyde treneren med et smil. Målet er å optimalisere spenningsnivået under trening. Skape store kontraster. Alle trener med tunge vekter, og fokuserer på å løfte maks. Mari er her mellom to sett med benkpress, kjæresten Morten slikker henne for å stimulere henne til neste sett. Der borte trener Camilla og Jørgen knebøy, fortsatte han og pekte på de to andre. Jørgen hang over stangen mens Camilla satt på huk og runket og sugde pikken hans.

-Tanken er at de gjensidig skal stimulere hverandre til å få maksimalt ut av muskulaturen i korte perioder. Så her er det ikke om å gjøre å være sjenert eller beskjeden! sa han med et stort smil.

-Det er enkelt å kontrollere spenningsnivået til guttene, de skal alltid ha ereksjon under utføring av øvelsene, det er jentenes jobb å sørge for det. Da er det litt verre med jentene, i tillegg er jentene litt tregere med å komme opp til riktig spenningsnivå for fysisk belastning. Målinger viser at de trenger litt ekstra stimulering. Foran viktige konkurranser, gjør vi det slik at guttene går sammen om å stimulere jentene, en og en. De klart beste resultatene oppnår jentene når de dagen før konkurranse er blitt tilfredsstilt av to gutter tett etter hverandre.

-Det er ingen tvil om at dette gir resultater. Årsaken kan rett og slett være at treningen blir mer spennende, men målinger viser at det nok er rent fysiske hormonelle årsaker til framgangen.

Etter endt trening skal begge parene utløse spenningen i kroppen med orgasme, dette for å optimalisere hvileperioden mellom treningene. Jentene onarerer gjerne etter at guttene har tømt seg, for å få effekten av en ekstra orgasme. Guttene kommer alltid i munnen på jentene, det er viktig at jentene ,som har mindre muskelmasse, utnytter den høyverdiprotein som er i guttenes sæd. Guttene er veldig nøye med å spise mye frukt og grønnsaker for å oppnå høy sædkvalitet, noe jentene er avhengige av, for å oppnå ønsket framgang.

I tillegg tar alle en proteinshake for å bedre restitusjonen etter trening. Det ligger også inne i planen at parene skal ha sex morgen og kveld på treningsfri dager. – På frivillig basis, selvsagt, kommenterte treneren med et smil.

Cathrine og Finn lot blikket sveipe drømmende rundt i lokalet, ettertenksomt.

Parene hadde nå byttet plass.

På benken lå nå den muskuløse kroppen til Morten. Han lå der som en gresk gud med sine svulmende muskler og tunge lår. Den velvokste tykke pikken hvilte på et gitter av stramme magemuskler. Mari tilba den med tungen, den lyserøde tungen gled opp og ned, med grådig begjær, på det blodsprengte kukskaftet.

Litt i bakgrunnen, ved knebøystativet, hadde de to andre pause. Camilla hadde plassert den ene foten på en benk. Med to fingre åpnet hun fitta si, mens kjæresten stimulerte klitten hennes med tungespissen.

Med min slanke, veldreide og ultrasexy kropp var dette ikke noe å holde igjen for,dette vil jeg være med på!, tenkte Cathrine.

-Dette tror jeg absolutt kan være noe for oss! ikke sant Finn? sa hun smilende.

-Helt klart! svarte Finn og ga henne et klask på rumpa.

-Hva tror du? hun snudde seg kvikt mot treneren som var litt glemt i bakgrunnen.

-Hæ!? kvakk han til, blikket hans hadde vært låst til den spretne faste bakenden til Cathrine.

-Åh jeg!, jo da, han liksom tygde på ordene, -resultatene er overbevisende, fortsatte han åndsfraværende, tankene hans dreide seg om alt annet enn resultater.

-Så fint!, da er det avgjort! konkluderte han, og smilte godslig og fornøyd til dem begge, den gamle utspekulerte grisen.

:)

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...