Gå til innhold

debatten om sex med eller uten kondom forts.


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Jeg merker at det er enkelte damer som rett og slett ikke klarer å se sammenheng på ting.

Dersom ubeskyttet sex fører til smittsomme sykdommer er det også like sant sexen kun er et sluttprodukt av et helt hav av faremomenter....

Tror du virkelig at man lever et mer risikofritt liv ved å bruke kondom?

Er du klar over hva det gjør med psyken å ha slike bastante meninger som du har?

Det kan virke som om noen damer rett og slett ikke vil forstå. Litt trist egentlig da det blir svært vanskelig å vokse på hverandres tanker når man er så trangsynt og kverulant som du er. Men vi prøver for det =)

Det er på Kg man forstår de bakenforliggende årsaker til at bruken av særlig "lykkepillen" synes økt...... Frykten for sykdommer ødelegger mer for livsgleden vil jeg tro.... ingenting er så skadelig for sinnet som å nekte seg sex.....

Waco

.... selv om jorda er flat som en pannekake....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Verdande
Jeg merker at det er enkelte damer som rett og slett ikke klarer å se sammenheng på ting. [...] Er du klar over hva det gjør med psyken å ha slike bastante meninger som du har? [...] Litt trist egentlig da det blir svært vanskelig å vokse på hverandres tanker når man er så trangsynt og kverulant som du er. [...] Det er på Kg man forstår de bakenforliggende årsaker til at bruken av særlig "lykkepillen" synes økt......

Nusselige hersketeknikker, waco. Det er mulig de funker noen steder, men her faller de på steingrunn. Har du virkelig ikke noe mer substansielt å komme med en dette våset her?

Dersom ubeskyttet sex fører til smittsomme sykdommer er det også like sant sexen kun er et sluttprodukt av et helt hav av faremomenter....

Eh. Nei. Det er for øvrig så vidt jeg kan se ingen som hevder at man skal slutte å verken leve eller ha sex bare fordi det kan innebære risikoen for en uønsket konsekvens.

Tror du virkelig at man lever et mer risikofritt liv ved å bruke kondom?

Det har jeg ikke hevdet, så du kan kanskje heller fortelle meg hva du prøver å oppnå med å legge ord i mitt tastatur?

Det eneste jeg sier er at dersom man bruker kondom i forbindelse med risikosex (=sex med partner med ukjent smittestatus) reduserer man risikoen for seksuelt overførbare sykdommer, og om man ikke bruker annen prevensjon i tillegg også graviditet. Dette er ikke akkurat hjernekirurgi, waco, og hvordan man velger å forholde seg til et så enkelt faktum som dette får være opp til hver enkelt. Jeg gir da fullstendig faen i om du bruker kondom eller ikke, det er ditt sexliv, ikke mitt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Veranda.... du trenger ikke være aggressiv vi diskuterer bare rolig... slapp nå av... og vær så snill, hold debatten på et høyere nivå enn å syte med fraser som hersketeknikker.... jeg veit at jenter bruker begrepet for alt den er verdt, men her i forumet trenger vi ikke slike triks.

Dersom du kan måle en ukesforløp i antall minutter, hvor du har et one-night stand... kan vi si at å ikke bruke kondom er kun risikofylt i noen få minutter....

... hva med resten av tiden? Er ikke den full av farer kanskje? Dere jenter må slutte å ta risikovurderinger av enhver situasjon, og heller prøve å leve livet littegrann.

Waco

...skjønner ikke hva den bekymringa skal være god for....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Som jeg sa i innlegget mitt så snakket jeg for meg selv. Men ut fra det du Katta forteller så forstår jeg at kondom ikke er særlig givende for deg. Det jeg IKKE helt klarer å forstå er de som sier at de "ikke kjenner noe". Men så er det heller ikke meningen at jeg skal forstå alt :roll:

Til alle dere som velger å ha ons uten kondom så er dette SELVFØLGELIG deres valg og jeg håper at det fortsetter å gå bra.

Men er dog ikke helt enig i at det bare går ut over dere. Har to venninner som var rimelig aktiv når det gjaldt ons tidligere, og jeg må innrømme at når jeg satt med mitt inderlige håp om at det skulle gå bra, så var ikke det BARE for deres del. Det var også for min egen, familiene deres og alle andre som er glade i dem.

Er lett for at innleggene oppfattes mer dømmende enn det de er ment, så jeg legger til at jeg respekterer alle for de valgene du gjør, selv om de ikke sammenfaller med mine egne.

Forresten litt artig å se waco kalle andre for kverulanter. Fornøyelig er du til tider waco, det skal du i hvertfall ha :hoho: Keep it up!

Lilly

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Verdande
Veranda

Voksent, waco. Virkelig voksent.

.... du trenger ikke være aggressiv vi diskuterer bare rolig... slapp nå av...

Spar meg. Jeg spurte deg i forrige innlegg om du ikke hadde noe mer substansielt å komme med enn dette våset. Tydeligvis ikke.

Beklager om jeg skuffer deg, men det skal litt mer til enn utbrukte hersketeknikker og omskriving av nick for å heve blodtrykket mitt.

og vær så snill, hold debatten på et høyere nivå enn å syte med fraser som hersketeknikker....

Jeg syter ikke, waco, jeg holder opp speilet for deg. Det er ikke meg din debattform slår tilbake på.

jeg veit at jenter bruker begrepet for alt den er verdt,

Vennligst ikke ta meg til inntekt for generaliseringen din. Du diskuterer med meg, ikke med den samlede feminine standen.

men her i forumet trenger vi ikke slike triks.

Dette er jo hysterisk morsomt når det kommer fra noen som kaller meg trangsynt, kverulant og snakker om skadelig for psyken.

Det er godt mulig du kan være en interessant motdebattant bare du gidder, waco, men dette mølet ser jeg ingen grunn til å fortsette å fôre. Med mindre du plutselig skulle interessere deg for å diskutere sak framfor meg og psyken min sier jeg eod for mitt vedkommende.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmmm..... det overrasker meg at det er så mange jenter som ikke liker å bruke kondom..... blir litt overrasket over at gummien fjerner så mye nytelse for dere også faktisk.

Personlig syns jeg det er pyton rett og slett, fjerner nærmest all følelse og det blir nærmest kun det visuell som gir særlig glede når det kommer til selve samleie.

Diskusjonen ellers rundt hvor lurt det er å ha sex med ukjente mennesker uten kondom er etter mitt syn litt håpløs. Alle vet at det er en riskiko forbundet med å ha sex uten beskyttelse dersom ikke begge har testet seg først, så da må folk få lov til å velge om de er villige til utsette seg for en slik risiko eller ikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hehe Aline....tror dette forklarer det varierende humøret til enkelte KG-debattantersker.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...