AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2015 #1 Del Skrevet 17. oktober 2015 Noen som har en god oppskrift på kebabdressing? Altså sånn hvit hvitløksdressing. Gjerne en som er litt fyldig, og ikke sånn ''suppete''. Har forsøkt med majones og yoghurt naturell, men synes den blir så tynn.. Noen tips? Anonymous poster hash: c972d...dce Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marimba Skrevet 17. oktober 2015 #2 Del Skrevet 17. oktober 2015 Artig sammentreff, jeg har nemlig sitti og googlet etter oppskrift i hele dag selv, og akkurat spist hjemmelaget kebab. Kom tilslutt fram til følgende dressing: 3dl gresk yoghurt 3ss majones 3ss ketchup 1 ta sambal oleek 4 hvitløksfedd Bland sammen og smak til med urtesalt, spisskummin (ikke mye) og pepper. La trekke i kjøleskapet. Den ble ikke for rennende, men det er sikkert fordi yoghurten jeg brukte var tykk. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 17. oktober 2015 #3 Del Skrevet 17. oktober 2015 500 g naturyoughurt 5 hvitløksfedd, finhakket 1 pris salt 1 bunt fersk dill, finhakket 1 bunt persille, finhakket 100 g myk ferskost Noen mynteblad til pynt 1) Legg et sileklede evt. kaffefilter i en sil ,ha i youghurten, dekk over med plastfolie, og la youghurten sile av seg i løpet av dagen/over natta. Det kan vært tilrådelig å sette en bolle under silen for å fange opp væska. 2) Ha den avsilte youghurten i en bolle, lag en paste av hvitløken og saltet, og ha det i youghurten. Til slutt tilsetter du dill, persille og ferskost og rører godt rundt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2015 #4 Del Skrevet 18. oktober 2015 (endret) Artig sammentreff, jeg har nemlig sitti og googlet etter oppskrift i hele dag selv, og akkurat spist hjemmelaget kebab. Kom tilslutt fram til følgende dressing: 3dl gresk yoghurt 3ss majones 3ss ketchup 1 ta sambal oleek 4 hvitløksfedd Bland sammen og smak til med urtesalt, spisskummin (ikke mye) og pepper. La trekke i kjøleskapet. Den ble ikke for rennende, men det er sikkert fordi yoghurten jeg brukte var tykk. Tenkte faktisk på gresk yoghurt, for den er jo fyldigere i seg selv, men var redd for at den ville bli litt for dominerende i smak. Da skal jeg gå for det neste gang 500 g naturyoughurt 5 hvitløksfedd, finhakket 1 pris salt 1 bunt fersk dill, finhakket 1 bunt persille, finhakket 100 g myk ferskost Noen mynteblad til pynt 1) Legg et sileklede evt. kaffefilter i en sil ,ha i youghurten, dekk over med plastfolie, og la youghurten sile av seg i løpet av dagen/over natta. Det kan vært tilrådelig å sette en bolle under silen for å fange opp væska. 2) Ha den avsilte youghurten i en bolle, lag en paste av hvitløken og saltet, og ha det i youghurten. Til slutt tilsetter du dill, persille og ferskost og rører godt rundt. Takk for tips, denne skal prøves Anonymous poster hash: c972d...dce Endret 19. oktober 2015 av Tekola Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tekola Skrevet 19. oktober 2015 #5 Del Skrevet 19. oktober 2015 Ryddet for tulleinnlegg. Tekola, admin. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sweety pie Skrevet 19. oktober 2015 #6 Del Skrevet 19. oktober 2015 (endret) Jeg bruker denne: - 1 beger sæterromme - 1/2 dl majones - 1/2 ts minched hot chili (Glass fra blue dragon. Jeg fant denne hos Meny) - 2 ts minched hvit løk (Glass fra blue dragon) - 1/2 ts cayenne pepper (Jeg fant denne hos Meny) - 2 ts shish kebabkrydder (Jeg fant dette hos Meny, pose) -1 ts pizzakrydder - 1 ts paprikapulver - Skummet melk til passe konsistens - Smak på dressingen underveis og tilsett med krydder for å oppnå den smaken du ønsker. - Bland alt sammen til en jevn dressingsaus! Denne er direkte kopiert fra fru maelas blogg. Endret 19. oktober 2015 av sweety pie Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå