Severus Skrevet 26. mai 2016 #6241 Del Skrevet 26. mai 2016 8 minutter siden, AnonymBruker skrev: Lenger opp blant kommentarene skriver en dame at retten nok blir god kjøttdeig eller karbonadedeig også. T svarer "Usikker", en annen gjest skriver at hun lager en lignende rett med kjøttdeig og at det er veldig godt. T svarer da at "Er vel hva en er vant med og liker 😊 For meg er denne med biff." Veldig merkelig å være så lite åpen for endring av oppskrifter, det er jo akkurat det hun gjør når hun "finner opp" en ny rett... Anonymkode: a11da...c58 Altså jeg har laget pastaform med karbondedeig mange ganger, vi brukte å ha kjøttdeig,makaroni og tomatsaus i ei form når jeg var barn. Mamma kalte den bare mammas lasagne, godt var det også selv om det ikke var lasagne. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marimba Skrevet 26. mai 2016 #6242 Del Skrevet 26. mai 2016 6 dl fløte? Er ikke det veldig mye til en "vanlig " middag? 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2016 #6243 Del Skrevet 26. mai 2016 13 minutter siden, Marimba skrev: 6 dl fløte? Er ikke det veldig mye til en "vanlig " middag? Hun er JÆVLIG usunn i matveien. Altfor mye sukker, salt og fett i rettene. Jeg reduserer alltid mengden Anonymkode: e42bc...d56 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 26. mai 2016 #6244 Del Skrevet 26. mai 2016 (endret) http://imgur.com/a/LSDKb T er hun røde Endret 27. mai 2016 av Severus for noe jævla mas 14 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2016 #6245 Del Skrevet 26. mai 2016 "Enkel i smakene", jaja, det er sant da iallfall. Er vel ikke så mye mer smak enn fett. Anonymkode: 1fcc2...25e 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cambria Skrevet 27. mai 2016 #6246 Del Skrevet 27. mai 2016 Den Tuesday, May 24, 2016 at 15.22, AnonymBruker skrev: Siterinngstull Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cambria Skrevet 27. mai 2016 #6247 Del Skrevet 27. mai 2016 6 timer siden, Severus skrev: *snip* T er hun røde Det er flere steder du ikke har fjernet navn blant kommentarene. Bare et tips så den ikke blir fjerna 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wenda Skrevet 27. mai 2016 #6248 Del Skrevet 27. mai 2016 Skjønner ikke at T ikke ser selv hvordan hun ter seg. At hun bare driter seg ut 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2016 #6249 Del Skrevet 27. mai 2016 Den 25.05.2016 at 13.44, AnonymBruker skrev: Ser at "Gladkokken" ikke lengre er medlem der. Synd - var en av tingene det var verdt å få med seg på gruppa om dagen. Det er også forsvinnende lite oppskrifter å finne fra medlemmer der inne. Kun reprise på reprise fra bloggen. Triste greier. Anonymkode: ff467...912 Den 25.05.2016 at 15.14, AnonymBruker skrev: Det skulle jeg gjerne likt å visst også. Håper noen har svar på det Han la jo ut så utrolig mye flott og fristende, med gode forklaringer og små beretninger rundt ting Anonymkode: f1250...498 Den 25.05.2016 at 14.12, Marimba skrev: Det hadde jo vært interessant å få vite om gladkokken slettet seg selv, eller ble kasta ut. Og hva som var årsaken. Den 25.05.2016 at 16.39, AnonymBruker skrev: Prøvde å finne gladkokken på blogglisten, men fant ikke. Må da være høyt oppe? Går på bloggen gladelig. Er så inspirerende, flotte fotos, skikkelig skrevet, godt forklart. Sånne bør man støtte på blogg Anonymkode: d8fcb...cf7 Den 25.05.2016 at 16.43, AnonymBruker skrev: www.Gladkokken.com Anonymkode: 1fcc2...25e Den 25.05.2016 at 17.11, ForumEmma skrev: Gladkokken har egen fb side for de som lurer Den 25.05.2016 at 19.21, mirandaa skrev: Oppfordrer alle til å melde seg inn Den 25.05.2016 at 19.57, Ardwinna skrev: Åh djeveleggene til Gladkokken så skikkelig nam ut! Den 25.05.2016 at 20.11, AnonymBruker skrev: Hahahahahahaha!! Flirer feil på meg! Å, den hjemmesiden til gladkokken var flott! Flere oppskrifter der jeg skal prøve, man får lyst til det når bildene er så lekre! Anonymkode: d877a...8fb Nå er det snart like stor hallelujastemning for Gladkokken her som det er for T på MFB. (Ikke at han ikke er ganske flink altså, men så veeeldig spennende var det heller ikke. Men alt er jo bedre enn MFB-bloggen, da. ) Anonymkode: eeebf...4ec 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2016 #6250 Del Skrevet 27. mai 2016 Jeg får litt vondt av disse posesuppe-linsesuppegreiene. Putt sånne morsomme ting i humorgrupper eller på egen vegg, MFB er altfor stor og med for mye poster