Gå til innhold

Dagene går....


Tetra

Anbefalte innlegg

Stakkart venninnen din... Leste om henne i avisen i dag. Kan ikke ha vært særlig behagelig det der nei. Men bra at hun reise på legevakta da!

Håper det går bra med henne!!

Så flink du er som lager bok. Holder på meg en bok jeg og, men ikke så stort prosjekt som deg. Fikk en slik "Boka om meg" bok til dåpen så da har jeg begynt å skrive inn litt her og der. Koselig å se tilbake på for de små. Ja som forresten ikke er så små lenger. Her reiser hun seg over alt og det er ikke hjelp i å ha noe på bordet. ALT på vekk, ellers er hun i det å river ned.

Men hun står ikke aleine eller har beg å gå enda. Gjerne like greit ;)

Ha en super mandag!!!

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

En liten oppdatering her i fra.... Dagene flyr av sted og nyter nå siste rest av permisjonen, bare 2 dager til første arbeidsdag nå..... Blir spennende. Første uken blir veldig intensiv siden jeg skal kjøre på med tre opplæringsvakter som ikke står på turnusen min.... men men... Syns jeg trenger det siden jeg skal gå rett på arbeidshelg og da blir jeg alene på vaktene mine så. Skal jobbe dag på mandag og tirsdag, kveld onsdag og tre nattevakter i helgen, så med andre ord en pang start! :)

Nå har Martine funnet ut hvordan hun skal krype, går ikke så fort, men mestrer det bra. Når hun har god tid kryper hun, og om det er noe hun skulle ha gjort i en fei kaster hun seg på magen og åler seg i fullt tempo. Har også begynt å reise seg mye, men går ikke langs ting og tang enda. Skal resie seg ved absolutt alt, enten det er stødig eller ei, spesielt veggen er kjekk å prøve seg på da, men det er jo ikke så lett siden det ikke er så mye å ta tak i..... :ler: Det er også veldig morsomt å åpne skap og skuffer, så i dag har pappsen montert sperrer så ikke hun kommer seg inn til vaskemiddelet i kjøkkenskapet, kniver i skuffene etc....

I dag er det bare 3 uker til 1 års dagen, tiden flyr ja... syns ikke det er lenge siden vi gik å ventet på at den lille mageboer'n skulle komme ut å hilse på oss....

Har ingen store planer for resten av helgen, svigers har ymtet frempå om Martine kan sove hos dem i natt, mente vi skulle få oss en fri kveld, så vi får se. Nå har ikke vi de helt store planene for sambo har begynt å ta over for forkjølelsen jeg hadde så er vel best å være hjemme, men hadde jo være godt å sove leeeeenge i morgen da.... Så vi får se. Tror svigermor vil se henne mest mulig nå hun skal bort en periode nå, reiser neste uke og skal være borte en måned, tror hun syns det var lenge å være borte fra Martine ja.

Ellers er jeg ørlite misunnelig på min mor og bestmor, de drar til Tenerife i morgen.... jeg også vil..... En tante av meg fyller 50 år i morgen og i den forbindelse drar de til syden for å feire... mamma, bestemor, tante og onkel. Tenk, sol og sommer i 2 uker.... hadde det bare vært meg .....

Nei, nå skal jeg bare slappe av, har tørket støv og vasket alle gulv i dag, rakk også en klesvask, bare en maskine igjen nå, men den skal sambiss få ta ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja jeg og vil til syden!!!! Her planlegges det sydentur. Er så lei av dritt vær og er klar for masse sol og varme. Men siden vi holder på å bygge hus så blir det vel ikke den store ferien i år. Er visst planen at vi skal en tur til Praha i forbindelse med bryllupsdagen vår. Og så eventuellt sydentur til høsten igjen. Greit å ha noe å se frem til under alle husbyggingen. Er jo selfølgelig stas å få hus altså, men kan jo bli mye jobbing i tiden fremover. Da er det greit med en uke sol og varme der vi kan slappe masse av. Men vi får se. Har jo ikke hus enda da..... ;)

Håper du nyter helgen og at du ikke får den aller verste starten på mandag. Synes det er litt godt å komme i rytme og jeg....

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for hilsen Glossy :klem:

Så spennende da med husbygging...... Og deilig med en tur til Praha, dit har jeg også veldig lyst, hørt så mye fint om den byen :) Så spørs om vi ikke må ta turen dit en gang.

I går kveld bare slappet vi av, Martine lå over hos svigers... Har enda ikke kommet hjem, men rekner med hun er rett rundt hjørnet, skal bli kos med en klem da ja. Kanskje hun slår til med det nye ordet hun lærte seg i går..... "mam mamm mamm mamma" Ble skikkelig rørt jeg da :grine: Om hun sa det bevisst vet jeg ikke da, men... sa det hele dagen i går :) Hadde ikke helt kontroll på hvor mange ganger hun skulle si det for at det skulle bli "mamma" så ble noen lange strofer.... hehe

Ellers lite planer for dagen i dag, skulle liksom bade lille jenta, men det har vist svigers gjort, så da slipper vi det også :)

Nei, skal sette meg ned å lese litt faglitteratur, føler jeg trenger en aldri så liten repetisjon før jeg skal på jobb i morgen, mye nytt å sette seg inn i.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var første arbeidsdag unnagjort, og det gikk kjempe bra. Virker som koselige kollegaer de få jeg har møtt og det kan bli mange spennende arbeidsoppgaver ser det ut som, er i hvertfall noe helt annet enn hva jeg har jobbet med før.

Nei, får se å få gjort unna litt her nå, tømme oppvask maskina om ikke annet. Sambo hadde laget skikkelig god kylling gryte til jeg kom hjem og han hadde attpåtil invitert mor, far og søsteren sin på middag, skal si han slo på stortromma ja, ikke hverdags at han stiller opp som kokk ;) Godt var det hvertfall.

Skal også se om jeg får oppdatert hjemmesiden vår i løpet av kvelden, hadde i bunn og grunn tenkt å gjøre det en gang i uken, men har blitt sløvere og sløvere...

Må komme meg tidlig i seng i dag også, vært skikkelig trøtt i dag, ikke vant til å stå opp så tidlig... , men skal vel ikke klage... i min forrige jobb begynte jeg kl7, mens nå er det ikke før kvart på 8....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så bra at den første dagen gikk bra. Vi får bare håper det fortsetter slik.

Det høres jo veldig spennende ut med en hjemmeside da.... Er det noe som jeg får se og eller??? :sjenert:

Men uasnett så er det på tide å legge ut noen flere bilder av søte Martine... Er jo så lenge siden sist nå!!

Håper du har en super tirsdag!

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

:hjerte: I dag har jeg og sambo 4 års dag :hjerte:

Ikke feiret noe spesielt da vi har vært opptatt på hver sin kant hele dagen, men jeg kom hjem til dekket midddagsbord, levende lys og en flott blomsterbukett :hjerter:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm... skrev et langt innlegg her tidligere i dag, hvor har det blitt av da??

Får håpe ikke det har hamnet i noen annens dagbok. Gikk inn på alle mine innlegg, men fant det ikke der heller.... merkelig...

Jaja...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På tide med en liten oppdatering kanskje....

Dagen flyr fra meg nå som jeg er i jobb igjen, får liksom ikke gjort alt jeg ønsker, så KG blir litt nedprioritert nå.

Nå er jeg akkurat komt på jobb og skal ha min siste vakt denne perioden, så blir deilig med et par dager fri nå.

Før i dag var vi i svømmehallen, har begynt med søndagsåpent :) Skikkelig koslig, Martine stor koste seg. Vi var der for et par dager siden også. Må få brukt opp to klippekort vi kjøpte for 3 års tid siden da vi var studenter og liksom skulle svømme ofte :rodme:

Ellers har vi ikke gjort stort i helgen, inviterte svigerfar og min svigerinne på middag i dag, men de var allerede bedt på middag til Martines oldeforeldre, så ble til at vi spiste alene.

Martine nærmer seg året nå, og lærer seg stadig vekk nye ting. Nå har hun skjønt hva å snakke i telefonen vil si så nå går alle telefoner, fjernkontroller etc opp til øret og hun babbler i vei..... av og til hun bommer litt da og holder telefonen i bakhodet, men.... :ler: Er bare så søtt :hjerter:

Har komt med noen nye ord også nå, men om det er mer tilfeldig eller om hun er bevisst på det er vanskelig å si. Tann nr. 8 dukket også opp her om dagen, så skjer stadig vekk noe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Endelig helg!

Tok en ekstravakt på dagen i dag, har ikke mulighet til å ta dagvakter i ukene uten om det faste jeg har så er best å spe på litt i helgene, selv om det er kjedelig å jobbe når sambo er hjemme.

Lite nytt fra oss i grunn, både jeg og sambo trives i de nye jobbene vår, og Martine stor koser seg hos oldemor/oldefar og farfar. De deler på å ha henne de dagene jeg har tidligvakt. Oldemor og oldefar tar henne fra morgenen, sover hun kommer de hit og er hun våken kjører jeg bortom dem. Og i 12 tiden har farfaren tatt over, han har vært sykmeldt nå en uke så da har de delt på. Tror Martine koser seg om dagene, ikke har hun væært skeptisk til at mamma/pappa er borte heller. Har ikke grått en eneste dag når vi har dratt, og ikke har de ringt meg på jobb og hatt problemer heller - kunne ikke vært bedre nei!! :)

I går hadde jeg fri og vi var en tur innom oldeforeldrene når vi var ute å gikk tur, Martine satte seg på oldefars fang og smilte mens hun vinket til meg. Tar det som et godt tegn på at hun trives ja :)

Om akkurat en uke er Martine 1 år, har så smått begynt å tenke på hva vi skal servere i bursdagen, blir liksom aldri helt enig med meg selv, så får se hva det blir til.

I kveld skal vi bare slappe av og lage pizza etter Martine er lagt. I morgen har vi heller ikke de store planene, kanskje en tur i svømmehallen?? Vi får se...

Mandag kommer mamma og bestemor hjem fra sydenferie, de kommer forøvrig til Norge i morgen, men tar en stopp hos tante og onkel på Østlandet før de kommer hit mandags ettermiddag, så da tankte jeg å kanskje avspasere litt fra jobb så jeg rekker å hente dem (greit med en jobb med mye møtevirksomhet, da får en fort opparbeidet seg litt avspasering...), gleder meg til å høre hvordan de har hatt det ja.

Nei, får vel komme meg i siget å få gjort noe litt fornuftig nå som lille frøkna sover ettermiddagshvilen sin. Ha en fin lørdagskveld :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skrev det lange innlegget her om dagen, men tror dere ikke dt ble slettet da.... argh...

jaja....

Ikke så mye nytt her i fra, har fri i dag (deilig), har vært fullt kjør siden jeg begynte i jobben, har jo i utgangspunktet bare halv stilling, men synes det er vanskelig å si nei til ekstravakter nå som jeg er ny, er jo avhengig av ekstravakter fremover så da er det bare å trå til, er jo slik i disse yrkene at sier en nei mange nok ganger så prioriterer dem å spørre andre først så... bare å stå på...

