The Kitten Skrevet 20. desember 2014 #21 Del Skrevet 20. desember 2014 Pinnekjøtt Kalkun / noe annet hvis vi er i utlandet. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2014 #22 Del Skrevet 20. desember 2014 Til fettvegrerne: Pinnekjøtt er fetere enn ribbe, faktisk. Her spises det noen ganger pinnekjøtt, og noen ganger ribbe. Førstnevnte er julematen for meg, sånn tradisjonelt sett, men jeg er åpen for det meste. Anonymous poster hash: 490fc...c3a 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pop! Skrevet 20. desember 2014 #23 Del Skrevet 20. desember 2014 Jeg klarer ikke å forstå at noen foretrekker ribbe. Mon tro om det kan ha noe med at folk synes det er godt..? Dessuten kommer det an på hvor man kjøper ribbe, og hvilken type ribbe man kjøper. Jeg spiser ribbe. Har smakt pinnekjøtt, men synes ikke det var helt det store. 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vinglepetra Skrevet 21. desember 2014 #24 Del Skrevet 21. desember 2014 Ribbe, noe annet blir helt feil her i heimen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2014 #25 Del Skrevet 21. desember 2014 Ribbe. Takler ikke pinnekjøtt:P Anonymous poster hash: 9dd9b...f54 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jolene Skrevet 21. desember 2014 #26 Del Skrevet 21. desember 2014 Pinnekjøtt selvsagt! Ribbe er ikke julemat for meg 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2014 #27 Del Skrevet 21. desember 2014 Julepølse Anonymous poster hash: 41cad...168 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
geene Skrevet 21. desember 2014 #28 Del Skrevet 21. desember 2014 Vestlandet her, Pinnekjøtt! :D 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Enhjørning Skrevet 21. desember 2014 #29 Del Skrevet 21. desember 2014 I år blir det både pinnekjøtt og ribbe hos foreldrene mine. Jeg er vegetarianer så jeg ender nok opp med tofu eller lignende Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 21. desember 2014 #30 Del Skrevet 21. desember 2014 Rrrrrrrr bibbe 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ive Lina Skrevet 21. desember 2014 #31 Del Skrevet 21. desember 2014 Pinnekjøtt - årets høydepunkt og et absolutt must her i familien .. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Christiania_Oslo Skrevet 21. desember 2014 #32 Del Skrevet 21. desember 2014 Ja takk begge deler:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mafalda Skrevet 21. desember 2014 #33 Del Skrevet 21. desember 2014 Ribbe her Med "alt"- pølser og medisterkaker og tre typer kål, og for all del rørte tyttebær- ikke tyttebærsyltetøy. Og til alle de "Skjønner ikke at folk orker pinnekjøtt", eller "Ribbe er jo kjempeekkelt"-kommentarene, så er det vel ikke rarere enn at veldig mange (dog ikke alle, selvfølgelig) har den maten de vokste opp med til jul som julefavoritt? Julemat handler jo om mer enn akkurat hva som ligger på tallerkenen. Både ribbe, pinnekjøtt, juletorsk og kalkun er for de fleste godt innsauset i tradisjon og minner. For meg er lukta av ribbe i ovnen helt nødvendig for å komme i julestemning, men det hadde neppe vært slik hvis jeg vokste opp med pinnekjøtt. 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maximillian Cohen Skrevet 21. desember 2014 #34 Del Skrevet 21. desember 2014 Jeg har vokst opp med at vi har spist begge deler; pinnekjøtt på julaften og ribbe 1. juledag. For min del er pinnekjøtt den klare favoritten, men ribbe er jo god mat det også...til tross for at jeg ikke er så glad i tilbehøret. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Adhara Skrevet 21. desember 2014 #35 Del Skrevet 21. desember 2014 Vi har tre retter vi Pinnekjøtt, ribbe og kalkun. Min absolutte favoritt er pinnekjøtt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ive Lina Skrevet 21. desember 2014 #36 Del Skrevet 21. desember 2014 Ribbe her Med "alt"- pølser og medisterkaker og tre typer kål, og for all del rørte tyttebær- ikke tyttebærsyltetøy. Og til alle de "Skjønner ikke at folk orker pinnekjøtt", eller "Ribbe er jo kjempeekkelt"-kommentarene, så er det vel ikke rarere enn at veldig mange (dog ikke alle, selvfølgelig) har den maten de vokste opp med til jul som julefavoritt? Julemat handler jo om mer enn akkurat hva som ligger på tallerkenen. Både ribbe, pinnekjøtt, juletorsk og kalkun er for de fleste godt innsauset i tradisjon og minner. For meg er lukta av ribbe i ovnen helt nødvendig for å komme i julestemning, men det hadde neppe vært slik hvis jeg vokste opp med pinnekjøtt. Det er helt sant - og så har det med måten man tilbereder maten på. Pinnekjøtt som er grillet i ovn like før servering smaker helt annerledes enn pinnekjøtt som bare er kokt. Noen foretrekker røkt pinnekjøtt fremfor ikke røkt .. og kålrabistappe er for meg et absolutt must - denne kan også lages på mange måter - og noen kjøper endatil ferdilaget stappe eller bruker kokt, oppskåret kålrabi. Disse variasjonene kan få pinnekjøttmiddagen til å smake totalt forskjellig. Alle finner sin egen favorittmåte å tilberede maten på. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2014 #37 Del Skrevet 21. desember 2014 Nøttestek. Anonymous poster hash: e24cc...7c2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lykkelige.meg Skrevet 21. desember 2014 #38 Del Skrevet 21. desember 2014 Både pinnekjøtt og ribbe her. Pinnekjøttet serveres med potet, gulrøtter, tyttebær, kålrotstappe og pølse. Ribba med potet, gulrøtter, surkål, rødkål, svisker, sossiser, sennep og pickeles. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Shinigami Skrevet 21. desember 2014 #39 Del Skrevet 21. desember 2014 Ribbe her Med "alt"- pølser og medisterkaker og tre typer kål, og for all del rørte tyttebær- ikke tyttebærsyltetøy. Og til alle de "Skjønner ikke at folk orker pinnekjøtt", eller "Ribbe er jo kjempeekkelt"-kommentarene, så er det vel ikke rarere enn at veldig mange (dog ikke alle, selvfølgelig) har den maten de vokste opp med til jul som julefavoritt? Julemat handler jo om mer enn akkurat hva som ligger på tallerkenen. Både ribbe, pinnekjøtt, juletorsk og kalkun er for de fleste godt innsauset i tradisjon og minner. For meg er lukta av ribbe i ovnen helt nødvendig for å komme i julestemning, men det hadde neppe vært slik hvis jeg vokste opp med pinnekjøtt. Er vokst opp med ribbe og medisterkaker, men som jeg nevnte i et tidligere innlegg, så foretrekker jeg pinnekjøtt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2014 #40 Del Skrevet 21. desember 2014 Det er helt sant - og så har det med måten man tilbereder maten på. Pinnekjøtt som er grillet i ovn like før servering smaker helt annerledes enn pinnekjøtt som bare er kokt. Noen foretrekker røkt pinnekjøtt fremfor ikke røkt .. og kålrabistappe er for meg et absolutt must - denne kan også lages på mange måter - og noen kjøper endatil ferdilaget stappe eller bruker kokt, oppskåret kålrabi. Disse variasjonene kan få pinnekjøttmiddagen til å smake totalt forskjellig. Alle finner sin egen favorittmåte å tilberede maten på. Håper jeg noen gang slipper å smake kokt pinnekjøtt. De fleste serverer det dampet... Anonymous poster hash: 8f21d...955 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå