Jump to content
Trampe

Modern Family

Recommended Posts

Trampe

Nytt liv, ny epoke, ny bok! 

 

Jeg kjente et akutt behov for en ny start, så da åpner jeg en ny bok :) 

 

 

:hallo: til alle som måtte komme innom! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Trampe

Tittelen på boka er såklart hentet fra en viss TV-serie. Her er det riktignok ingen homofile operasangere eller smellvakre meksikanske inngiftede stemødre, men jeg og min familie faller nok inn under kategorien "moderne familie" allikevel. 

 

Vi er nå blitt fem under samme tak, pluss en masete langhåret mjauende pelsdott som for tida får alt for lite oppmerksomhet. Personer som garantert kommer til å figurere ofte i boka her, er først og fremst mannen. Han er mannen i mitt liv, verdens beste og mest fantastiske mann. Han er høy og mørk og kjekk, har øyne som får meg til å dirre og vet nøyaktig hva jeg trenger på alle felt. Mannen er ikke spesielt glad i frisører og barberhøvler, noe som gjør at han har en perfekt rockestjernelook. Sånn type Johnny Depp møter Dave Grohl. To av mine favorittmenn i en, det MÅ jo bli bra. ;) Han er rockestjerne også, helt sant. Mannen kan synge...! Det er moro å stå i publikum når han er på scenen, og overhøre noen damer som står foran meg og diskuterer hvor gjerne de vil ha han med seg hjem - og vite at han skal være med meg hjem. Jepp, jeg har opplevd det ;) I tillegg er han en utpreget familiemann, som gjør alt for ungene sine. Finnes det noe mer sexy enn en dedikert pappa? 

 

Vi har tre herlige barn i hus. Storesøster er snart åtte. En kreativ kunstnersjel som lager liv og røre rundt seg uansett hvor hun er. Det er virkelig tomt og stille når hun ikke er hjemme. Hun synger og danser, tegner og maler og samler på alt mulig. Storesøster er mannens datter, og min stedatter. 

 

Storebror er min eldste sønn, og min øyensten. Han er sju, bare fire måneder yngre enn storesøster, men allikevel året yngre. Han er friluftsmenneske, liker fjellturer og fiske, sykler alt for fort, og elsker mammaen sin over alt i verden. Storebror er min sønn, og mannens stesønn. Han og storesøster er her annenhver uke, men er nå blitt såpass store at de går litt imellom vårt hjem og deres andre hjem, og styrer litt selv hvor de oppholder seg. 

 

Lillebror er nå blitt seks uker gammel. Han er kronen på verket, og naturlig nok familiens midtpunkt. Han er den eneste i verden som kan få meg til å smile når klokka er fem om morgenen og hvert eneste lille fiber i kroppen min hyler etter mer søvn. Han er en skjønn liten tjukkas som alltid er omsvermet av søsknene sine. Lillebror vil nok være den som figurer mest i boka her, naturlig nok. Når man går hjemme, og livet dreier seg mest om pupp og bæsj og det første smilet, da har man ikke så veldig mye mer å snakke om egentlig. 

 

Og så er det meg, da. Utålmodig av natur, men på et eller annet vis snodig tålmodig med lilelbror. Alt for glad i sjokolade, hater å trene, men må jo. Egentlig alt for usosial, og har en jobb å gjøre på det feltet, ja.  Jobber for mye, tar alltid med jobben hjem, men skal nyte noen gode permisjonsmåneder fremover. Liker å strikke og scrappe og lage ting, og elsker familien min over alt i verden.  

 

Så familien min, som består av mitt, ditt og vårt barn, er virkelig en moderne familie. Det er alltid liv her, det er utfordrende til tider, men forferdelig moro. Velkommen til mitt liv :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beccy87

Fantastisk tittel! Elsker Modern Family og har sett alle episodene minst to ganger!

 

Er gravid i uke 38 og suger derfor til meg det jeg makter av informasjon og andres erfaringer her på KG.

Har fulgt deg litt på avstand gjennom graviditeten din, og nå når du har laget ny bok er det vel på tide at jeg gir meg til kjenne som den snikleseren jeg er og hilser på!  :vinke:

 

 

Så hei til deg, ser fram til å følge deg videre på veien (muligens på en litt mindre snikete måte)  :ninja:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Trampe

Hei Beccy! :vinke:

Sniklesere som står fram liker vi :jepp: Uke 38, ja, snart ferdig du jo! Åh, du har så mye bra i vente :hjerte:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anglofil

Herlig tittel og herlig beskrivelse! :vinke:

 

Mvh Yvonne :heiajente:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nautika
:hoppe: Ny bok!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Trampe

Ny bok ja :hoppe: Kjente at det var på tide! 

 

Jeg ser Dexter. Lillebror sover. Han var urolig som bare det fra 04:30 til for et par timer siden. Da roet han seg endelig, og sovnet. Svigermor har vært innom med vårruller til meg. Snille svigermor! :hjerte: Hun var litt redd for at jeg er ensom når mannen er borte. Jeg fleipet først med at jeg jo har McDreamy (Grey's sto på da hun var innom) men den skjønte hun ikke helt. Hun sperret opp øynene og lurte veldig på hvem det er :lol:  Jeg måtte ro litt og prøvde å forklare, men så ga jeg opp og begynte å snakke om noe annet. Men jeg fikk ihvertfall forsikret henne om at jeg trives utmerket i mitt eget selskap. Ihvertfall når det er bare for et døgn eller så. 

 

Så nå ser jeg Dexter. Lasagne fra i går står i ovnen, og jeg har sjokolade. Går bare fint dette :jepp: 

Share this post


Link to post
Share on other sites
juliane

:goodbye:

Fin beskrivelse av en fin familie! :rodmer:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Trampe

:vinke: 

 

 

Jeg har noe annet enn sjokolade også! Jeg har spekeskalker! Drømte om spekemat da jeg gikk gravid, og mannen kjøpte spekeskinke til meg etter fødselen, men nå har jeg kjøpt en sånn pose med skalker. Herreminhattsågodt. Må spise alt før mannen kommer hjem i morgen :lol: 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Saltsild

her er tissedronninga!

Sjokolade er best

Share this post


Link to post
Share on other sites
MissStiles

Herlig tittel på ny dagbok! Elsker den serien! Hyggelig at du fortsetter med dagbok.

Det blir gøy å følge med videre...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Frøkenanonym

Digger beskrivelsen av familien din, det høres ut som du har det som plomma i egget! :) Og gu som jeg fikk lyst til å se hvordan mannen din ser ut da  :fnise: Gleder meg til å følge deg videre i den nye dagboka!  :laugh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Trampe

Haha, Frøkenanonym, han er en kjekkas :strix: Jeg har det som plommen i egget, helt klart. God beskrivelse. Det er noen humper i veien her og der, sånn er det alltid, men når alt kommer til stykket har jeg det veldig bra :jepp: Jeg har noen drittdager jeg også, men det er stort sett jeg selv som skaper de. Familien er det fint lite å utsette på. 

 

Duh, dronninga, du er bare misunnelig for at du ikke kan spise spekemat.  :flekke: Jeg har spist halve posen allerede  :briller2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

La Traviata

Grattis med ny dagbok, herlig tittel!

Gleder meg til å følge deg videre :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
j86

Yey, ny dagbok, nye muligheter! :danse:

 

Helt topp beskrivelse av gjengen din, kjente også at jeg ble supernysgjerrig på denne her hunke-mannen! :sjarmor: Heldigvis har jeg en slik sittende ved siden av meg jeg også, med litt ekstra skjeggbuster (noe som jeg liker veldig godt) :hjerte:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rosenrød

Her må jeg jo følge med!  :heiajente:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Trampe

Jaa, skjegg liker vi! Ikke så svært og uflidd og sånn, men akkurat nok til at det ikke stubber og stikker, og ikke så mye at det er i veien når vi kliner :lol: Mannen har heldigvis ikke enorm skjeggvekst, så han har tredagers i minst ei uke :ler: 

 

Jeg og lillebror har vært ute en tur. Det holdt opp å regne, så da knøt jeg på meg meitaien med lillebror oppi, dro mannens treningsjakke uttapå den igjen og tuslet ut en tur. Gikk ikke så langt da, i tilfelle han begynte å vræle oppi der. Pus var ute og fant ut at han skulle være med, så der gikk vi, da. Jeg er visst blitt den gærne kattedama :ler: Lillebror er ikke helt venner med meitaien, så vi må trene litt. Han fekter og kaver og vil gjerne enda mer opp og se. Gleder meg til jeg kan knyte ham på ryggen i stedet, det blir nok bra. Storebror kunne sitte på ryggen min i timesvis og bare kikke. Jeg hadde han med på jobb en gang husker jeg, og da knøt jeg ham fast på morgenen, tok ham ned til lunsj for å spise og skifte bleie, og så satt han der resten av dagen. Sov på ryggen min gjorde han også. Herlig :jepp: 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Trampe

Når man endelig har fått baby til å sove etter en times kaving og sutring, har fått lagt ham ned og han faller til ro, hva skjer da?

Vi har soverom rett ved stua, jeg har døra åpen og plutselig hører jeg *hikk* *hikk* *hikk* der inne.

Tilbake til start. Jeg som skulle ha bare en liten time for meg selv før jeg tar kveld. :sur:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Roadrunner

:vinke:

Så koselig med ny bok!

Share this post


Link to post
Share on other sites
miore

Skal definitivt følge med i din nye bok også :) Synes det er så koselig å følge deg, våre små knøtt er jo nøyaktig like gamle.

 

Rakk ikke å legge igjen noe spor i går, for min lille kolikkbaby skrek og jobbet i 7.5 timer i strekk fra ettermiddagen og helt til leggetid, uten å ta seg en lur. Det ble med andre ord en skikkelig arbeidsdag på henne, og hun hadde skikkelige blå ringer under øynene når hun endelig konka ut, stakkars! Det hadde nok mammaen også  :fnise:  

 

Mannen var i utdrikningslag her også (av og til lurer jeg på om du er meg!? Men så kommer jeg på at jeg har jente og ikke gutt, og at vi ikke har to eldre barn), så jeg måtte håndtere all skrikingen alene. Hun må selvsagt bæres når hun har det så fælt, så hun måtte være med meg for å tisse (heldigvis må jeg ikke dét like ofte som Saltsild!), jeg måtte prøve å lage mat uten armer, etc. Huset så naturlig nok ut som et takras da vi gikk for å legge oss ;) Fniste ved tanken av den ene (barnløse) kollegaen min som før jeg gikk ut i perm lurte på hvilke prosjekter jeg skulle finne på nå som jeg skulle få så mye tid i nesten et år..!

 

Heldigvis kom mannen edru og ikke så alt for sent hjem, så han tok henne om natta etter amming da hun startet opp gråtingen igjen. Dermed fikk jeg meg litt søvn og er klar til dyst igjen i dag  :hjerte:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...