Lady Lovelylocks Skrevet 13. juni 2004 #1 Del Skrevet 13. juni 2004 Hva spiser dere ved siden av raspeballer? Selv bruker jeg stekt flesk og gulrøtter. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/83617-tilbeh%C3%B8r-til-raspeballer/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
LilleBille Skrevet 13. juni 2004 #2 Del Skrevet 13. juni 2004 Bacon eller grove pølser (eller både og), kålrabistappe, sirup og brunost"saus" Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/83617-tilbeh%C3%B8r-til-raspeballer/#findComment-1212101 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 1111 Skrevet 13. juni 2004 #3 Del Skrevet 13. juni 2004 Jeg har smakt mange varianter, med sirup, med sprøstekt bacon og brunostsaus, med spekemat.. Men jeg liker best å steke den i panna og ha på masse sukker etterpå Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/83617-tilbeh%C3%B8r-til-raspeballer/#findComment-1212106 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ethereal Skrevet 13. juni 2004 #4 Del Skrevet 13. juni 2004 Stekt bacon, gjerne kokt saltkjøtt (rester av pinnekjøtt er supert), kokte poteter, kokt kålrabi. Raspeballer var favorittmaten min i oppveksten, bestemoren min lagde verdens beste! Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/83617-tilbeh%C3%B8r-til-raspeballer/#findComment-1212109 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest tusjen Skrevet 13. juni 2004 #5 Del Skrevet 13. juni 2004 Jeg bruker å lage store raspeballer med flesk i terninger, eller røkeknoker i terninger inni. Jeg spiser de bare slik, det er jeg vant med. Men, samboeren min er bergenser så derfor har jeg kålrabi, potet, pølse og saltkjøtt som tilbehør... tusjen Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/83617-tilbeh%C3%B8r-til-raspeballer/#findComment-1212121 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 13. juni 2004 #6 Del Skrevet 13. juni 2004 Smør og sukker! Og så må det være flesk inni komlene. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/83617-tilbeh%C3%B8r-til-raspeballer/#findComment-1212262 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 13. juni 2004 #7 Del Skrevet 13. juni 2004 Jeg spiser ikke raspeballer (*blæh*), men samboeren min er vant til å spise det med smør og salt kjøtt og kulturmelk til drikke. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/83617-tilbeh%C3%B8r-til-raspeballer/#findComment-1212272 Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 13. juni 2004 #8 Del Skrevet 13. juni 2004 Jeg er vant til potetklubb (som vi kaller det) med brunostsaus og bacon, med melk til. Nam! Farmoren min lager de med fettklump inni og med salt kjøtt og pølse til, men det synes jeg ikke noe om. Takler ikke fett og liker ikke pølser, og det salte kjøttet er altfor salt. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/83617-tilbeh%C3%B8r-til-raspeballer/#findComment-1212325 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 13. juni 2004 #9 Del Skrevet 13. juni 2004 Jeg spiser ball med en liten mår-bit inni, og kokt rabbe på siden. Av og til pølse også. Og så bruker jeg sirup eller sukker på.....(smør->æsj) Drikker selvfølgelig sur-melk at med! (Ikke den lyseblå kartongen...men den mørkeblå! viktig..) Clea Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/83617-tilbeh%C3%B8r-til-raspeballer/#findComment-1212370 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 13. juni 2004 #10 Del Skrevet 13. juni 2004 Jeg liker dem best med litt salt kjøtt i midten, stekt flesk og kokte grønnsaker ved siden av. Men klubben serveres ofte to dager på rad. Andre dagen stekes den og da har vi primsaus eller samme tilbahøret som dagen før. Synes at den er best andre dagen jeg da. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/83617-tilbeh%C3%B8r-til-raspeballer/#findComment-1212386 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 13. juni 2004 #11 Del Skrevet 13. juni 2004 (smør->æsj) Jeg synes raspeballer er kvalmende nok som det er, en klatt smør fra eller til gjør liksom ingen forskjell. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/83617-tilbeh%C3%B8r-til-raspeballer/#findComment-1212389 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 13. juni 2004 #12 Del Skrevet 13. juni 2004 Spiser raspeball med røykt lammekjøtt, vossakorv, kålrabistappe og sprøstekt bacon!! Det er gooodt det! Synd det er litt varmt for raspeball for tiden, det er liksom litt høst-og vintermat her i huset Caro Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/83617-tilbeh%C3%B8r-til-raspeballer/#findComment-1212399 Del på andre sider Flere delingsvalg…
¤Tiili¤ Skrevet 13. juni 2004 #13 Del Skrevet 13. juni 2004 Spiser og lager klubb med bacon i klubben og ved siden av, og pølser. Så er vi vant med smeltet smør, sukker, sirup eller rømme. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/83617-tilbeh%C3%B8r-til-raspeballer/#findComment-1212424 Del på andre sider Flere delingsvalg…
silja Skrevet 13. juni 2004 #14 Del Skrevet 13. juni 2004 sukker og melk er et must. kålrabistappe og pølse er også godt att til *åh, fikk lyst på komper!!!!!* Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/83617-tilbeh%C3%B8r-til-raspeballer/#findComment-1212623 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 13. juni 2004 #15 Del Skrevet 13. juni 2004 Lettsaltet flesk i midten, kaldt meierismør ved siden av og iskald helmelk som drikke til! Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/83617-tilbeh%C3%B8r-til-raspeballer/#findComment-1212634 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Suzy Skrevet 14. juni 2004 #16 Del Skrevet 14. juni 2004 Hos oss kalles det klubb (potetklubb) og vi spiser den med "duppe" - duppa er brunost og surost kokt sammen med litt vann, sukker og mel. Det blir en tjukk burn og søt saus. Jeg elsker klubb og duppe! (men det er så kjedelig å lage.. :-( ) Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/83617-tilbeh%C3%B8r-til-raspeballer/#findComment-1213167 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Maikana Skrevet 14. juni 2004 #17 Del Skrevet 14. juni 2004 Salt kjøtt, pølser, kokt kålrabi og gulerøtter, masse smelta smør og sur melk til. Tror dette er det beste jeg vet, på lik linje med pinnekjøtt. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/83617-tilbeh%C3%B8r-til-raspeballer/#findComment-1213195 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Modesty Skrevet 14. juni 2004 #18 Del Skrevet 14. juni 2004 Til komlene har vi salt lammekjøtt,kålirabi,og smeltet smør. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/83617-tilbeh%C3%B8r-til-raspeballer/#findComment-1213196 Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 14. juni 2004 #19 Del Skrevet 14. juni 2004 Hos oss kalles det klubb (potetklubb) og vi spiser den med "duppe" - duppa er brunost og surost kokt sammen med litt vann, sukker og mel. Det blir en tjukk burn og søt saus. Jeg elsker klubb og duppe! (men det er så kjedelig å lage.. :-( ) Det samme som oss det. Er du fra Lillehammer/Gudbransdalen, rundt der`? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/83617-tilbeh%C3%B8r-til-raspeballer/#findComment-1213241 Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 14. juni 2004 #20 Del Skrevet 14. juni 2004 Det samme som oss det. Er du fra Lillehammer/Gudbransdalen, rundt der`? hvis ikke du vil være anonym da.. Skjønner deg hvis du vil det. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/83617-tilbeh%C3%B8r-til-raspeballer/#findComment-1213243 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå