Gå til innhold

Min reise mot silikon


Gjest

Anbefalte innlegg

Da har jeg tenkt til å skrive en dagbok om min reise mot silikon. Jeg tenkte det var greit å ha et sted å få ned tankene, og hvis det er andre som vil gjerne dele sin erfaring, så får dere lov til det!

Jeg startet i puberteten relativt tidlig, og begynte å få pupper da jeg var ti år gammel, men det var det. De ble aldri større, og forble den størrelsen helt til den dag i dag. Jeg følte at det var noe som manglet der, og bestemte meg derfor å ta silikon når jeg ble gammel nok, og nå er jeg det! 18 og 1/2 år, og jeg bruker 65a i bh som jeg ikke fyller helt ut. Med andre ord flat. Mange mener at jeg burde vente noen år til, for brystene er ikke ferdig utviklet osv. Men jeg er ferdig utviklet, og vet at de ikke kommer til å vokse noe særlig mer...

I år fikk jeg en sommerjobb i et firma som lager pølser, pålegg o.l. Der jobbet jeg på en pakkeavdeling, noe som var ganske slitsomt med tanke på at det bestod av en del tunge løft. I tillegg jobbet jeg en del overtid, og det ble fort 13 timers lang arbeidsdag. Det var ganske slitsomt og utmattende, men etter to måneder har jeg nå råd til operasjon.

På torsdag bestilte jeg konsultasjon hos fornebuklinikken, og har fått time hos dr. Lars Haukeland den 13.september. Jeg har gjort en del research på nett, så føler jeg vet det meste, men har likevel forberedt endel spørsmål som jeg kan spørre han. Jeg har allerede tanker på hva jeg ønsker, men vi får se hva jeg ender opp med etter en prat med han. Jeg ønsker selvfølgelig ikke store pornopuppper, men et så naturlig resultat som mulig. Jeg ønsker å fylle ut klærne mine og bruke kjoler som passer over brystpartiet. Det er ganske kjipt å dra på kjoleshopping og ende opp med ingenting, bare fordi alle kjoler henger løs ved brystpartiet fordi jeg ikke har noe der som fyller ut kjolen. Jeg har tenkt til å ta rundt 150 gram, men vet som sagt ikke før jeg har snakket med kirurgen, men vil absolutt ha under 200 gram! Jeg har lyst til å ende opp med 65b eller eventuelt 65c, vet det fortsatt er lite, men ønsker som sagt ikke noe stort! Jeg gleder meg til konsultasjon allerede, og sitter nå å finne ut hva jeg bør spørre og si. Kom gjerne med forslag hvis du har vært gjennom det her allerede.

Endret av Chain
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Fortsetter under...

Da har jeg vært på konsultasjon! Vi ble enige om anatomiske/dråpeformede implantater under muskelen, og jeg skal ta 160 cc. Han foreslo 215-225 cc først, men jeg syns de virket store så valgte å ta de minste implantatene. Men er ganske usikker nå, siden jeg har lest endel at de blir mindre når man legger de inn under musklene. Jeg vurderer å ta litt større, 185 cc istedenfor.. På konsultasjonstimen fortalte han litt om hvordan prosessen er og lignende. Deretter så han på puppene mine, tok mål og bilder. Så fikk jeg se hvordan resultatet kommer til å bli på en sånn 3D kamera og fikk til slutt prøve proteser i en sportsbh. Jeg skal ha operasjon rett før jul slik at jeg får juleferien til å bli bedre før jeg starter på skolen igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lykke til. Jeg ville lyttet til kirurgen. 200 gram er relativt lite, og det skulle jo blitt nokså kjedelig om du ofrer så mye penger og energi for å ende opp med et skuffende resultat. Jeg har 375 gram som høres veldig mye ut, men i vanlig bh har jeg veldig normalt brystparti og det er ingen som gjetter at jeg har silikon(bortsett fra når de ser meg uten klær).

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lykke til!

Som Version sier, så er 200 gram relativt lite. Jeg har tatt 255 gram, og vil ikke si at det er mye. Jeg prata med kirurgen om proteser på 180 gram, og da sa han at det nesten ikke kom til å vise en gang. Det er relativt surt å betale så mye penger for nesten "ingenting". Jeg gikk fra en a-cup til b/c med mine proteser, og kunne ikke vært mer fornøyd.

Men du må så klart gjøre det du føler for. Vi andre kommer bare med tips, med tanke på at dette er en dagbok der du deler tankene dine. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ville bare vise deg hvordan det ser ut med 375 gram. Som du ser, ikke unaturlig stort.

post-67408-0-39856700-1412186610_thumb.j

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for innspill dere! Det er ganske kjipt å betale så mye og ende opp med ingen forskjell, men jeg er samtidig veldig redd for st jeg skal ta for mye med tanke på at jeg er veldig liten. Jeg syns 160 cc så veldig fin og naturlig ut på meg da jeg prøvde protesene. Men så har jeg jo hørt at de blir mye mindre når man legger de inn i forhold til når man prøver de på, så var derfor jeg tenkte å ta 185 i stedet. Skal ta dette opp med kirurgen på operasjonsdagen, så får jeg se hva han sier om det :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Annonse

Gjest Miss Sofie

Hei :)

Jeg ville definitivt hørt på hva kirurgen anbefaler når det kommer til størrelse. Du kommer til å angre deg etterpå dersom du velger å ta så lite! Jeg har 350 cc, men det ser helt naturlig ut på meg (men nå er jeg en del eldre og større enn deg 😩)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Hei :)

Jeg ville definitivt hørt på hva kirurgen anbefaler når det kommer til størrelse. Du kommer til å angre deg etterpå dersom du velger å ta så lite! Jeg har 350 cc, men det ser helt naturlig ut på meg (men nå er jeg en del eldre og større enn deg )

Beklager for sent svar, men har ikke sett innlegget ditt før nå..

Jeg tror ikke jeg kommer til å angre på valget mitt med tanke på at jeg kun ønsker en diskré økning, og så lenge jeg får litt pupper, så er jeg fornøyd. Det gjør absolutt ingenting at de er små, og små er det som kler meg best med tanke på at jeg er så liten som jeg er. Jeg har sett en del som har proteser på 150-190, og jeg synes puppene deres er veldig fine. De hadde fine størrelser, og noen gikk til og med opp to cup størrelser. 300-400 kan være veldig naturlig det også, og om jeg legger inn 215-225 som kirurgen anbefalte, så hadde det sikkert sett naturlig ut også, men det ville sett naturlig, litt store på den lille kroppen min. Jeg vil ha småe, men litt pupper. Moren min tok 250 cc, og hun bruker 75c nå, og jeg synes det ville sett litt for stort ut på meg. Jeg vil bare ha en liten 65c.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er litt over fem dager igjen til operasjon, og jeg gleder meg veldig mye! Jeg har hentet resepten og betalt for operasjonen og alt, så nå er det bare å vente igjen. Tiden har gått veldig fort, og tenk at det bare er under en uke igjen til jeg får pupper. Det er en del ting jeg må gjøre før operasjonen, og jeg er redd for at det er noe jeg kommer til å glemme. Jeg må hvertfall huske å legge frem det jeg trenger på skrivebordet, skifte sengetøy og sette frem klær som er lett å ta på seg.

For de som lurer på hva resepten inneholdt, så er det antibiotika, hibiscrub og smertestillende. Dette kostet ca.400kr.

Jeg skal vaske kroppen og håret med hibiscrub kvelden før og på operasjonsdagen, to tabletter med antibiotika kvelden dør og to paracet på operasjonsdagen. Jeg regner med at det blir joggebukse og hettejakke den dagen, men vurderer å ta på tights istedenfor. Det er vel egentlig ikke så mye mer å si før operasjonsdagen. Det blir en oppdatering etter operasjonen hvis jeg føler meg bra nok. Ellers så er planen fortsatt 185cc anatomiske under muskel. Jeg gleder meg så, kan det ikke bli fredag nåååå!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er ferdig operert og ligger nå i senga og slapper av. Det har vært en veldig slitsomt dag, så jeg er glad for å være hjemme igjen. Jeg sto opp midt på natta , hadde vondt i magen og var kvalm pga antibiotikaen, så sov veldig dårlig. Startet dagen med å vaske hele kroppen med hibiscrub og tok noen piller.

Før op snakket jeg litt med kirurgen, så ble jeg tatt inn i operasjonsrommet. Jeg la meg ned og fikk narkose. Syns faktisk selve sprøytestikket var verre. Fikk narkose, og begynte å bli svimmel, føltes ut som om jeg var full haha :fnise: Så husker jeg at jeg våknet, og fikk hjelp til å gå bort til senga. Så sovnet jeg igjen, men våknet raskt opp igjen. Fikk beskjed om at jeg akkurat var ferdig operert, og at jeg kunne sove litt til. Jeg klarte ikke å sove, så bare lå der og vridde meg. Etter hvert kom sykepleierne tilbake og spurte om jeg hadde det bra, om jeg hadde det vondt og var sulten. Fikk litt mat, men klarte ikke å spise, siden jeg hadde veldig vondt i halsen. Jeg har veldig lite smerter, så dro relativ raskt derfra. Ingen blåmerker eller noen ting så langt. Det føles liksom ut som om jeg er veldig støl, og om jeg beveger mye på armene, så er det litt ubehagelig. Fikk hjelp til å kle på meg, og dro derfra. Jeg skiftet faktisk selv hjemme i stad, gikk veldig fint.

Det ble 160 cc anatomiske under muskel på meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag er det dag 1 etter operasjon, og jeg har fortsatt veldig lite smerter. Jeg klarte fint å sove gjennom hele kvelden, og følte meg ganske normalt da jeg sto opp. Det gjør litt vondt når jeg beveger mye på meg, men om jeg sitter i ro, så kjenner jeg ingen smerter. Hvis det fortsetter slik fremover, så blir jeg veldig glad :laugh: Jeg føler at jeg beveger altfor mye på meg og er i vanlig aktivitet altfor tidlig, noe som kanskje er litt dumt? Jeg prøver jo å være så mye som mulig i ro, men siden jeg ikke har mye smerter, så glemmer jeg av og til at jeg må ta det litt rolig. Jeg fjernet bandasjene i dag, og strammet nedpressbåndet litt til. Det føltes litt rart å ta av støttebhen, så den kom fort på igjen. Ellers har jeg vært litt kvalm, men det gikk vekk etter at jeg sov litt. Halsen min er heller ikke sår lengre. Jeg håper det bare blir bedre for hver dag fremover, men har jo lest at smertene er verst på dag 2 og 3, så får se hvordan de neste dagene blir. Så langt er jeg veldig fornøyd! Tok enda en titt i speilet i stad, ser ut som det har dukket opp noen blåmerker likevel. Det har også kommet litt skvulpelyder fra brystet, og jeg kan kjenne små bobler når jeg presser litt over brystet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dag 2

Fortsatt lite smerter i dag, og alt går veldig bra så langt. Det har ikke skjedd noe nytt, og alt er som i går. Det er ubehagelig å sove halvveis sittende, og for å være ærlig så gjør det litt vondt i rompa. Men det er bare to dager igjen, så kan jeg sove liggende igjen. To dager til jeg kan dusje også! :danse:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dag 3

Jeg sov med vinduet åpent i natt, noe som ikke var veldig lurt. Våknet av at venstre pupp var veldig kald og verket en del. Tok litt smertestillende og la meg igjen, og smertene gikk over. Ellers så har jeg fortsatt ubehag, men ikke mye smerter. Føler også at jeg kan bevege mer på armene mine nå, men skal likevel prøve å ikke bevege så mye på de enda. Det som er mest ubehagelig er at nedpressbåndet skjærer i armhulene, så jeg er ganske sår der. Har lagt bomullspads der, så det er bedre nå. Jeg kan dusje i morgen, så det blir spennende. Vet ikke helt om jeg føler meg helt klar enda, føles så rart når jeg ikke har på støttebhen... Det er også siste kveld jeg skal sove med overkroppen høyt, men tror jeg kanskje skal fortsette i noen dager til? Jeg tror ikke jeg klarer helt å reise meg opp fra liggende stilling, ihvertfall siden jeg ikke kan bruke armene enda.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Dag 6

Jeg har fått infeksjon i høyre bryst. Det er rødt, varmt, hovent, hardt og stikker. Det er veldig kjedelig, men jeg har fått en kur på antibiotika, så håper det blir bedre snart.

Ellers så har dag 4 og 5 vært som de andre dagene, ingen smerter. Jeg sover fortsatt høyt, og dusjingen gikk veldig fint. Var litt rart å ikke ha på støttebh, siden puppene føltes litt tunge.

Endret av Chain
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dag 6

Jeg har fått infeksjon i høyre bryst. Det er rødt, varmt, hovent, hardt og stikker. Det er veldig kjedelig, men jeg har fått en kur på antibiotika, så håper det blir bedre snart.

Ellers så har dag 4 og 5 vært som de andre dagene, ingen smerter. Jeg sover fortsatt høyt, og dusjingen gikk veldig fint. Var litt rart å ikke ha på støttebh, siden puppene føltes litt tunge.

Hadde satt pris på bilder her en dag i snar fremtid ;-) Med BH på da, søtnos!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
Annonse

[1] Category widget

Huff, kjedelig med infeksjon. Håper det har ordnet seg for deg.

Uansett, gratulerer med nye bryster!

Tusen takk!

Hadde satt pris på bilder her en dag i snar fremtid ;-) Med BH på da, søtnos!

Kommer nok ikke til å legge ut bilde :P
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag er det 3 uker og 3 dager etter operasjon. Har vært hos legen og klinikken på kontroll for å sjekke infeksjonen siden sist, og jeg har det mye bedre nå. Infeksjonen har blitt mye bedre, og jeg har ikke vondt lenger. Det er fortsatt litt rødt der, og huden flasser. Jeg må gå på antibiotika i noen uker til for å være på den sikre siden, og skal på kontroll igjen neste uke.

Ellers så er formen veldig bra, jeg kan ta armene over hodet og bevege meg normalt. Jeg merker heller ikke protesene inni meg, men jeg kan kjenne de utenfra. De er litt myke, men fortsatt veldig faste, men det tar jo opptil 6 måneder før de er ferdige. Jeg bruker fortsatt bhen fra klinikken, men skal snart bytte til en annen sportsbh. Kjenner at den ikke sitter like stramt lenger, siden hevelsen har gått ned.

Arrene ser også fine ut så langt, fine og tynne. Jeg har fortsatt litt skorpe på, men de er ikke røde. Arrene har samme farge som huden min, men regner med at de blir litt rødere etter hvert? De ser hvertfall veldig fine ut så langt! Har foreløpig bare brukt vanlig kirurgisk teip, men tenker å bytte til silikonteip om 2-3 uker siden det sies at silikonteip gir penest arr.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Tenkte jeg skulle komme med en liten oppdatering! Det er litt over 8 uker siden operasjonen nå, og puppene ser fine ut de. De er fortsatt litt høye, men jeg regner med at de setter seg ned etter hvert. De har blitt mykere siden sist, men fortsatt ganske faste. Det tar opptil 1-1 & 1/2 år før de blir helt myke, så det er bare å vente.

Jeg har sluttet med støttebh, og bruker vanlig bher uten bøyle nå. Jeg kan bruke vanlig bøylebh når det har gått 6 måneder, og det gleder jeg meg til. Det er så vanskelig å finne bher uten bøyle som passer. Ellers sover jeg uten bh, og det går helt fint det. Det er ubehagelig å ligge på magen, men det blir vel mer behagelig etter hvert som de blir mykere.

Trening går også veldig fint. Jeg har ikke trent veldig mye, eller hatt noen tunge treningsøkter, men lett trening har gått veldig bra. Det føles riktig nok veldig rart å trene bryst, men det er nok noe jeg bare må vende meg til. Ellers føles det også veldig rart å løpe, man kjenner silikonet bevege seg inne i brystet. En merkelig følelse, men det er nok også noe jeg bare må vende meg til. Jeg merker ellers ikke noe til de i hverdagen, og tenker heller ikke så mye over de.

Arrene ser fine og tynne ut, men de er fortsatt veldig røde. Jeg vet ikke helt hvor lang tid det tar før de blir lysere, men det tar jo minst ett år før de blir hvite. Jeg bruker silikonteip på de, og har tenkt til å teipe de frem til sommeren hvis jeg klarer. Og etter det tenker jeg å smøre de med kelo cote, så håper det blir bra!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...