Mynona Skrevet 12. januar 2015 #10261 Del Skrevet 12. januar 2015 Nam! Jeg ble faktisk sulten jeg nå. Selv om jeg nettopp har spist en 14 til kvelds! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 12. januar 2015 #10262 Del Skrevet 12. januar 2015 Har da levd på grandis lenge, bare ikke vant til at det er -26 effektive grader Jeg tror at grandismat over lang tid kan gjøre en både trist og litt småsyk etter hvert. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 12. januar 2015 #10263 Del Skrevet 12. januar 2015 Jeg tror at grandismat over lang tid kan gjøre en både trist og litt småsyk etter hvert. Det tror jeg og. Man får ikke i seg alle næringsstoffene man trenger. En grandis innimellom er det ikke noe gæli med. Men man må ha variasjon for å få i seg alt man trenger. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aldrisur Skrevet 12. januar 2015 Forfatter #10264 Del Skrevet 12. januar 2015 (endret) Enig med dere om det altså. Men, jeg må med skam å melde: Jeg har aldri smakt sånn grandisgreie! Det må jo være godt siden det er så populært? Endret 12. januar 2015 av Aldrisur 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 12. januar 2015 #10265 Del Skrevet 12. januar 2015 klokken er 22:22 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 12. januar 2015 #10266 Del Skrevet 12. januar 2015 Jeg ser Masterchef Canada Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 12. januar 2015 #10267 Del Skrevet 12. januar 2015 Jeg ser snart Ole Lukkøye Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 12. januar 2015 #10268 Del Skrevet 12. januar 2015 Jeg skal skifte på senga! Stønn. Hater det der! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 12. januar 2015 #10269 Del Skrevet 12. januar 2015 Å spiser Grandiosa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aldrisur Skrevet 12. januar 2015 Forfatter #10270 Del Skrevet 12. januar 2015 Jeg skal sove snart, tror jeg. Dere må ha en god natt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nosoul Skrevet 12. januar 2015 #10271 Del Skrevet 12. januar 2015 God natt Aldri Jeg er egentlig veldig glad i mitt eget selskap, men i dag hadde det ikke vært feil om jeg hadde hatt et mannebein i senga altså Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Inggolf Skrevet 12. januar 2015 #10272 Del Skrevet 12. januar 2015 (endret) Men, jeg må med skam å melde: Jeg har aldri smakt sånn grandisgreie! Det må jo være godt siden det er så populært? Er det mulig!? Trodde at alle nordmenn hadde smakt det... Synes det er kjempegodt, kunne lett å levd på det hver eneste dag om det ikke hadde vært for at jeg blir så kjukk av det Det var nemlig standar på ungd.skolen- dro hjem fra skolen når storefri skulle begynne for å se på I gode og onde dager...oooog lage grandis! (Når jeg tenker meg om så synes jeg synd på foreldrene mine, jeg må jo ha sprengt matbudsjettet deres!) Endret 12. januar 2015 av Noz Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anje Skrevet 12. januar 2015 #10273 Del Skrevet 12. januar 2015 Lasagne! Det er det lenge siden jeg har spist det! Nam!! Håper de har det ett av stedene vi skal spise overtidsmat i løpet av uka. Ellers får jeg lage det i helgen Skulle hatt mikro da. Er ikek så godt å varme den opp igjen i ovnen synes jeg. Den blir litt tørr for den må stå der så lenge. Min ovn er ikke helt som den skal, så jeg må ha den på 200 grader når jeg skal varme opp. Hvis jeg har den på 150 grader må den stå i over en time Og da kan jeg like gjerne lage en helt ny Jeg pleier å helle en skvett melk over lasagnen når jeg varmer den. Da blir den ikke tørr. Og i ovn kan den gjerne pakkes i folie. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 12. januar 2015 #10274 Del Skrevet 12. januar 2015 Jeg bruker å koke lasagne rester som vanlig pasta. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tekola Skrevet 13. januar 2015 #10275 Del Skrevet 13. januar 2015 Tror nesten jeg må lage lasagne i dag! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anje Skrevet 13. januar 2015 #10276 Del Skrevet 13. januar 2015 Vi har skapt en lasagne-bølge. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Inggolf Skrevet 13. januar 2015 #10277 Del Skrevet 13. januar 2015 (endret) Jeg bruker å koke lasagne rester som vanlig pasta. I lettsaltet vann? Hvor mange her inne endte opp med lasagne til middag i dag da? Flere enn Tekola? ...Anje også kanskjeeem? Endret 13. januar 2015 av Noz 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nosoul Skrevet 13. januar 2015 #10278 Del Skrevet 13. januar 2015 Her ble det kremet spinat, kyllingfilet, tomat og gul paprika Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 13. januar 2015 #10279 Del Skrevet 13. januar 2015 I lettsaltet vann? Hvor mange her inne endte opp med lasagne til middag i dag da? Flere enn Tekola? ...Anje også kanskjeeem? Ehhh nei, jeg koker det liksom rett i gryta. Tynner den ut med vann om det trengs. Første gang jeg smakte kokt lasagne, var ombord på en seilbåt uten stekovn. Mange måter å koke pasta på Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aldrisur Skrevet 13. januar 2015 Forfatter #10280 Del Skrevet 13. januar 2015 Tror nesten jeg må lage lasagne i dag! Hadde du det? Tror nesten jeg må lage lasagne i dag! Døbbbel! Vi har skapt en lasagne-bølge. Ikke VI Anje! DU! I lettsaltet vann? Hvor mange her inne endte opp med lasagne til middag i dag da? Flere enn Tekola? ...Anje også kanskjeeem? Ikke jeg. Her ble det kremet spinat, kyllingfilet, tomat og gul paprika Her ble det helstekt indrefilet, fløtegratinerte poteter og grønnsaker. På en tirsdag ja. Ehhh nei, jeg koker det liksom rett i gryta. Tynner den ut med vann om det trengs. Første gang jeg smakte kokt lasagne, var ombord på en seilbåt uten stekovn. Mange måter å koke pasta på Nå blir jeg så nysgjerrig på hva du mener Ery. Legger du lasagneplater, kjøttdeigfyll og hvit saus lagvis i gryta? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå