Gå til innhold

Facebookgruppen "Mat fra bunnen"


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Alle de til og med T som vil at hun skal forklare oppskriften enda grundigere, fordi de ikke forstår...
Jeg som aldri har laget konfekt før skjønte oppskriften, men så skriver hun jo "Toffifee mold" som rett og slett er en silikon form for toffifee, som gjør det mye lettere.... 
Hva er det egentlig å forklare på oppskriften? Enkelte må virkelig ha det inn med en................teskje salt.

  • Liker 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 minutter siden, Ingride skrev:

Jeg er helt enig i at oppskrifta var grei nok:-) men er disse virkelig hjemmelaga? Da er hun i allefall fryktelig god:p

Ja, det er ett par der inne som er sinnsyk god med både konfekt, kaker, og pynt :) 
Men noen av de det gjelder, driver jo med slikt på hobbybasis, andre har egne firma hvor de lager og leverer. :) 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oooh de så lekre ut! Jeg ser de ikke er butikkjøpte, de er litt ujevne i formen og ser ikke like perfekte ut. Men hadde jeg ikke studert de ville jeg trodd de var rett fra esken! Skikkelig bra gjort.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er det ei som har lagt inn bilde av ei eplekake med oppskrift i kommentarfeltet. Akkurat som man skal altså.

Så blir oppskrifta slettet av T og erstattet av en link til samme oppskrift i bloggen.

" for at de eldre i gruppen skal lære seg å bruke dette verktøyet"

Blir bare så overgitt.

  • Liker 31
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

24 minutter siden, Sukrin skrev:

Nå er det ei som har lagt inn bilde av ei eplekake med oppskrift i kommentarfeltet. Akkurat som man skal altså.

Så blir oppskrifta slettet av T og erstattet av en link til samme oppskrift i bloggen.

" for at de eldre i gruppen skal lære seg å bruke dette verktøyet"

Blir bare så overgitt.

Så utrolig frekt gjort.

 

Btw: syntes folk må roe ned beskyldningene ang folk.

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

43 minutter siden, Sukrin skrev:

Nå er det ei som har lagt inn bilde av ei eplekake med oppskrift i kommentarfeltet. Akkurat som man skal altså.

Så blir oppskrifta slettet av T og erstattet av en link til samme oppskrift i bloggen.

" for at de eldre i gruppen skal lære seg å bruke dette verktøyet"

Blir bare så overgitt.

I alle dager o.O

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

52 minutter siden, Sukrin skrev:

Nå er det ei som har lagt inn bilde av ei eplekake med oppskrift i kommentarfeltet. Akkurat som man skal altså.

Så blir oppskrifta slettet av T og erstattet av en link til samme oppskrift i bloggen.

" for at de eldre i gruppen skal lære seg å bruke dette verktøyet"

Blir bare så overgitt.

😂😂😂

Anonymkode: 00d37...581

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvorfor finner folk seg i dette her? Hvorfor melder man seg ikke ut og boikotter hele gruppa, jeg skjønner ikke at man gidder når det er det samme omigjen og omigjen. 

Det siste der med den eplekaka hadde vært den berømte dråpen for min del i hvert fall. Det er nesten fascinerende hvor arrogant den dama er. Det er fullstending ... jeg har ikke ord. 

Anonymkode: 98c44...ad0

  • Liker 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes alle burde melde seg ut av denne gruppa! så lenge den har så mange medlemmer, tror jo grunnlegge og andre at dette et bra. Men det er jo utrolig dårlig og fungerer bare som markedsføring av en dårlig matblogg. Komm dere ut, folkens! 

Selv ble jeg kastet ut for å like gladkokken:ph34r: Ønsker meg ikke inn igjen, for å si det sånn..

Anonymkode: 5fa2d...e89

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Statoil-bollene har virkelig tatt over for gule bomber nå. Det florerer med kliss like bilder av bollene der inne :P

Anonymkode: b53e1...2ea

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ryddet for bilde med opphavsrett, persondebatt, personangrep, multipostede innlegg og svar til dette.

Tekola, forumansvarlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

4 timer siden, Sukrin skrev:

Nå er det ei som har lagt inn bilde av ei eplekake med oppskrift i kommentarfeltet. Akkurat som man skal altså.

Så blir oppskrifta slettet av T og erstattet av en link til samme oppskrift i bloggen.

" for at de eldre i gruppen skal lære seg å bruke dette verktøyet"

Blir bare så overgitt.

:hakeslepp: Finnes det ingen grenser for dumme unnskyldninger T bruker for å pushe den j***a bloggen? :murvegg:

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 2016-09-23 den 22.53, Labbetuss40 skrev:

Enten så lyver du så det renner av deg eller om det finnes en profil av henne på VG sin vektklubb er den falsk. Jeg kjenner T meget godt.

 

 

Skrev litt dårlig. Ikke hun i mat fra bunnen som er i vektklubben. Men min bekjent som jeg fortalte om. :) 

Anonymkode: 86999...5eb

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 2016-09-22 den 8.37, AnonymBruker skrev:

Dette synes jeg er så rart. Hvorfor er det så mange som kan så utrolig lite om ernæring? En ting er å vite hvilke næringsstoffer vi trenger og hvor vi får det fra, men noe så basic som å vite hvilke matvarer man må unngå/redusere hvis man vil ned i vekt, det er da ikke noe man trenger å sette seg inn i for å vite. Ost, rømme, fløte, sauser, boller og bakst. Alt dette er jo kaloribomber. I alle fall hvis man pøser på med det. Jeg tenker i alle fall at hvis man ønsker å gå ned i vekt så må man ta seg litt tid til å tenke over hva man faktisk spiser i løpet av en dag. 

Det er jo også det som er gjengangeren på mat fra bunnen. Store porsjoner med fett og karbohydrater. Lite grønnsaker og lite variert. Jeg har en lett spiseforstyrrelse og bruker siden når jeg "dagdrømmer" om alle matvarer jeg unngår nettopp pga. høyt kcal-innhold.  Kall det "food-porn" :ler:

Anonymkode: bee37...481

Om jeg skal leke psykolog, så tror jeg det er bare en unnskyldning for å fortsette å spise samme maten som før. ;) Det er jo litt av motto til vg sin vektklubb, de legger jo til og med ut oppskrifter på desserter (kaloririke), for alt kan nytes med måte.

Problemet er jo at mange av oss ikke nyter med måte. Vi vil både ha desserten, vinen og middagen. OG gå ned i vekt. Det er jo en god forretningsmodell av vektklubben også. For går alle ned i vekt fort, så melder de seg jo ut. ;)

 

Nei jeg vet ikke jeg altså. Men slike grupper som denne facebook gruppa viser jo hvorfor over halvparten av befolkningen er overvektig. :) 

(FYI: jeg er også overvektig, men jeg vet jo at det er fordi jeg ikke nyter med måte. Spiser sunt, men for mye. :P )

 

Anonymkode: 86999...5eb

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
På 29.9.2016 den 20.49, Chibi skrev:

Alle de til og med T som vil at hun skal forklare oppskriften enda grundigere, fordi de ikke forstår...
Jeg som aldri har laget konfekt før skjønte oppskriften, men så skriver hun jo "Toffifee mold" som rett og slett er en silikon form for toffifee, som gjør det mye lettere.... 
Hva er det egentlig å forklare på oppskriften? Enkelte må virkelig ha det inn med en................teskje salt.

En ting er at folk har litt tungt for å forstå det. 
Men de som fortsetter nedover i tråden med beskyldninger om at det ikke er hjemmelaget fordi de ikke skjønner oppskriften og fordi de så "for perfekt ut"... Fy søren... 

Det er helt utrolig hvilken oppførsel som godtas der inne... 

  • Liker 13
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Samt Ferero Rocher er jo små kuler på en måte, å enkelte er veldig flink til å rulle ut sånt. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, daemonia skrev:

En ting er at folk har litt tungt for å forstå det. 
Men de som fortsetter nedover i tråden med beskyldninger om at det ikke er hjemmelaget fordi de ikke skjønner oppskriften og fordi de så "for perfekt ut"... Fy søren... 

Det er helt utrolig hvilken oppførsel som godtas der inne... 

Er nok en grunn for at de som virkelig er gode, kvier seg til å legge ut noe..
Enten blir de bekyldt for å jukse, eller så får de ingen likes i det hele å det store, fordi maten..*kremt* Er for sunn :fnise: 

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...