Gå til innhold

Tilbehør til raspeballer?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Jeg er vant til potetklubb (som vi kaller det) med brunostsaus og bacon, med melk til. Nam! :hoppe:

Farmoren min lager de med fettklump inni og med salt kjøtt og pølse til, men det synes jeg ikke noe om. Takler ikke fett og liker ikke pølser, og det salte kjøttet er altfor salt. :ler:

Jeg liker dem best med litt salt kjøtt i midten, stekt flesk og kokte grønnsaker ved siden av.

Men klubben serveres ofte to dager på rad. Andre dagen stekes den og da har vi primsaus eller samme tilbahøret som dagen før.

Synes at den er best andre dagen jeg da.

Annonse

Hos oss kalles det klubb (potetklubb) og vi spiser den med "duppe" - duppa er brunost og surost kokt sammen med litt vann, sukker og mel. Det blir en tjukk burn og søt saus.

Jeg elsker klubb og duppe! (men det er så kjedelig å lage.. :-( )

Annonse
Hos oss kalles det klubb (potetklubb) og vi spiser den med "duppe" - duppa er brunost og surost kokt sammen med litt vann, sukker og mel. Det blir en tjukk burn og søt saus.

Jeg elsker klubb og duppe! (men det er så kjedelig å lage.. :-( )

Det samme som oss det.

Er du fra Lillehammer/Gudbransdalen, rundt der`?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...