Gå til innhold

Hvordan smaker billigmajones kontra dyrere?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Bruker helst majones i salater og av og til en stripe på hamburgeren.

Ser de har billig variant på spruteflaske på bla Rema, hvordan er den på smak kontra Mills?

Anonymous poster hash: 23d12...552

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tror ikke det er store forskjellen. Vi hjemme har både mills og first price. Kan ikke si jeg kjenner noen forskjell

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruker helst majones i salater og av og til en stripe på hamburgeren.

Ser de har billig variant på spruteflaske på bla Rema, hvordan er den på smak kontra Mills?

Anonymous poster hash: 23d12...552

Smaker greit.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kan fint bytte ut mills sin med den fra Rema.Den gjør samme nytta,men til billigre pris :)



Anonymous poster hash: 27bd5...4a7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjenner du forskjell på ekte og lett? Jeg smaker såpass forskjell at jeg bare spise "ekte", samboeren mim smaker ikke forskjell.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg smaker forskjell, synes den lettere er mer syrlig. Og da er den mer anvendelig til fiskeretter på linje med remulade. Skal man ha majones foretrekker jeg den ekte varen. Skal man ha noe syrlig, er sylteagurk eller rødbeter et pre, spørs om man skal lage fisk- eller kjøtt, men faller egentlig helt ut på det samme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Svarene kom sent, men jeg har allerede kjøpt en halvliter First Price til svimlende 8 kr eller noe sånt :)

Tenker det blir laget pastasalat senere i dag, så får vi se da! :)

Anonymous poster hash: 23d12...552

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Brillefin

Svarene kom sent, men jeg har allerede kjøpt en halvliter First Price til svimlende 8 kr eller noe sånt :)

Tenker det blir laget pastasalat senere i dag, så får vi se da! :)

Anonymous poster hash: 23d12...552

Gi gjerne beskjed hvordan den er, lurer på dette selv nemlig :) (heihei studenttilværelse!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det skal jeg gjøre! Mener jeg kan ha brukt en sånn billigsak en gang før når jeg laget potetsalat og det var overhodet ikke noe usmak på den. Skal vel litt til når den blandes med en haug andre ingredienser?

Anonymous poster hash: 23d12...552

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hellmanns er den beste. Men Mills sammenlignet med de andre typene tror ikke jeg det er særlig mye forskjell på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis du har eggeplomme og nøytral olje (og mixmaster/kjøkkenmaskin) er det heller ikke vanskelig å lage helt egen! Kanskje ikke verd bryet for en stripe på hamburgeren, men jeg ville i hvert fall vurdert det for pastasalaten. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Pastasalaten ble god den.

Da fortsetter jeg med FP sin. Mye mer hendig emballasje har den også!

Anonymous poster hash: 23d12...552

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjenner du forskjell på ekte og lett? Jeg smaker såpass forskjell at jeg bare spise "ekte", samboeren mim smaker ikke forskjell.

Jeg kjenner forskjell på lett og ekte. Jeg synes ekte blir for tung og fettete, særlig til sånne type salater hvor man gjerne bruker endel majones. Kjenner likevel ikke nevneverdig forskjell på xtra sin og mills. Det gjør heller ikke samboeren min. Min mor og søster gjør derimot det. De måtte hente sin mills da vi serverte xtra til rekene i sommer (bor rett ved siden).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...