Bridget Jones Skrevet 14. juni 2004 #21 Del Skrevet 14. juni 2004 Her vi bor kaller vi det KLOT. Vi putter flesk/bacon i midten. Har en smørklatt ved siden av og drikker iskald melk til mmmmmmmm Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest rabrabara Skrevet 14. juni 2004 #22 Del Skrevet 14. juni 2004 Vi og bruker duppe til klubb, samt bacon, sirup og kokt kålrabi. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hulderjenta Skrevet 16. juni 2004 #23 Del Skrevet 16. juni 2004 Salt kjøtt/vossakorv, bacon&fett, potet og kålrabistappe - mmmmmm Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Suzy Skrevet 17. juni 2004 #24 Del Skrevet 17. juni 2004 hvis ikke du vil være anonym da.. Skjønner deg hvis du vil det. Ingen fare Fiskefrøken - jeg er fra Elverum, som du ser i profilen min, men jeg har slekt fra Gudbrandsdalen. Oldemora mi kom derfra og lærte bestemoren min å lage klubb og duppe, som lærte det videre til mamma osv... Det er en veldig lokal variant har jeg skjønt - det er nesten ingen andre som spiser det, som jeg kjenner (bortsett fra familien min da) Tror jeg glemte å presisere at klubben skal blandes med byggmel... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sommerfugl83 Skrevet 17. juni 2004 #25 Del Skrevet 17. juni 2004 Komlene mine bader i smeltet smør når jeg spiser de :oops: I tillegg har vi bacon, salt kjøtt og kålrabistappe til.... (selv om jeg kun spiser komle og bacon da ) Har prøvd å lage komle selv men de blir dessverre aldri som farmors.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Catwoman Skrevet 17. juni 2004 #26 Del Skrevet 17. juni 2004 Nå fikk jeg lyst på raspeballer Syns de er gode å spise naturell jeg, med litt salt på. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nøste Skrevet 17. juni 2004 #27 Del Skrevet 17. juni 2004 Flesk inni smør eller sukker på . Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
:-) anna Skrevet 17. juni 2004 #28 Del Skrevet 17. juni 2004 Min lokale variant fra nøre-sunnmøre er: Potetball med saltkjøt, bacon i fett, svinemør (grov pølse) og pølser og kålrabi (kålrot altså) (Som servert på Haugstad cafe der jeg bodde på hybel som 16-åring... Der var det ball hver torsdag og man kunne få kjøpt klippekort....) Også bruker jeg sirup på. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 17. juni 2004 #29 Del Skrevet 17. juni 2004 Sirup, sukker, salt kjøtt, bacon, kålerabi, gullerøtter, pølse, poteter Også drikker vi vin til raspeballene vi da, og øl. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mrs williams Skrevet 14. november 2004 #30 Del Skrevet 14. november 2004 Til raspeballar må en ha salt kjøtt ( gjeren ribbekjøtt hvist det er like etter jul) og en eller anna middagspølse. Kålrabistappe og kultur melk..nam nam Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lady Lovelylocks Skrevet 14. november 2004 Forfatter #31 Del Skrevet 14. november 2004 Skal spise raspeball imorgen jeg... Med stekt flesk og kålrabistappe. Gleder meg, nam nam Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lene24 Skrevet 15. november 2004 #32 Del Skrevet 15. november 2004 Det skal jeg til svigers og spise snart!!! Men på sørlandet spiser vi " komper" - større variant av raspeballer... Da er tilbehøret kjøtt og flesk inni kompene, smør og sukker... Melk å drikke :-) Nam, nam..... Gleder meg nå!!!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MiniMjau Skrevet 15. november 2004 #33 Del Skrevet 15. november 2004 Vi bruker lammekjøtt til, evt kjøttpølser. I tillegg har vi stekt bacon, kålrabi, gulrot og jeg digger å ta en dæsj tyttebær ved siden av. Melk å drikke seff. Kan tenke meg at det er godt med vossakorv også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trill Skrevet 15. november 2004 #34 Del Skrevet 15. november 2004 Eg laga ikkje klubb enda- men har tenkt å lære meg- de e jo kjempegodt! Vi pleie å ha salt-kjøtt inni- og pølse,kålrabi, sukker og rømme attåt! Skumma Kluturmelk til dei so lika de! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Leola Skrevet 15. november 2004 #35 Del Skrevet 15. november 2004 Kaller det kumler og tilbehør er: kålrabistappe salt kjøtt kokte kjøttpølser smeltet smør :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Calla Skrevet 15. november 2004 #36 Del Skrevet 15. november 2004 kålrabistappe, saltet kjøtt og stekte pølebiter.... og selvfølgelig en god dæsj med smør som smelter mellom komlene..mmm..nå ble jeg sulten... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
@riel Skrevet 17. november 2004 #37 Del Skrevet 17. november 2004 Jeg spiser komler med kålerabistappe, lammekjøtt, vossakorv og flesk. Typen min som er fra sunnmøre spiser potetball, de har samme tilbehør + gulrøtter og poteter, men inni potetballen har de en mårbit. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 17. november 2004 #38 Del Skrevet 17. november 2004 Dere som spiser raspeball med "brunostsaus",hvordan lager dere denne?? Nå er det raspeballtid!! Hele vinteren gjennom! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå