Høhø Skrevet 3. oktober 2014 #1 Del Skrevet 3. oktober 2014 Ser på Kiwireklamen med Tina, hvor hun eksperimenterer med fårikål og har i andre ingredienser og smaker. Noen som har prøvd disse oppskriftene? Eller noen andre oppskrifter med fårikål? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2014 #2 Del Skrevet 3. oktober 2014 Har ikke prøvd, men det der veldig godt ut da :DAnonymous poster hash: eecfb...612 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest rådyr Skrevet 3. oktober 2014 #3 Del Skrevet 3. oktober 2014 Jeg har testet ut med andre grønnsaker i tillegg til kål, og med løk og andre typer kryddere. Synes likevel det har smakt omtrent som vanlig fårikål. Jeg ville testet ut den oppskriften. Sikkert godt. Billig middag er det også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2014 #4 Del Skrevet 4. oktober 2014 Det er mye mat jeg eksperimenterer med, men selveste Fårikålen inneholder KUN lammekjøtt, kål, helpepper, salt og vann. Visse tradisjonsretter endrer man ikke på etter mitt syn.Anonymous poster hash: 08884...41f 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosenrød Skrevet 5. oktober 2014 #5 Del Skrevet 5. oktober 2014 Jeg har lyst til å prøve en av Tina sine varianter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 5. oktober 2014 #6 Del Skrevet 5. oktober 2014 Ser på Kiwireklamen med Tina, hvor hun eksperimenterer med fårikål og har i andre ingredienser og smaker. Noen som har prøvd disse oppskriftene? Eller noen andre oppskrifter med fårikål? Helligbrøde!!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. oktober 2014 #7 Del Skrevet 5. oktober 2014 Nei. jeg tuller ikke med fårikålen. Den er perfekt som den er Anonymous poster hash: c49d7...abf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest incognita Skrevet 5. oktober 2014 #8 Del Skrevet 5. oktober 2014 Never change a winning team Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vinglasset Skrevet 5. oktober 2014 #9 Del Skrevet 5. oktober 2014 Nei, visse retter eksprimenterer jeg ikke med - fårikål og pinnekjøtt er noen av de rettene som må være som de alltid har vært. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest chisandra Skrevet 5. oktober 2014 #10 Del Skrevet 5. oktober 2014 Å, det skulle blitt ramaskrik i heimen hvis jeg begynte å tukle med sjølveste fårikålen, ja. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pawn Hearts Skrevet 5. oktober 2014 #11 Del Skrevet 5. oktober 2014 Det er sikkert mye godt man kunne gjort, men kan man egentlig kalle det fårikål etterpå? Det jeg kan tenke meg å gjøre en gang, fordi det ikke er spesielt drastisk og fordi folk sier det smaker godt, er å ha øl i. Jeg har hørt det samme om pinnekjøtt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pip-pip Skrevet 5. oktober 2014 #12 Del Skrevet 5. oktober 2014 Fårikål er nettopp det, får i kål. Begynner man å eksperimentere, så er det en annen rett. Blir som å lage eplekake med bringebær istedet. Da er det ikke lenger en eplekake Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå