AnonymBruker Skrevet 8. juni 2014 #21 Del Skrevet 8. juni 2014 Hvor lenge steker dere pizzaen da? Dere som har på rått kjøtt altså. Min står i ovnen ca 10 minutter. Hadde aldri turt å hatt på rått kjøtt Enig. Og den grandiosaen med kjøttdeig og løk har vel også kjøttdeig som er forhåndsstekt? Anonymous poster hash: 4037e...0d8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. juni 2014 #22 Del Skrevet 8. juni 2014 Jeg steker pizzzaen i 7-8 minutter ved 270-300 grader. Med feks rå bacon på. Anonymous poster hash: be93b...697 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ciegus Skrevet 8. juni 2014 #23 Del Skrevet 8. juni 2014 Hvor lenge steker dere pizzaen da? Dere som har på rått kjøtt altså. Min står i ovnen ca 10 minutter. Hadde aldri turt å hatt på rått kjøtt 10-20 min. Steker til kjøttet er gjennomstekt. Strimler av kjøttdeig trenger ikke mange minutter, avhenger av hvor tykke strimlene er. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
debattanten Skrevet 8. juni 2014 #24 Del Skrevet 8. juni 2014 (endret) På pizzastein og rundt 275 til 300 grader legger vi på rå kyllingstrimler, biff og det som er. Steker i 5 til 7 min. Store mengder utgår, er typisk italiensk stil hvor fyllet ligger på topp. Egenkomponerte kjøttboller er også godt , men halvsteker de i panne først. Endret 8. juni 2014 av debattanten Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. juni 2014 #25 Del Skrevet 8. juni 2014 Legger bare baconet rett på, men selvfølgelig oppå osten - som med alt annet av topping. Det eneste som havner under osten er tomatsausen, evt creme fraiche. Aldri falt meg inn at det skal være ekkelt eller, for den saks skyld, farlig. Det blir jo stekt i ovnen. Forstår at det er annerledes med typisk 80-talls-pizza med store mengder kjøttdeig og løk under Norvegia-lokk.Anonymous poster hash: bd979...075 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. juni 2014 #26 Del Skrevet 9. juni 2014 Bacon, kjøttdeig, biffstrimler eller kyllingstrimler legges rått oppå osten her. Steker uansett pizzaen til den er godt stekt. Det blir noe helt annet om man lager slike 90-talls pizzaer med en halv kilo kjøttdeig på som dekkes av en hel, revet gulost. Anonymous poster hash: a7930...acb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 9. juni 2014 #27 Del Skrevet 9. juni 2014 Hjemme har vi stekt pizza med rå bacon på toppen i alle år, og ingen av oss har dødd god bacon var det og! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. juni 2014 #28 Del Skrevet 9. juni 2014 Du ville jo ikke hatt på rå kjøtteig på pizzaen vel? Har jobbet både på Dolly og Peppes. Begge har alt kjøtt rått rett på pizzaen, inkludert kjøttdeig (under osten). Stekes i 7 min på 300 (?) grader. Anonymous poster hash: f4603...621 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå