Gå til innhold

Dagene går....


Tetra

Anbefalte innlegg

Fikk ikke den dagmamman vi kunne tenkt oss :( , saå da har vi ikke fått løst den gåten enda.... Spørs om vi ikke får plass før til påske da i bhg..... Lurer på når den egentlig er i år??? Hmmm..... Skal ikke være lett nei, får revurdere om jeg skal søke større stillingsbrøk eller om jeg bare skal ta ekstravakter.... Tenkte å ringe i dg å høre med dem, kanskje de lar meg få seinvakter evt nattevakter, da slipper vi jo lettere unna det med barnepass, vi får se.... litt kjipt å ta bare sinvakter også.....

I går fikk jeg skrevet en del julekort, godt å få unna litt. Skrev på klistremerker som jeg limte bak på bildene og skjærte ut med tapetkniv etter på. Like greit å få skrevet det på datan og printet ut synes nå jeg hvertfall, lettere å lese. Var også på musikkøving i går, blir skikkelig i julestemning av å øve på julesanger i slikt snøvær som er nå.

Men desverre så er det mye midere i dag og snøen er våt og tung tror jeg, blåser skikkelig også, ikke så mye som i går, men dog.....

Planer for dagen er å ta en bytur, må ha litt forskjellig. Tenkte å kjøpe litt juletrepynt, har ikke hatt orntli juletre før, så er vel på tide.... ;) Liker ikke trær med så mye pynt, men litt må en jo ha. har tenkt å ha kuler, men bare to farger, litt glitter og lys.... Gleder meg til vi skal i skogen å finne treet ja :)

Har kjøpt meg 2 nye adventstjerner til å henge i vinduet, hadde sett for meg hvor de skulle henge også, men tror dere jeg tenkte da..... ikke akkurat så lett å klatre 3,2 meter opp i vinduet å få hengt den opp, vår gardintrapp er hvertfall ikke så høy.... Hallo?? skjønner ikke hva jeg tenkte med en gang..... Får vel finne en annen plass til dem tenker jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så dumt med dagmamman da... Håper virkelig det ordner seg med barnehageplass! Ikke lett dette der nei... :sur:

Håper dere får en fin dag! Gi martine en kjempe stor :klem: fra oss!

:vinke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for hilsen Susanna :klem:

Snakket med en barnehage i går, og der mente styreren at vi garantert får plass til påske, men så var det hva vi skal gjøre i de tre mnd i mellom da..... Det ordner seg nok, men gnager meg skikkelig at vi ikke har det i boks, liker ikke ha ting hengende over meg slik..... Skal likevel søke i den andre barnehagen også i håp om å evt får plass like over jul, er jo lov å håpe.

Ellers vurderer jeg som sagt å utvide stillingen min med noen ekstra prosenter, men vil prøve å inngå en avtale med de før jeg evt søker slik at jeg kanskje kan være med å plukke ut vakter selv slik at jeg får endene til å møtes med tanke på barnepass etc.... Så vi får se om jeg i det hele tatt søker.

I går kom svigermor å lurte på om vi hadde kalender til Martine, hun hadde kjøpt en del gaver vi kunne henge på, men vi hadde ikke tenkt å ha kalender i år vi siden hun ikke skjønner så mye av det, men spørs om ikke vi skal lage en liten likavell nå, får pakke inn små bruksting som hun likevel har bruk for og kanskje en og annen liten leke.

Jeg og mannen fikk også kalender :) FLAX kalender, så nå skraper vi et felt hver dag så får vi se om vi blir rike.

Ellers lite nytt i heimen, Martione har så mått begynt å si noen ord, jeg mener harnakket hun sa "ha det" i går. Fikk en bok med lyd i fra go boken, og jammen prøvde hun ikke å herme etter stemmen til den, og så klart så måtte hun vinke også, så skjønn atte.

Fikk sin første blåveis i går også, gikk rett på hodet inn i hjørnet på tv benken vår, skulle velte seg fra sittende til liggende stilling på magen for å nå cd stativet.... Slo seg ikke så mye da, gikk fort over. En må vel regne med en del knall og fall fremover tenker jeg.

Nei, da ble det stilt på barnerommet, så da får jeg også finne sengen litt igjen, litt tidlig å stå opp enda ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er snart sort nr 2 av julekake i boks.

Bakte julemenn forrige uke, og i dag har jeg bakt sjakkruter, håper bare de blir spisende, har aldri laget det før nemlig. venter bare på at de skal ha stått lenge nok ikjøleskapet nå for å kunne dele dem opp og steke dem.

Ingen planer for helgen foreløpig, skulle egentlig ha reist på julebord om en halv time, men vi takket nei.

I morgen blir det helt sikkert en handletur, muligens kombinert med en tur i svømmehallen :)

Søndag kan hende vi reiser hjem til mamma med ett lass ved, men vi får se.

Hadde muligens litt planer like vel... hehe

Fant ut i går at jeg skal lage julekalender til Martine i år likevell selv om jeg egentlig ikke hadde tenkt. Hun forstår jo ikke så mye enda. men farmoren kom med 5 små pakker i går for hun trodde vi hadde, så da får vi vel lage en, kan jo fylle den med bruksting som vi uansett hadde måttet kjøpe til henne. Men til neste år ville mamma brodere en skikkelig kaldender, så kjøper bare en billig en i år til å knyte på.

Ha en god helg alle sammen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sambo har fått seg ny jobb :hoppe: , er bare så innmari glad. Hadde de bare våknet med det et par dager tidligere å gi han svar, nå må han mest sannsynlig fortsette i sin nåværende jobb frem til 1. feb siden han må si opp fra et månedsskifte og ikke fra dato til dato. Akkurat det var veldig irrriterende, men men. Så nå bare gleder vi oss til han får noen lunde normale arbeidstider og bedre lønn :) Er bare et vikariat frem til oktober i første omgang, men kan bli snakk om mer, alt er jo bedre enn det han har i dag så :)

Har hatt en super helg, hvar hjemme hos mamma en tur i går og leverte noe ved som hun skal ha å fyre med resten av vinteren.

Ellers hatt en rolig helg, var å shoppet litt på lørdag, fikk ordnet ferdig julekaleneren til Martine :) Svigermor hadde kjøpt fem pakker som vi hengte opp til å begynne med for hun trodde vi hadde kalender, så da kjøpte vi pakker på reste av datoene siden hun begynte, trodde ikke hun hadde tenkt å fylle hele kalenderen siden hun trodde vi alt hadde en. men neida, her etter vi har fylt hele kom hun med resten av pakkene i går, så nå får martine 2 pakker hver dag :overrasket: Syns nesten det blir litt for mye jeg, heldigvis skjønner hun nok ikke så mye av det nå, kan ikke få slik hvert år...... Heldigvis kjøpte vi mest nytteting som vi før eller siden måtte kjøpt.

I dag har vi ingen planer, må vel se å få gått oss en tur, lenge siden vi har gått en skikkelig tur nå siden det har vært så glatt og ekkelt føre ute, men nå har jeg funnet broddene mine, så selv om det er speilblankt ute i dag så kommer jeg meg vel frem ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har sambo snakket med kontoristen til arbeidsgiveren sin og funnet ut at han må si opp ved et månedsskifte, så han må desverre jobbe der frem til 1. feb :( Men en positiv ting kommer ut av det da, og det er at han da får tatt ut 10 dager av pappapermen i det minste, hadde han begynt i nyjobben før hadde ikke han fått tatt ut noe, så de ti siste dagene av oppsigelsen blir hjemme sammen med Martine :)

Nå ligger tuppa og sover sin første dubb, egentlig nurde jeg ikke satt her, men.... frister mer enn å gjøre andre ting ;)

Hadde oss en skikkelig kosestund i sta, fyrte i ovnen og satt i sofaen og åpnet adventskalender og leste bøker, Martine synes det er så koslig å bli lest for. Fikk seg to nye spennende bøker forrige uker, og gjør ikke annet enn å bla i dem og herme etter ene boka der det er en stemme som sier "ha det", er bare så herlig å se på ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Da kom omsider forstørrelsene fra fotografen, skulle liksom ta en til to uker, men det tok bortimot 3, og nå i dag når de endelig kom så var to av forstørrelsene feil :overrasket: Skikkelig irriterende, men har fått snakket med henne og hun skulle ordne opp i det.

Bestilte også et album, men det var ikke ferdig enda, kom nok i løpet av neste uke. Så da er det bare å smøre seg med tålmodighet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei vennen!!!

Går lenge mellom hver gang jeg får lagt igjen spor her inne, men dagene går sånn i ett for tiden. Er masse styr med jul og i og med at jeg pender så går det mye tid der og. Er lei hele pendlingen og gleder meg masse til å flytte hjem til jul. Er ikke noe gø å være vekke fra mann og barn over flere dager nei. Men nå er det heldigvis slutt på det. Neste uke skal Marthe være med meg og så er det bare to dager så er vi ferdig. Skal bli deilig.

Helgen går med til jule forberedelser og i dag skal vi ut på søndagsåpent. Må bli ferdig nå i dag og i morgen for jeg orker ikke løpe rundt rett før jul. Er jo borte i ukene.

Håper dere får en super søndag og at det ikke tar så langt tid med de bildene. kjedelig når ting tar lengre tid en forventet!!

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for koselig hilsen Glossy :klem:

Lite nytt her i fra, nå er det bare 12 dager igjen til jul :)

Fikk bakt en ny porsjon julemenner i går, tror ikke det blir så mye mer baking på meg til jul, det skal tross alt spises opp også.

Er vel straks på tide å få julematen i hus også, skal feire hjemme hos oss selv i julen, blir rart ja, første jul sammen med sambo og ikke minst Martine. De tre foregående årene etter vi traff hverandre har vi feiret hver for oss.

Vet ikke helt hvordan vi skal gjøre det selve julaften, men skal hvertfall spise middag her hos oss sammen med min mor og bestemor. Så tar vi mest sannsynlig kaffi og pakker sammen med svigers, sambos søster og sambos morfar og mormor, enten hos oss eller hos svigers, vi får se.

Alle julegavene er i hus også nå, deilig. har ikke kjøpt noe til sambo enda, spørs om vi bare dropper det i år, Ser ut til at vi må kjøpe oss nye møbler på stua, sofan remnet i ene sømmen midt på ene sitte puta i helgen. Det skal sies at det er en gammel, fæl burgunder hjørnesofa, og jeg har lenge ønsket meg ny, mens sambo har syns det har vært unødvendig så lenge den har sett pen ut. Men nå har jeg altså en solid unnskyldning for å bytte den ut :)

Nei, må stikke opp på kjøkkenet å dampe noe fisk, skal lage fiskegrateng til gubbelure kommer hjem fra arbeid. Greit å ha maten klar så det bare er å sette den i ovnen når han er på vei hjem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jeg fått hengt opp en maskin med klær og gitt tulla mat, tror vi skal legge oss i gjen, skikkelig møkkavær ute. Skjemme Martine litt bort, få ligge i pappan sin seng, så vi kan kooooooose :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble en tur ut i snøværet likevell.... hadde på meg min nyinkjøpte termodress og labbet i vei, deilig :)

Nå er Martine akkurat lagt for sin andre dubb, jeg skal til å sette to brøddeiger og lage skinkepai til middag :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er alle 8 brødene bakt og komt på plass i frysern :)

Martine er også lagt. Har vært skikkelig vanskelig å få henne i seng de to siste kveldene, gråter og gråter, skjærer skikkelig i mamma hjertet da ja...., nesten sånn at jeg får lyst å :grine: sammen med henne. Vi har sikkert vært bortskjemt med at vi bare har kunnet lagt henne så faller hun til ro selv, så skal vel ikke klage, men i dag holdt jeg på 1 1/2 time, har ikke hjerte til å høre henne ligge der å hyle heller, så hva skal en gjøre..... Hun gråter så tårene triller bare hun ser sengen sin. Vi synger, leser, spiller nattasanger på cd spilleren +++ Eneste som hjelper er å kose i fanget..... Har ikke lyst å venne henne til det heller..... Jaja, fikk roet henne i kveld også, håper på det bare er noe forbigående. Ser ikke ut som det er tenner i anmarsj heller...

Ikke har hun matlyst heller, ikke spist noe særelig siste ukene, prøver alt, men nei da..... men som alle sier, en dag må de jo bli sultne. Sliter litt med å få i drikke også, melk går bra, men ingen ting annet. Tilbyr juice og vann hele dagen, men ikke snakk om.....

Litt frustrerende når en så gjerne vil gi, men så vil hun ikke ha....

Nei, nok syting for i dag, nå er det snart Jakten på kjærligheten :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Enda mer syting.....

klarte å ødelegge en hel klesvask i går kveld... en ny blå t skjorte snek seg sammen med tuppa sine klær, alt ble blått/lille/grått. Satte maskinen på på nytt med vanish, men det hjalp ikke så nå må jeg prøve å klore det :( Skikkelig surt....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er klokka på KG 1 time feil?? eller er det bare her hos meg???? *hmmmmm*

Du kan endre forumklokka i kontrollpanelet så den er riktig. Vi stilte jo nylig til vintertid, og det må hver enkelt endre manuellt i forumet.

Ønsker deg en fin helg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Cilla: Takk for informasjonen, da må jeg se å få stilt den klokka, blir jo helt forvirra.....

Da har jeg tatt julevasken i 2. etg, så får vi vente med soverommene og badet til uti neste uke. Lurer på om jeg skal dra frem noe julepynt...... Får se.....

Skal en tur til byen senere i dag, klage på noen rammer jeg kjøpte til fotografbildene...... Når jeg legger på pappen bak bildet og strammer igjen klipsene blir det blå prikker over alt på bildet, de forsvinner igjen så snart klipsene er slakke..... Skal jo ikke være sånn..... Har prøvd å legge mange lag med myk tørkerull bak for å se om det hjelper, hjelper litt, men ikke helt.... skal jo ikke være nødvendig å presse x antall lag inni for at bildet skal se pent ut.

Har dessuten funnet noen rammer som egentlig er finere også, så håper inderlig jeg får byttet dem selv om jeg ikke har kvittering, skal hvertfall sørge for å få byttet de to jeg ikke har åpnet... var så dum at jeg åpnet to av dem jeg kjøpte for å se om det bare var tilfeldig eller om det var likt for alle.....

Endret av Tetra
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har vi vært i skogen og hoggd juletre, skikkelig koslig. hadde med varm melk til Martine og kakao til oss selv, og så klart julemenner da :)

Skikkelig fint vintervær i dag.

Tok Martine i bæremeisa oppover, så testet vi akebrettet i unnabakkene nedigjen.... snegle tempo, men dog.... snuppa kosa seg hvertfall :)

Nå er det julekonsert som står for tur om et par timer, bare å få på seg svart skjorta nå..... liker å være klar i god tid. Sambo kjører meg opp så skal jeg haike hjem igjen, han får ta seg av kveldsstell og kos i kveld :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Laget pepperkakehus i dag, nå er det jammen jul ja :nisse:

Ellers lite som skjer her i heimen, Martine sover nå, så nyter stillheten til å slappe av litt.

Tulla har fortsatt bortimot matnekt, prøver alt, x-antall varianter av grøter og pålegg. eneste middagen som går noenlunde.... 2/3 middagsglass.... er jo ikke så mye å skryte av det heller da men....

Vurderer å dra på helsestasjonen på onsdag bare for å se hvordan vekten ligger an, men har egentlig ikke lyst å stresse så mye ved det, hun tar nok det hun har behov for. er jo frisk og rask og veldig aktiv så.... vi får se. Skal dit uansett 4. januar, så er jo ikke så lenge til det da.

Ellers ingen planer for dagen, skal lage kyllingwok til middag :sikle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Julen nærmer seg med stormskritt, gleder meg sååååå mye til julemiddagen, har ikke spist julemat før i år.....

Er så og si i rute med forberedelsene, har bare igjen å få inn juletreet, vakse soverommene og badet og å vaske alle gulv. Skal til byen i dag å få levert fra oss den iste julegaven, så da er det også i boks :)

Har forøvrig ikke kjøpt julegave til sambo enda, aner ikke hva jjeg skal finne på, får se litt senere i dag, da skal vi ha oss en tur på kjøpesentrene mens han er på jobbintervju, så da får vi se hva vi finner på.

Mandagskvelden reiste vi (jeg og Martine) hjem til mamma på ovetrraskelsesbesøk, hun hadde bursdag i går, så måtte jo nesten ta en tur. Var ei som var overrasket da vi plutselig sto på stuen ja.....

Nei, får se om tuppa har tenkt å sove eller om hun bare skal ligge å prate med bamsen sin.

Ha en super dag alle sammen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...