Gå til innhold

Bacon på pizza - HJELP!


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hvor lenge steker dere pizzaen da? Dere som har på rått kjøtt altså.

Min står i ovnen ca 10 minutter. Hadde aldri turt å hatt på rått kjøtt

Enig. Og den grandiosaen med kjøttdeig og løk har vel også kjøttdeig som er forhåndsstekt?

Anonymous poster hash: 4037e...0d8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg steker pizzzaen i 7-8 minutter ved 270-300 grader. Med feks rå bacon på. :)



Anonymous poster hash: be93b...697
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ciegus

Hvor lenge steker dere pizzaen da? Dere som har på rått kjøtt altså.

Min står i ovnen ca 10 minutter. Hadde aldri turt å hatt på rått kjøtt

10-20 min. Steker til kjøttet er gjennomstekt. Strimler av kjøttdeig trenger ikke mange minutter, avhenger av hvor tykke strimlene er.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På pizzastein og rundt 275 til 300 grader legger vi på rå kyllingstrimler, biff og det som er. Steker i 5 til 7 min. Store mengder utgår, er typisk italiensk stil hvor fyllet ligger på topp.

Egenkomponerte kjøttboller er også godt

, men halvsteker de i panne først.

Endret av debattanten
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Legger bare baconet rett på, men selvfølgelig oppå osten - som med alt annet av topping. Det eneste som havner under osten er tomatsausen, evt creme fraiche. Aldri falt meg inn at det skal være ekkelt eller, for den saks skyld, farlig. Det blir jo stekt i ovnen.

Forstår at det er annerledes med typisk 80-talls-pizza med store mengder kjøttdeig og løk under Norvegia-lokk.

Anonymous poster hash: bd979...075

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bacon, kjøttdeig, biffstrimler eller kyllingstrimler legges rått oppå osten her. Steker uansett pizzaen til den er godt stekt. Det blir noe helt annet om man lager slike 90-talls pizzaer med en halv kilo kjøttdeig på som dekkes av en hel, revet gulost.



Anonymous poster hash: a7930...acb
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Ennasus

Hjemme har vi stekt pizza med rå bacon på toppen i alle år, og ingen av oss har dødd :fnise: god bacon var det og!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du ville jo ikke hatt på rå kjøtteig på pizzaen vel?

Har jobbet både på Dolly og Peppes. Begge har alt kjøtt rått rett på pizzaen, inkludert kjøttdeig (under osten). Stekes i 7 min på 300 (?) grader.

Anonymous poster hash: f4603...621

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...