som ikke omhandler mat allerede. Dette er sånt som får meg til å slå av oppdateringer fra gruppa, eller vurdere å forsvinne derfra. Anonymkode: d0d34...47d 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2016 #6251 Del Skrevet 27. mai 2016 1 time siden, AnonymBruker skrev: Nå er det snart like stor hallelujastemning for Gladkokken her som det er for T på MFB. (Ikke at han ikke er ganske flink altså, men så veeeldig spennende var det heller ikke. Men alt er jo bedre enn MFB-bloggen, da. ) Anonymkode: eeebf...4ec Nå er det vel litt forskjell på hvordan Gladkokken og T oppfører seg også, da. Hallelujastemningen for Gladkokken er jo fortjent, i motsetning til T sine krav og evige søken om å bli bejublet. Anonymkode: d877a...8fb 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 27. mai 2016 #6252 Del Skrevet 27. mai 2016 8 timer siden, Cambria skrev: Det er flere steder du ikke har fjernet navn blant kommentarene. Bare et tips så den ikke blir fjerna Det er for sent, kan ikke bytte bildene når de allerede er lastet opp. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2016 #6253 Del Skrevet 27. mai 2016 2 timer siden, Severus skrev: Det er for sent, kan ikke bytte bildene når de allerede er lastet opp. Men det er fullt mulig å redigere innlegget ditt og legge ut en annen link i stedet. Anonymkode: b0fb0...18f 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Auri Skrevet 27. mai 2016 #6254 Del Skrevet 27. mai 2016 Jeg må bare spørre... Dette saus-greiene. Er det så mange som lager saus til hver eneste middag? Vi lager ekstremt sjelden saus. Om det er en litt tørr middag har vi litt rømme eller aioli ved siden av. Jeg forstår ikke dette overforbruket av saus, men det er kanskje bare vi som er sære der? 9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Northelia Skrevet 27. mai 2016 #6255 Del Skrevet 27. mai 2016 9 minutter siden, Auri skrev: Jeg må bare spørre... Dette saus-greiene. Er det så mange som lager saus til hver eneste middag? Vi lager ekstremt sjelden saus. Om det er en litt tørr middag har vi litt rømme eller aioli ved siden av. Jeg forstår ikke dette overforbruket av saus, men det er kanskje bare vi som er sære der? Samme her. Det er ekstremt sjeldent vi har saus til middagen (hvertfall til hverdagsmiddagene). Vi får være sære sammen! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wenda Skrevet 27. mai 2016 #6256 Del Skrevet 27. mai 2016 Lager veldig sjeldent saus egentlig. For det meste så lager jeg en slags kald røre av noe slag som f.eks CF med krydder, aioli, tzatziki osv Da blir det gjerne 1-2 spiseskjeer av det til maten Lager jeg bearnesaus eller noe slikt så lager jeg ikke så mye av det heller egentlig. Kanskje 1/2 dl pr porsjon Og her spiser jeg lchf som betyr at jeg absolutt ikke er redd for fett 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cambria Skrevet 27. mai 2016 #6257 Del Skrevet 27. mai 2016 1 time siden, Auri skrev: Jeg må bare spørre... Dette saus-greiene. Er det så mange som lager saus til hver eneste middag? Vi lager ekstremt sjelden saus. Om det er en litt tørr middag har vi litt rømme eller aioli ved siden av. Jeg forstår ikke dette overforbruket av saus, men det er kanskje bare vi som er sære der? Jeg er ikke veldig glad i saus selv, så jeg lager ikke det ofte. Men min mor elsker saus så hun lager det til middagen flere ganger i uka Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marimba Skrevet 27. mai 2016 #6258 Del Skrevet 27. mai 2016 Vanlig brun, hvit eller tomatsaus blir det jo innimellom, men andre typer saus blir det ikke så ofte til hverdags. Pleier ikke å ha fløte til hverdags heller. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2016 #6259 Del Skrevet 27. mai 2016 Nei, så gæli Der ble jeg kastet ut. Må nok være at jeg kopierte gladkokken sitt innlegg om potetsalat og limte det inn i et innlegg hvor ei spurte om potetsalat uten majones. Jeg er nå kastet ut og svaret mitt vedr. potetsalat er slettet. Altså. Den potetsalaten ligger der i feeden så den er ikke slettet. Jeg bare kopierte den inn i innlegget. Ikke et varsel. Ingenting. Bare ut med deg. Aner jeg at gladkokken ble kastet ut? Anonymkode: af244...ec8 24 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 27. mai 2016 #6260 Del Skrevet 27. mai 2016 Jeg har saus kun til biff eller kjøttkaker. Til kylling trenger jeg ikke saus, fordi jeg steker den saftig. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg