Gå til innhold

Fortell noe helt uinteressant!


AUF

Anbefalte innlegg

Nattinatt folks! Nå må jeg pysje, også skal jeg le meg i søvn med Graham Norton.

Hold fortet i natt dere nattugler! Og ikkeno tull! :nei:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Aww jeg sier hei i tråden å Nozze og Mynona stikker :sukk:

Endret av Rofl
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sove godt dere som skal sove!

Jeg burde snart legge meg...skal på jobb kl 9 imorra. Spennende å se hvordan det går mtp kassesitting. (Skal etter legens ordre sitte så lite som mulig, og ikke over en time i strekk. Godt jeg ikke holdt pusten for å se det fungere i praksis....)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest NozMonster

woohooo! nå har jeg vært effektiv! siden dette er en uinteresang tråd, så kan jeg meddele at jeg har skiftet til pysj, fjerna sminke og skrubbet ansiktet, tanntrået og pusset tenner, vasket alle benkeflater og vasket kjøkkengulv, ryddet overflødige ting i stua og smurt inn armer og ansikt med krem........siden sist jeg skrev meldig her inne!

:natti:

edit: dvs 13 min!

Endret av NozMonster
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha. Kan du komme på besøk til meg med slik energi? Kan lage mat til deg :jepp:

Glemte si at du er meget flink og du sikkert har det reneste huset av alle her på kg :fnise:

Endret av Rofl
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Why of course it is!

Is there any other kind? :klo:

Tja, siden eg ikke drikker kaffe....så kan jeg ikke helt bekrefte eller avkrefte påstanden :fnise:

Holder meg til te og kakao jeg, om noe varmt skal drikkes!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest hogwash

woohooo! nå har jeg vært effektiv!

...

:sjokkert:

Imponerende!

Tja, siden eg ikke drikker kaffe....så kan jeg ikke helt bekrefte eller avkrefte påstanden :fnise:

Holder meg til te og kakao jeg, om noe varmt skal drikkes!

Jeg kan fikse kaffe, te eller kakao på under 2 minutter :lur:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

:spy:

Har drukket kakao med whiskey, Baileys og krem. Det holdt med en kopp, en gang.

Smakte greit, men fyyyy så full jeg ble...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Skal se Thor så sove så hente en kamerat på flyplassen i morgen rundt 10 så sove litt mer før jeg skal støvsuge hus :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe altså jeg skjønner jo hvordan man steker, men er ikke helt rutinert på varme, tid osv.

roper vi høyt nok, så kanskje Gia dukker opp!:rope: Giiiiiiiiiiiiiiiiiiia!!!?:lete:

Jeg travler rundt på jobb, og svarer sikkert for sent, men siden mad ikke er noe jeg tar lett på, svarer jeg allikevel.

Biff skal være saftig, og ikke tørr. Kjøttet skal derfor freses i kort tid i glovarm pande. Før steking, bør kjøttet være romtemperert, og kan gjerne gnides med lidt salt og pepper. Bruk Maldonsalt eller lignende. Pepperet skal være nykvernet.

Stek på høy temperatur - smøret skal blive brunt når temperaturen er høy nok (stek i smør ikke olje). Da vil porene i kjøttet lukke seg når det kommer i kontakt med den varme panden, og fuktigheden holdes inde i biffen i stedet for å skvalpe rundt oppe i kjøkkenviften.

Jeg liker biff bedst når den er blodig, dvs. ca. to minutter steking på hver side. Biffen kan gjerne hvile et par minutter før servering. Vil man ha den medium eller gjennomstekt (Gud forby!), bliver steketiden lengre. Med tiden får man lidt mavefølelse for dette.

Stekesjyen kan gjerne brukes i sausen. En skvett rødvin i sausen (eller portvin) gjør underverker. Bruker man kantareller eller lignende, kan man bruke Cognac i stedet, og får da en gylden smak. Trøfler gjør underverker. Timian er vidunderlig til biffkjøtt.

Tre til fire smørstekte asparges (ALDRIG BRUK HERMETISK ASPARGES!!!!! - kun ferske!) ved siden av, vil sende deg skrikende ud i madhimmelens langstrakte og ekstatiske limbo!

Jeg indser plutselig at jeg kanskje er over gjennomsnittet glad i god mad....

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Giacomo....du må lage biff til meg en dag... :sjenert: Eller lære meg. Om HerrN skal stå for steking, blir alt gjennomstekt... Er mer medium selv :jepp: Skal da ikke spise såle eller papp!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åhhh nå fikk jeg lyst på en skikkelig god biff! :gjeiper: For meg er det et absolutt must at den må hvile en stund etter steking, synes det er da den blir skikkelig god! Og jeg liker aller best entrecote, med masse asparges og aller helst soppsaus med en skvett fløte i :spise:

Endret av Rumle
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...