Gjest Wanda Maximoff Skrevet 19. oktober 2016 #7281 Del Skrevet 19. oktober 2016 (endret) 7 timer siden, Teriyaki skrev: Jeg aner ikke. Jeg bare skjønner ikke forskjellen? Begge deler beskriver jo noe. Brun saus og brun ost. Skal sies at jeg selv alltid har sagt brunost. Begynte bare å stusse over det nå. Usikker på hva som er forskjellen selv, men det er det logiske alternativet for meg. Jeg ser jo brunsaus selv, men skriver brun saus men samtidig som jeg sier hvit saus og skriver hvit saus. Altså, så mener jeg å ha lest en gang at brunost ikke er en ost en gang så er det da riktig å kalle det brunost i det hele tatt? Det står jo gulost på pakkene og, ikke en gul ost. Endret 19. oktober 2016 av Wanda Maximoff Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Klink Skrevet 19. oktober 2016 #7282 Del Skrevet 19. oktober 2016 Brunosten heter vel egentlig Gudbrandsdalsost? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2016 #7283 Del Skrevet 19. oktober 2016 3 timer siden, Klink skrev: Brunosten heter vel egentlig Gudbrandsdalsost? Gudbrandsdalsost er bare en av flere typer brunost. I tillegg har vi for eksempel mysost, ekte geitost, Misværost og Bestemorost. Anonymkode: b0fb0...18f 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2016 #7284 Del Skrevet 19. oktober 2016 En brunost er en brun ost. Som det finnes mange typer av som nevnt. 😂 Anonymkode: 00d37...581 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MalloryK Skrevet 19. oktober 2016 #7285 Del Skrevet 19. oktober 2016 Kjedelig!! 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2016 #7286 Del Skrevet 21. oktober 2016 Mikrodiskusjonen er det morsomste jeg har lest i dag. (det har vært en grå dag) Anonymkode: d0d34...47d 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ardwinna Skrevet 21. oktober 2016 #7287 Del Skrevet 21. oktober 2016 På 18.10.2016 den 20.22, dillyduzit skrev: Du må ta det med en klype salt (eller 10). Krem fresh, Cream fresch, creme frech er blant annet noe av det du kommer til å se. Bare pass på å ikke si noe, for da blir du både utestengt og får hele dysleksi-regla på rappen. Eller "kåttsjis" som det også kan hete. Jeg trodde kanskje det ble ment cottage cheese, men neida. Det var faktisk creme fraiche vedkommende mente. 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
dillyduzit Skrevet 21. oktober 2016 #7288 Del Skrevet 21. oktober 2016 1 minutt siden, Ardwinna skrev: Eller "kåttsjis" som det også kan hete. Jeg trodde kanskje det ble ment cottage cheese, men neida. Det var faktisk creme fraiche vedkommende mente. Haha! Men.. det klinger jo ikke en gang? Altså, hæ? 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ardwinna Skrevet 21. oktober 2016 #7289 Del Skrevet 21. oktober 2016 Akkurat nå, dillyduzit skrev: Haha! Men.. det klinger jo ikke en gang? Altså, hæ? Nettopp! Det er nok sikkert en helt spesiell, veldig kraftig dysleksi. Muligens er den smittsom også, så man bør vaske øynene og tastefingrene sine etter at man har besøkt MFB 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
knallerter Skrevet 21. oktober 2016 #7290 Del Skrevet 21. oktober 2016 Kjedelig!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. oktober 2016 #7291 Del Skrevet 22. oktober 2016 3 timer siden, knallerter skrev: Kjedelig!! Anonymkode: 59752...71c 16 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. oktober 2016 #7292 Del Skrevet 23. oktober 2016 Blir stadig overrasket over hvor lite folk kan om basic mat. Som å varme opp baguetter.. Anonymkode: bee37...481 11 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. oktober 2016 #7293 Del Skrevet 23. oktober 2016 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Blir stadig overrasket over hvor lite folk kan om basic mat. Som å varme opp baguetter.. Anonymkode: bee37...481 Sukk🤐 Anonymkode: e42bc...d56 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. oktober 2016 #7294 Del Skrevet 23. oktober 2016 Først av alt så trodde jeg gruppen var om mat fra bunnen, ikke hvordan man varmer opp ferdig mat. Og for det andre, hvordan i huleste er det mulig å ikke vite hvordan man varmer opp ferdigbaguetter? Selv spiser jeg ikke mel og høykarbomat, men jeg ville tippet, helt ut av det blå, at det ville funket om man satte ovnen på ca 200 grader, slengt inn baguettene og latt det stått...tja en ca 10 minutter før jeg sjekket dem. Anonymkode: f1250...498 25 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Sugemerke Skrevet 23. oktober 2016 #7295 Del Skrevet 23. oktober 2016 Er ml det samme som dl?! Wow! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Teriyaki Skrevet 23. oktober 2016 #7296 Del Skrevet 23. oktober 2016 Jeg blir oppriktig overrasket over kunnskapsnivået til mange i den gruppen. Har de vokst opp i et rikt hjem hvor alt fra brødskive med hvitost ble dandert av en butler eller lignende? skjønner jo at de som ikke har vært interessert i baking osv. Er eksperter, men mye av spørsmålene er jo direkte basiskunnskaper som man lærer om og om igjen på skolen. 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kragebein Skrevet 23. oktober 2016 #7297 Del Skrevet 23. oktober 2016 Tråden er ryddet for identifiserende innlegg. Kragebein, mod 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
knallerter Skrevet 24. oktober 2016 #7298 Del Skrevet 24. oktober 2016 På 22.10.2016 den 2.30, AnonymBruker skrev: Anonymkode: 59752...71c ååå nå ble jeg redd 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2016 #7299 Del Skrevet 24. oktober 2016 15 timer siden, Sugemerke skrev: Er ml det samme som dl?! Wow! Oj vet du ikke det ? Kan godt forklare deg det ? Anonymkode: c5082...c84 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2016 #7300 Del Skrevet 24. oktober 2016 Anonymkode: d1be9...1c0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg