AnonymBruker Skrevet 8. juni 2015 #1 Del Skrevet 8. juni 2015 Som overskriften sier... er det farlig å spise bacon som er litt grå? Den har vært i kjøleskapet i... ca 2 uker. Biten var litt for stor og rakk ikke å spise den opp fort nok. Når jeg kjærer i den så ser jeg at i midten er det rødt, men kantene rundt er grå. Den har ligget i brødpose. Anonymous poster hash: 9bf98...36b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
debattanten Skrevet 8. juni 2015 #2 Del Skrevet 8. juni 2015 Du burde lukte på den. Jeg vil anta den lukter surt. 2 uker etter at du åpnet pakken hørtes litt lenge ut så jeg antar at den er dårlig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wildstar Skrevet 8. juni 2015 #3 Del Skrevet 8. juni 2015 Ville ikke spist det Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. juni 2015 #4 Del Skrevet 8. juni 2015 Kjenner ikke noe rar lukt, men så er jeg dårlig på slikt. Men kastet den, var ikke store biten allikevel. ts Anonymous poster hash: 9bf98...36b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. juni 2015 #5 Del Skrevet 10. juni 2015 Grå-ish? Mener du gråaktig?Anonymous poster hash: b4b44...fab 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ronnern42 Skrevet 26. mai 2019 #6 Del Skrevet 26. mai 2019 Jeg hadde å en sånn men spiste det og det var helt fint d var bare fargen . Som hadde endet seg etter temperatur eller luft hah idunno Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå