Gå til innhold

Modern Family


Trampe

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ja, fine dagen :jepp:

Lillebror er i fin form etter vaksinen, men han vil jo ikke spise skikkelig. Han bare spiser litt, og så smiler og ler han i stedet. Prøvde å amme nå nettopp, da tok han tak helt til melka kom. Da slapp han, og så spylte jeg jo ned hele ungen :sjenert: Han syns visst det var gøy han, han lo med melk over hele seg, mens mamman fortvilet lette etter et ammeinnlegg for å holde foran.

Så nå sitter jeg her da, med to sprengte pupper og sovende fornøyd baby. Når han våkner får jeg kanskje letta på trykket på den ene, men den andre kommer sikkert til å poppe snart. Ikke blir jeg venner med pumpa heller.

Kanskje mannen er sulten når han kommer hjem fra jobb....? :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spøk til side, dette begynner å bli ganske vondt faktisk. Det ene brystet er klumpete langs siden, så fullt er det. Vurderer å vekke lille snart, for nå trenger mamma hjelp! Kanskje jeg får han til å ta litt på hver side, så jeg får lettet litt på begge. Ellers får jeg jo samme klumpeproblemet på andre puppen før han blir sulten igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Får ut bare litt og litt, jeg syns det tar evigheter å håndmelke. Går greit på den ene sida, men på den andre drypper det bare, og da må jeg stå lenge før det har noen effekt. Litt dårlig tålmodighet med sånt :sjenert:

Uansett så våknet lille sånn halvveis, og mamma tok affære. Han tømte den ene høvelig greit, og jeg fikk tvunget i ham litt fra den andre også, så nå kjennes det utrolig mye bedre.

Nå er han mett og fornøyd, og rapte så høyt etterpå at han skremte seg selv :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Første flyttelasset er pakket i lillebilen min! Den tar ikke stort i slengen, men det er en start :tommel:

Entusiastisk huseier som tar med seg fulle pappesker på overtakelsesmøte :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Overtakelsen gikk bare fint. Nå er det bare arbeidet som gjenstår ;)

Vet ikke når vi flytter. Jeg har jo begynt å flytte ting og tang, men innflyttingsdato kommer helt an på når vi får solgt her vi bor nå. Jeg vil ikke ha visning på en helt tom leilighet, da er det bedre å tømme den for alle personlige greier og la senger og sofa stå. Så får vi heller bo på to steder en stund. Forhåpentligvis tar det ikke så alt for lang tid å få solgt...

Lillebror vil ikke sove. Han ligger og sparker av seg dyna og grynter, men gråter ikke. Vanligvis sovner han lett på skuldra mi etter amming, så det er bare å legge ham ned i senga, men nå kavet han så innmari og bare lugget og kløp så jeg gadd ikke sitte med ham. La han våken i senga, og der ligger han og sparker og venter på å bli tatt opp. Men gråte? Næh.

Rare ungen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Håper dere får solgt leiligheten raskt!

Og håper lillebror fikk sove. Fordelen med at han ikke gråter er jo at du kan sove litt selv. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dumme været :sur:

Lillebror sover endelig, og jeg skulle pakke i bilen. Har kassene stående klare. Og da pøser det selvfølgelig ned ute, så jeg får ikke pakket noe som helst!!!

Jeg blir så rastløs og utålmodig når jeg skulle ha fikset ting og ikke får gjort det, så jeg sitter bare og tripper her.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var helga her. Vi har vært i huset og flyttet litt smågreier, og sett på hva vi vil pusse opp og hvilken rekkefølge vi skal gjøre ting i. Det blir nok å henge fingrene i, ser jeg, men ikke noe helt akutt.

Kjære er og henter søsteren min på flyplassen. Jeg har nemlig ei søster jeg ikke kjenner i det hele tatt. Det er pappa sin datter, hun er i slutten av tenårene og jeg har truffet henne tre ganger totalt. Lang historie, jeg har skilte foreldre, det var en stygg skilsmisse og masse drama og pappa flyttet til en annen kant av landet. Ikke helt optimale familieforhold hos meg, for å si det sånn. Anyway, han ringte for over en måned siden og spurte om hun kunne komme på besøk, for hun har lyst til å treffe meg og ungene. Jeg kan jo ikke nekte henne å ha kontakt, hun har jo ikke bedt om å bli født inn i dramaet som var den gangen... Siden vi avtalte besøk har vi jo kjøpt hus, og det er rot over alt her, men det må bare være. Hun må da skjønne hva det står i. Og jeg er litt glad for at vi er midt i flytting også, for da har vi noe å gjøre, liksom. Jeg er litt skeptisk til å bli sittende og trykke sammen med en fremmed tenåring, kjenner jeg. Jeg kjenner henne jo ikke i det hele tatt... Er litt redd for at det blir klein stemning. Hva gjør man i en helg med en tenåring...?? Får ta henne med på cafe i morgen og spise lunsj, og kanskje hun vil hjelpe til og bære litt. Og så funker vel lillebror som en isbryter skulle jeg tro.

