Gå til innhold

Dagene går....


Tetra

Anbefalte innlegg

Håper vi får se bilder av den skjønne hos fotografen. DET hadde jammen vært gøy. Tenker hun er så fin atte :enig:

Tusen takk for koselig hilsen Glossy!

Venter fortsatt spent på bildene, kommer vel i posten om ikke mange dagene får vi håpe, skulle ta 1-2 uker, og nå har det gått 8 dager.....

Kan en legge inn bilde om en ikke er supermedlem da?? Har jo så klart lyst å vise henne frem..... ;) (Men sidenj eg ikke akkurat er her hver dag har jeg ikke somlet med til å bli supermedlem.....)

I dag har vi vært en tur i byen, skulle ordne en del til låsen på bilen og så var vi å møtte Susanna og Jonas, det var koslig :)

Var også å handlet bursdagsgave til sambo, har birsdag om en uke, så måtte benytte meg nå som jeg var alene ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei snuppis!!!

Aner ikke om du må være supermedlem, men tror jo det. Kipt. Men du kan jo bli supermedlem :sjarmtroll:

Så gøy med samboer som har bursdag. Min hadde på mandag og jeg har på neste torsdag. ER jo SÅ gøy med bursdag :hoppe:

Marthe får tenner!!!! Er mega stas. her gjelder det å notere dag og dato - hi hi.

Ha en super kveld!!!

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var atter en helg over, lurer meg på hvorfor de går så fort jeg....

Fredagskvelden var vi på fest med gjengen som sambo går i Røde kors dsammen med, mamma kom og var barnevakt for Martine, hadde det sååååå morsomt. Godt å komme seg litt ut, men samtidig så har det vært noe nesten hver helg nå, så ser frem til november og mindre som skjer. Neste helg også skal vi ha barnevakt - hele lørdag og søndag, jeg skal på øving med korpset, skal ha stor barnekonsert på søndag og sambo skal på kurs, så er ganske hektisk her hos oss for tiden.

I går var vi på kunst messe, utrolig mye fint som var utstilt, ikke så mye etter min smak, men endte opp med 3 stk bilderammer som vi skal gi bort i julegave, så da er enda flere i boks :) bare bildene som skal inni som mangler..... I går kveld slappet vi bare av hjemme, og jeg sovnet faktisk før kl 22 :overrasket: , ikke helt likt meg.....

I dag har vi også vært en tur oppom kunst utstillingen, skulle hjelpe svigermor å kjøpe en bryllupspresang. Så møtte jeg så klart så mye kjentfolk at vi ble der værende en stund. Ble stress når vi omsider kom hjem, skulle prøve noe nytt til middag så det tok sin tid (frityrstekt kylling som vi dyppet i en slags deig før steking), ble godt da.... men tok som sagt sin tid for vi måtte prøve oss litt frem, så var det bare å hive seg i bilen å fare i møte etter på, så oppvasken fikk gubbelure ta seg av.

Nå er jeg akkurat kommet hjem, har tegnet/malt plakater til neste helgs konsert, ble så fine atte..... hehe...

Nei, får titte innom noen dagbøker, så får jeg shine kåken litt. Ha en super kveld :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var kjempe koselig å møte deg og Martine også! Det må gjentas flere ganger!

Det var forresten oss mannen din så i dag! ;) Jeg måtte vise Mannen hvor dere bodde også! ;) *har så lyst å flytte*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var vi jammen kommet til torsdag i gjen, og snart helg.... dagene flyr avgårde, har stortsett så mye å fylle dagene med at :)

I går var vi på småbarnstreff, koslig. Var 5 voksne og 5 barn. Martine storkoste seg hbertfall sammen med de andre, er ikke så ofte hun babler så lenge og sammenhengende som i går. Var rett morsomt å høre på.

I dag skal vi på babysang, må dra å finne ut hva det går ut på. Har vært en eller to ganger før, men treg som vi er så får vi hoppe på nå. Blir spennende å se om det slår an. Vet at noen av de vi møtte i går skal dit hvertfall.

Har glemt å skrive at vi var på kontroll med Martine på helsestasjonen forrige uke, og ja - hun vokser. Da var hun blittt 8160gr og 69,5cm. Helt supert, følger sin egen kurve så fint atte.

Skulle bare mangle at hun vokser slik som hun spiser. Grøt, middag og skiver går ned på høykant. Men å få i henne drikke sliter vi litt med enda, hun vil kun ha mme og den skal være varm. Ikke snakk om vann, juice etc her i gården nei. Men siden hun spiser så mye så kan hun jo ikke drikke ubegrenset med mme, er jo mye melk i maten også, så prøver å være litt streng, er hun tørst nok så bør hun jo ta det andre hun får tilbud om, men jammen ikke lett dette her. Så nå får hun mme til fate tider så får hun tlbud om annet i mellom.

Nå går vi en travel helg i møte, sambo har bursdag, men blir lite eller ingen feiring. Starter i kveld for min del med bygging av scene ogpynting av lokale til helgen. Skal øve 4 timer lørdagskvelden, 6-7 timerpå lørdag og 4-5 timer på søndag før vi avslutter med konsert. Men skal jammen bli morsomt å se det endelige resultatet av alt vi har jobbet med.

Mamma kommer hit i morgen for å passe Martine hele helgen siden sambo også skal bort, blir koslig det, tror nok Martine blir bortskjemt da ja med oppmerksomhet.

Nei, får gå og smøre nistepakke, skal ha med oss lunsj til babysangen. Får seom jeg rekker innom noen andre dagbøker senere i dag, ellers får dere ha en god helg :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ahhhh.... da var helgen over, har vært et kjør uten like, men vedlig morsomt da.... Har øvd og øvd etterfulgt av konsert i går som ble kjempe bra i følge publikum, kom mer enn vi trodde, men så mange som vi hadde håpet på (snart 500)

Har fått fotograf bildene også nå :hoppe: , ble bare så fornøyd :) Blir ikke lett å velge ut hva vi vil forstørre nei, har 78 stk å velge mellom.....

Har lurt litt på om besteforeldre og oldeforeldre skal få plukke ut selv, men da blir det jo ingen overraskelse til jul, så vi får se hva vi gjør med det. Ikke vet jeg helt hva de liker heller, om de helst vil ha med eller uten klær etc.....

I dag har vi ikke så mange planer regner ute, men vi får nok gå oss en tur likevell, så skal vi i banken å ordne spareavtale til Martine, har ikke kommet oss så langt enda, har vært litt treg ja.

Nei nå får jeg se å hoppe i :dusje: før Martine våkner, kunne egentlig tenkt meg å ligge en liten stund til selv også, så får se hva jeg gjør først og sist.

Ha en super dag :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei hei.

Bare innom for å ønske dere en fin dag. En liten er våken her og vil veldig gjerne være med å skrive på dataen ja!!

Pappaen gikk ut i pappaperm i dag og vi gleder oss til å kose oss sammen. Men han måtte selvfølgelig ut å gjøre en liiiiten jobb før han kunne ta seg helt fri :ler: Ja, de gutta de gutta.

Ha en super mandag vennen!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Glossy: Tusen takk for koselig hilsen :klem:

Ja disse fedrene skal liksom alltid gjøre noe de.... hehe, neida ;)

Martine liker også veldig godt å trykke på dataen.... klarte til og med å bytte skriveborsdsbakgrunn her en dag, hadde ålet seg bort til laptopen som lå på stuegulvet. Sambo holdt på å le seg ihjel..... Hadde lagt inn bilde av oldemoren sin og noen andre damer.... :ler: Skjønner ikke hvordan hun fikk det til, men...

Sitter her bare å nyter stillheten nå, gubben er på røde kors og Martine er akkurat lagt. Skulle vel egentlig ha ryddet unna litt her, men skal bare surfe litte grann først.... (noe som sikkert blir litt lenger enn som så.....)

I morgen skal jeg på jobbintervju..... hun jeg snakket med ville ikke helt kalle det for det da, men.... skulle liksom ikke være så formelt, hun ville bare hilse på meg for å finne ut hvem jeg var. Men problemet er barnevakt, så får se hvordan vi løser det, hun mente jeg bare kunne ta med Martine, men er litt usikker på om jeg vil det, så vi får se hvordan vi får det til, får ikke jeg noen til å passe henne får hun bare bli med. Både sambo og svigers er på jobb og Martines oldeforeldre er på hyttetur så.....

Har litt sommerfugler i magen, tror ikke dette er drømme jobben for meg i grunn, men siden det er ganske vanskelig å få seg jobb rundt om her som jeg bor, så har jeg søkt på de få stillingene jeg kommer over. Får nok bare ta det en får inntil noe mer fristende dukker opp. Hadde i bunn og grunn lyst å fortsette der jeg var før permisjonen en stund til, men der er det så innmari stor rift om stillingene og nedskjæringer, så blir nok ikke noe ledig der med det første.

Så fra i dag av er jeg egentlig arbeidsledig, vikariatet mitt var frem t.o.m i går.

Nok jobb prat nå.....

I dag har vi ikke gjort så mye, kost oss hjemme. Var tre mannfolk herog ordnet trappa vår som knirket, endelig knirkefri nå!! :jippi:

Fikk pakke i posteni i dga også :) Genser til meg, nissekjole til Martine, og juleklær til Martine samt litt annet småtterier :)

Nei, får snike innom noen andre dagbøker før jeg gjør huspliktene. :husarbeid:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oppdatering etter intervjuet kommer senere, skal ikke dit før i ettermiddag, så har nok av tid å grue meg på.....

Nå koser jeg meg med nett og frokost,mens Martine sover, deilig ja. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En liten oppdatering fra oss :)

Jobb intervjuet gikk kjempe bra, men da jeg var ferdig ble jeg litt usikker på om jeg i det hele tatt er interessert i jobben, var i psykiatrien og virket mer som en miljøterapeut stilling. Er jo tross alt bedre enn ingenting. Så nå bare håper jeg at jeg får svar på de andre stillingene først.

Slapp heldigvis å ta med Martine på intervjuet, det var som sagt ingen drømme situasjon, så løsningen ble å feste bilstolen i lastebilen til pappan. Så hun stor koste seg som kongen på haugen i 1 1/2 time der hun satt, hadde ikke klaget en eneste gang :) Midt i blinken det ja...... ;)

Ellers ikke så mye nytt her i gården, martine er veldig aktiv for tiden, men har enda ikke beynt å forflytte seg i så stor radius, spinner for det meste i sirkel og ruller hit og dit. Har også fått tann nr. 6 nå, så nå er det 4 oppe og 2 nede.

Lørdag dro vi en tur hjem til mamma på overraskelsesbesøk, var en konsert jeg ville ha med meg, var kjempe koselig, Martines oldemor på farssiden var også med oss.

I dag har vi ikke gjort så mye, var hos svigers for å ønske dem vel avgårde til syden, er ikkemisunnelig i det hele tatt jeg nei....... ;)

Så er jeg syk i dag, våknet kl 4 i natt med skikkelig halsvondt, og siden det blundet jeg ikke nei. Skikkelig forkjølet også, så nå går det i halspastiller og Kleenex her ja.... Håper det går fort over, skal ta meg en Paracet nå og finne sengen.

Fikk med meg den spennende cup finalen i dag da :)

HEIA MOLDE!!!!!!!

Helt supert at de vant altså, har alltid heiet på MFK, å ekstra stas at siste målet ble laget av akkurat den målscoreren.......

Nei, da får vi ta kveld her fra, se om formen er bedre i morgen.

Endret av Tetra
Lenke til kommentar
Del på andre sider

så løsningen ble å feste bilstolen i lastebilen til pappan.

:ler: Jeg tror jeg ler meg i hel! :ler: Det er sikkert litt av ett syn! :ler: Tviler ikke på at Martine storkoste seg nei!

HEIA MOLDE!!!!!!!

JA HEIA HEIA MOLDE!! :danse::tommel::hoppe: :enig_anim:

Ønkser deg en kjempe fin dag! Gi Martine en stor klem fra oss, så håper jeg vi kan treffes en annen dag siden det ikke klaffet på søndag! :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for hilsen Susanna :klem: ja du skulle sett frøkna i lastebilen, et enest stort smil :)

Formen er fortsatt ikke på topp enda, så holder meg innendørs, trillet bare rundt på parkeringsplassen slik at martine fikk sovne, så nå står hun ute og sover sin første dubb. hadde tenkt meg en tur på min gamle arbeidsplass for å få en attest på at jeg har jobbet der samtidig som jeg fikk besøkt dem, men får ta det en annen dag.

Nå får kanskje sambo tilbud om en annen jobb :hoppe: , men det er ikke helt avgjort enda. Blir i tilfelle et års vikariat i første omgang, men kan bli forlenget dersom hun som mest sannsynlig får jobben tar lengre fødselspermisjon. Dette er en unik sjanse han ikke kommer til å få mange av, så det spørs om han sier opp sin faste jobb for å ta dette. Skal selvsagt spør om å få permisjon et år, men med hans arbeidsgiver er nok det ikke mulig...... Så nå går vi en spennende tid i møte ja, tror kanskje han får svar denne uken.

Men det er et stort minus også da.... Om han tar jobben får han mest sannsynlig ikke mulighet til å ta ut pappapermisjonen. Det synes han er veldig leit, han har ikke tenkt på annet i helgen stakkar'n. har jo gledet seg så mye til å få den måneden sammen med Martine. Erfgo så begynner det å haste for oss å få ordnet barnepass også.... Uff, blir helt stressa jeg av alt som må ordnes. Liker å ha alt opplinet og klart i god tid, og her søker vi jobber, ikke har vi barnepass..... jaja... alt ordner seg vel til slutt håper vi.

Har prøvd å ta nissebilder av Martine i dag, men ikke snakk om hun skulle se på kamerate i sted nei, så får prøve på igjen senere.

Nå får jeg se til å få ryddet litt her, så skal vi kjøre å fylle disel på bilen etter på ,endelig fått skiftet bremsekloser på volvon, så nå kan jeg kjøre den igjen fremfor den gamle mercedesen som forøvrig er 77 mod.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det blir spennende å se hvor du havner hen når du får deg jobb.

Så de har innskjæringer på vår gamle arbeidsplass, det er vel det overalt.....men kjedelig når man har lyst tilbake.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for hilsen Cilla :klem:

Blir spennende å se hvor jeg havner på jobbfronten nå ja, venter svar på 3 av jobbene hvilken dag som helst.

I dag har vi vært en snartur i byen jeg og Martine, fikk handlet 4 julegaver, så nå har vi bare til besteforeldre/oldeforeldre igjen og de skal jo få bilder, så da er det bare å finne et vi vil forstørre da, lurer litt på om de skal få forskjellige.... vi får se. Klarer ikke bestemme oss for bilde nemlig, alt for mange å velge blandt. Har nå klart å plukke ut 19 favoritter blant 78 stk, så er jo et steg nærmere et valg.... hehe ;)

Fikk også kjøpt farsdagsgave og en liten oljefylt ovn til å ha på Martine sitt rom.

I morgen skal vi på småbarnstreff tror jeg, og torsdag er det babysang. Noe som skjer hver dag, så tiden den flyr så alt for fort.

I kveld har oldemor og oldefar passet Martine, men jeg har vært på øving og sambo på RK. Skal tro de koste seg ja, egentlig farmor som pleier passe henne, men de er som sagt på sydligere breddegrader, så da er det greit med spreke oldeforeldre som stiller opp :)

Nei, får vel finne sengen. God Natt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skikkelig møkka vær ute i dag, så har bare koset oss inne :)

Nå er Martine akkurat badet lagt og jeg har litt kvalitetstid for meg selv, deilig :) Skal hive meg på sykkelen å få syklet litt, så en tur i dusjen etterpå, herlig!

Gleder meg til sambo kommer hjem, var bare hjemme å spiste middag i full fart etter jobb så måtte han i et møte, kjedlige greier. Blir veldig lite vi ser til hverandre for tiden :( Enten er han på jobb til langt på kveld, og de dagene han kommer hjem ridlig skal enten jeg eller han på noe.... :(

Så i helgen vurderer vi å finne på noe bare vi to, spør om oldeforeldrene vil sitte barnevakt for Martine lørdagskvelden etter hun har lagt seg. Muligens vi tar en tur til byen på restaurant og kanskje besøker et vennepar som nettopp har flyttet i ny leilighet dersom de er hjemme. Vi får se.

Nei, da er det vel baare å komme seg på sykkeln før sofan frister enda mer ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Bare innom med en stoor :klem: jeg!

Håper virkelig det ordner seg med ny jobb for Mannen din, ikke noe kjekt når en ser så lite til hverandre nei... :klem:

Og håper det ordner seg for din del også snart innen for jobbmarkedet! :Nikke:

Jeg krysser fingrene for deg!!

Det blir nok godt å få gå ut en tur bare dere to ilag! :Nikke:

Du er jo bra flink å sykle du også da!! :Nikke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var torsdagen kommet og vi skal på babysang :) det er bare så innmari koselig :)

Martine ligger og sover enda, sambo la henne igjen etter første måltidet slik at hun skal være uthvilt når vi skal synge og danse, det er nemlig midt i sovetiden hennes egentlig. Ikke noe kjekt å dra med en trøtt liten frøken, så da får vi helelr taa sovingen på forhånd ;)

Selv sitter jeg bare å sløver litt foran dataen, har pakket sekken så den er klar til vi skal dra. Må vel se å få ryddet bilen også, står en hel kasse med julekaker der som jeg må selge for korpset jeg spiller i...... Havreflarn med sjokolade, pepperkaker og fløtekarameller med fruktsmak. De havrekjeksene med sjokolade er bare så utrolig deilig, så jeg tror jeg må kjøpe to bokser selv av dem ja :sikle:

Jammen ikke lenge til jul heller nå...... Gleder meg ja :nisse: Er bare så koselig, å ekstra deilig i år som jeg slipper å jobbe :)

Nei, får rydde bilen og ta meg litt frokost før Martine våkner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for hilsen Susanna, klemmen er overlevert ;)

I dag var vi en tur i byen, handlet (har klart å stort sett holde meg til en stor handling i uka, så det skal vi fortsette med, tornok matbudsjettet har gått ned en hel del ja), kjøpte også en lekematte til å ha på Martine sitt rom, har en rød matte på stua, og kjøptr nå en slik pusslematte til å ha på rommet, ble så fint atte. Så har vi kjøpt ramme til et bilde vi skal henge opp på barnerommet :)

Fikk også kjøpt en julegave i dag, eller det vil si deler av den. Så nå er Martine sin så og si i boks. Var tilbud på Fischer Price i dag, så fikk gjort et skikkelig kupp synes vi :) Så nå er det bare fotoforstørrelser som gjenstår av julegaver..... deilig å være ferdig ja, da er det bare kosen med å pakke dem fint inn som gjenstår, men det får vi ta i desember.

Nå er Martine og pappan ute en tur, jeg holder på å baker brød, frysern var helt tom, så nå står 4 store brød i ovnen og en like stor deig står til heving, lukter godt her ja.....

I 20 tiden drar jeg og sambo til byn, ut å spise middag og kose oss :hjerte:

,gleder meg :) Ellers ingen planer for resten av helgen. Kjøpte en marsipankake i dta, så litt feiring av farsdagen blir det i morgen da :)

Ha en fin kveld :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...