I går hadde jeg en skikkelig effekti dag *stoltavmegselvja*.... Vasket først hele leiligheten (skal jo ha selskap på lørdag), vasket og hengte opp klær, skiftet sengklær, var i møre 13.30-15.30 for så å dra på seinvakt.... Så i dag tar jeg meg jammen frihet til litt pc tid ;)

Planer for dagen i dag er:

* Babysang

* Handle inn til helgen (i morgen må det prioriteres å bakes etter jobb)

Nei, får komme meg i siget å kanskje legge sammen litt klær før Martine våkner, la henne ned igjen for en dubb med en gang i dag slik at hun er uthvilt til vi skal på sang. Hadde i grunnen ikke tenkt å begynne på sang igjen etter jul siden jeg skulle begynne å jobbe, men Martine likte det så godt at vi har valgt å gå de ukene jeg har fri eller skl på seinvakt. Er jo koslig å snakke med andre mødre og ikke minst at barna får leke sammen litt

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I dag er lille vennen vår 1 år!!

Gratulerer med din aller første bursdag snuppa vår!

Vi er kjempe glad i deg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke så mye nytt å komme med fra Tetraheimen, dagene går stort sett med til jobbing... er inne i en veldig intensiv jobb periode nå... Var på kurs fra kl 12 til 17.30 i dag, så orket jeg ikke dra hjem for noen timer siden jeg skulle på natt likevell, så benyttet tiden mellom til å jobbe litt. Ergo nesten 1 døgn på jobb når jeg drar hjem i morgen tidlig.

Gleder meg allerede, sambo kommer hit på jobben med snuppa når han drar på jobb så vi slipper barnevakt, greit slik siden vi jobber så nærme hverandre.

Ellers gikk 1 års feiringen helt supert i helgen, feiret i 2 dager.

Startet lørdagen med barneselskap, hadde besøk av Susanna, Susannamannen og Jonas ognen trilleveninna av oss. Kjempe koslig og Martine stor koste seg. Var helt utslitt etter barneselskapet så hun sovnet på under 5 minutter når jeg la henne. Da fikk hun ladet batteriene til neste pulje som kom et par timer senere, hun b\var helt i 100 da også.

Søndagen feiret vi også, da kom min familie på besøk siden det passet så dårlig for dem på selve dagen. Var i grunn helt greit det siden sambo skulle være borte hele dagen, så da fikk jo vi også litt selskap når han vart borte.

I dag har vi vært på 1 års kontroll, nå er hun blitt 9,2kg og 75cm lang, så vokser jevnt og trutt... Fikk også vaksine i dag siden vi har lagt litt på etterskudd med dem, det også gikk kjempe greit. Hønemor som jeg er har jeg ikke klart å la være å ringe hjem for å høre om hun har reagert på den, men det har visst gått helt fint.

Nei, får vel se å gjøre litt fornuftig her, om ikke annet legge fra meg pc\n og heller finne noe å lese i

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer så masse med vel overstått til Martine!!! Tenker det var saker å feire bursdag. Nærmer seg her og no, og her planlegges det for fullt. Men jammen er det gøy og. Mannen og jeg grubler på hva vi skal kjøpe til henne, men har noen forslag da.

Jeg skal snart på jobb så får vel gjøre meg klar!

Ha en super torsdag!!

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Koselig å se deg her igjen Glossy, og takk for gratulasjoner :klem:

Blir ikke så mye oppdatering her inne for tiden, har nok å henge fingrene i med jobb og familie.

Jobben krever sitt og det er mye møtevirksomhet og kurs selv på fridager. Har egentlig fri i dag, men må reise ut på to viktige møter, så dagen blir litt oppstykket. Martine ligger å hviler nå, så spørs om ikke jeg skal få ryddet litt her før jeg skal på møte nr. 2 for dagen... Får besøk senere i dag av en veninne som skal være her til i morgen, er på en del møter hun også, så i stedet for å reise hjem så tar hun en natt her, blir kjempe koselig, lenge mellom hver gang vi treffes.

Ellers lite planer for uka, blir noen møter til og et par dager på jobb.

fredag reiser vi hjem til mamma og blir over til lørdag, en veninne av meg og hennes jente er der på vinterferie, så må ut for å treffe dem. Vi er jo også fadder på hverandres jenter så det er jo viktig å opprettholde kontakten når en har anledning til det.

lørdag kommer også en kusine av meg og samboeren på besøk til bestemor, skal bli kjekt å hilse på dem. Bestemor vet ikke at de kommer, så skal bli morsomt å se uttrykket når de står i døra, hun har ikke sett kusinen min på en del år nå, så...

Med andre ord, mye å glede seg til i denne uken :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åhh.... så spennende med første bursdagsfeiringen Glossy, det er en helt fantastisk dag, tenk så store de små jentene våre har blitt :)

Uken har bare rast avgårde.....

Tirsdag var det som sagt møte dag nummer 1 på jobben, om ettermiddagen fikk jeg besøk av en veninne som ble over til onsdag, kjempe koselig, hun satt barnevakt for mMartine på kvelden mens jeg og sambo var på korps og RK som vanlig en tirsdagskveld.

Onsdag var det egentlig duket for et nytt møte, men siden det ikke var møteplikt og saklisten ikke var lagt frem, valgte jeg å beholde fri dagen min, så jeg og Martine tok en tur til byen. Shoppet en del..... jeg kjøpte meg en bukse, Martine fikk byttet en joggedress hun fikk til bursdagen som var for liten. Kjøpte oss også DVD opptaker med 80GB harddisk :) Kjekt å kunne ta opp ting og tang som jeg ikke får sett når jeg er på seinvakt.... har brukt en eldgammel videospiller til det formål, men nå hadde den takket for seg så.....

Torsdag var også møtedag etterfulgt av seinvakt. Fikk avlevert Martine kl 11.30 hos oldeforeldrene. Fant ut at vi var tre på jobb den kvelden, så da kunne jeg like godt avspasere noen timer, så vi fikk faktisk reist hjem til mamma på kvelden.... koslig med en ekstra natt når vi først tok turen...... Er hos mamma fortsatt, men reiser hjm i ettermiddag.... borte bra, men hjemme best :)

Ute snør det.... håper bare det er noe som kommer for å bli, at vi slipper at det blir sørpe med en gang...

Fikk forøvrig besøk i dag av ene kusina mi, kjempe koselig.... bestemor ble bokstavelig talt tatt på senga... de hadde ringt henne 5 min før de kom, og skal si hun fikk fart på seg å stå opp ja, men hun måtte jo ringe meg å klage litt, kunne ikke fatte hvorfor jeg ikke kunne fortelle det slik at hun visste om det ;)

overraskelse er overraskelse......

Nei, får gå å pakke sammen litt ting og tang mens snuppa sover formiddagsluren sin, skal bortom bestemor før vi drar samt innom jobben til mamma for å si hade.

Best å komme seg hjem i rimelig tid, får så sjelden ferger på lørdager så.... godt å få kvleden hjemme, skal kose oss med lasagne. Og i morgen skal jeg på jobb så....Blir 3 helger på rad nå med jobbing.... men men.. har valgt det selv så, måtte bare gjøre det slik for å få fri den helgen vi skal spille stor konsert

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det snør, det snør.....

Laver ned med snø her i dag, er jo egentlig litt koselig da, bare den kan bli liggende en stund og at temperaturen holder seg på minus sida....

I dag har vi vært ute på akebrett, måkt frem bilen og tatt oss en kjøretur for å levere en film vi lånte i går.... godt å ha fått rein bilen så slipper jeg det rett før jeg skal dra på jobb...

Nå sover Martine første luren sin, har egentlig sovet både vel og lenge nå, så skal egentlig ikke være forundret om hun snart våkner.

Har fått gjort litt husarbeid mens hun har sovet da... tømt oppvaskmaskina (best å gjøre det mens hun sover, liker nemlig veldig godt å hjelpe til.....), vasket en maskine med klær, og en ny med sengklær står for tur.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...