Velvel, nå kommer hun snart, så det må jo gå på et vis.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg regner med at hun er rundt 16-18 år når du sier slutten.Cafe er en god ide. Kanskje du får leite etter hipstercafen i byen. Hadde du bodd i Bergen så skulle jeg tatt dere med  :Nikke: Et annet godt forslag er å bake f.eks med mindre hun er veldig veldig vanskelig. Kanelboller er kjempe godt og en god icebreaker. Lillebror vil nok også bidra mye. Jeg har egentlig ikke noen tips. Jeg tror nok ikke ungdommer liker meg så godt :ler: 

Lykke til!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Besøket er dratt og det gikk helt fint. Vanskelig er hun overhodet ikke, hun er smilende og blid og har kost masse med lillebror. Vi var på cafe og gikk en runde på senteret, og jeg tok henne med i det nye huset for å kikke der. Det vekker mange snodige følelser å ha henne her, så jeg vet ikke helt hva jeg syns egentlig. Hun forteller så mye fra vår felles familie, folk jeg har vokst opp med, men ikke kjenner lenger. Folk jeg ikke har sett på snart 20 år, men som er en stor del av hennes liv. Det er rart. Hun var veldig glad for at hun fikk komme ihvertfall, så det er jo bra.

Jeg våknet med en vond pupp i morges. Ammet på formiddagen, og etterpå fant jeg en diger kul under puppen. Den er fem-seks cm lang, oval i formen og forferdelig vond. Jeg gikk i dusjen og prøvde å massere, men måtte bare gi opp. Så jeg har sittet med varmeflaske en stund, og har prøvd å massere mens jeg ammet. Syns den ble litt mindre da, men nå er det en time siden jeg ammet sist, og den er blitt større igjen. Lukter brystbetennelse lang vei :(

Etter råd fra ei venninne har jeg tatt to paracet, ventet litt, og nå skal jeg senke puppen i så varmt vann som jeg greier mens jeg masserer. Må få ut de greiene her, for hele puppen verker. Jeg skal låne ei elektrisk brystpumpe av henne også, for å sikre at puppen tømmes skikkelig. Jeg har jo et helt meieri her, med nok melk til minst to babyer, så lillebror drukner jo fullstendig i forsøket på å ta unna. I tillegg må jeg passe på å tømme den andre puppen også, slik at det ikke blir spreng der når jeg ammer så ofte på det vonde brystet.

Jeg syns ikke den paraceten tar noe særlig altså, og nå er det 20 min siden jeg tok den. Får vente litt til, og bite tennene sammen. Vondt!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så bra at hun ikke var vanskelig. Det var jeg i den alderen.. Og så bra at det gikk fint. Skjønner godt at det var merkelig å høre snakk om familie som ikke lenger er "familie". 

 

Håper du slipper unna brystbetennelsen altså. Det unner jeg ikke noen. :( Håper det blir bedre fort. 

Endret av Saltsild
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg var heller ikke enkel i den alderen, men det hadde vel sine grunner. Grunner hun har sluppet helt unna. Hun satt i sofaen her og strikket og koste med lillebror. Skulle tro hun var mye eldre, egentlig.

Jeg har vært igjennom en runde med Prosjekt Pupp. Festlig affære, det der. Fylle vasken med glovarmt vann, dyppe puppen nedi, stå i en usannsynlig ukomfortabel stilling, holde den friske puppen unna både glovarmt vann og kald benk mens jeg gnikket og strøk og masserte den dumme puppen nedi vannet. Huhei! Kulen er der fortsatt, det må nok en del runder til før den forsvinner, og jeg må amme mye i natt tenker jeg. Spent på hvordan den er i morgen tidlig.

Nå har jeg fylt bilen med greier, mannen og lillebror ser fotballkamp. Snart er det amming og legging, og da skal mannen dra og tømme bilen i huset. Det går stadig framover! I morgen tenkte jeg jeg skal dra opp og vaske vitrineskapet og sette på plass noen vinglass. Litt etter litt, så kommer vi vel i mål snart :tommel:

Endret av Trampe
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Vet du, du må kjøpe deg en pumpe som fungerer og som du liker. Også masse sympati herifra, håper kulen forsvinner av seg selv i natt, feks :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg satser på at det funker å låne. Trengte pumpe kanskje tre ganger i løpet av en 15 mnd lang ammeperiode med storebror, så jeg har ikke store behovet for den. Men takk for sympati :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bare må fortelle noe helt latterlig.

Mannen og en kompis har gått igjennom huset i dag. Vi må bytte et takvindu, og kompisen har litt peiling og ville sjekke taket samtidig. Vi har kryploft langs hele taket, så han krøp inn der for å kjenne om det var fuktig og i det hele tatt finne ut hvordan det så ut der inne. Og gjett hva han fant???

En dildo.

:overrasket: :overrasket: :overrasket:

:hoho: :hoho: :hoho:

Endret av Trampe
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...