Gå til innhold

Nyfjøset.


Sauen Shaun

Anbefalte innlegg

God morgen. :kaffekopp::Gjesp:

Skjønner ikke vitsen i å våkne lenge før 7 i dag. :Gjesp: Jeg la meg da ikke tidlig i går, og jeg kunne sovet lenge i dag... Men-men, jeg har melk i kaffen min i dag. :jepp:

Ja, det ble en handletur i går. Hvis alt går etter planen kommer nevø, niese og nieses samboer for å hjelpe tante i ettermiddag. Og da fant jeg ut at jeg må ha noe godt å servere (cola, lefser og potetgull - supertante slår til på den kulinariske fronten... :sjenert: ). :jepp: Og når jeg først var ute, fant jeg ut at det var på sin plass med en kræsjlanding med pizza og Munkholm på restaurant. Jeg syntes nemlig at jeg fortjente det i går. :nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

:kaffekopp:

Skulle gjerne svingt innom med litt arbeidslyst, men må vel innrømme at det ikke flommer over her heller. Selv om jeg har fått gjort både det ene og det andre så langt. Og det nærmer seg lunsj :jepp:

Håper du finner litt arbeidslyst bak ei eske eller under en stol, og får gjort det du trenger å gjøre før hjelperne kommer :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fant arbeidslyst, men nå leter jeg etter en rygg som virker. :sukk:

Heldigvis hjelp underveis nå. Niese lovte å ta med frisørsaksa også. Så kanskje jeg blir fjong iløpet av ettermiddagen også. :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

God morgen! :kaffekopp:

En anelse støl i dag. For når jeg først kom igang i går, så gikk det jammen unna her. Fikk sortert alt hobbyutstyret og pakket det ned. Skrivebordet og kommoden ble tømt. Et par andre esker pakket. Også kom niese med frisørsaksa, så da ble jeg fjong :sexy: Deretter fortsatte vi med litt rydding og sortering av ting og tang i skuffer og skap. Så kom nevø og nieses samboer. De hadde med seg ny rammemadrass til meg. Så da ble gamle senga, skrivebordet, kommoden, den ødelagte trimsykkelen min, den gamle komfyren min, en utslitt kurvstol og noen svartsekker med søppel lastet på hengeren og kjørt på fyllinga. Det var herlig det. :bolledeig: Mens gutta var på fyllinga fortsatte niese og jeg sorteringa her. Lasset som skal til loppemarked vokser. Og når gutta kom tilbake ble bilen fylt med med kiste, stuebord og diverse gammelt arvegods som skulle til lillesøster, niese og nevø. Så nå sitter jeg her med fire ferdigpakkete flytteesker satt sammen til stuebord. :ler:

Ja-ja, i dag skal jeg være sosial. Skrotten duger ikke til noe arbeid i dag... Men jeg er så fornøyd, så inderlig fornøyd. :bolledeig: Planen for denne dagen er først en tur innom foreningen for skravlings og kaffe. Deretter en bysleng og lunsj sammen med ADHD. Det blir godt. :jepp:

Halvdød jeg også :veslejenta:
Finne senga snart? :natti:

Håper du har fått en god natt med god søvn og søte drømmer. :klem:

Ble ihvertfall tidlig senga på meg. Ny seng hadde jeg også. Så i dag er ryggen min mer fornøyd enn den har vært på veldig lenge. :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Wow!

Høres ut som en utrolig effektiv dag i går! Fått gjort masse jo :nigo:

Etter det jeg hører må det da være ganske så overkommelig det som nå gjenstår? Ikke så mye igjen når lasset til loppemarkedet går? Bøyer meg i støvet!

Kos deg i dag, slapp av og nyt en fridag i godt selskap. Vel fortjent :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God morgen. :kaffekopp:

Her skinner :sol: og humøret er svært så bra. :jepp:

Planene for dagen er ikke store. Skal en tur til sentrum for å hente ut medisiner. Utover det blir det en rolig dag her hjemme. :jepp:

Jeg finner sikkert litt å pusle med. Men det meste som kan pakkes ned nå, er pakket ned. Det som gjenstår er mange timer med sortering av papirer. Jeg har mange permer og et par esker med papirer som må sorteres. Mye av det kan makuleres. Og jeg gidder ikke dra med meg mer enn jeg må av sånt... Men jeg er ikke overbevist om at jeg gidder begynne med den jobben i dag...

Ellers funderer jeg over de store ting her i livet... sånn som om jeg skal bruke 299 kr på en kaffemaskin... :ler: Coop har en på medlemstilbud fra mandag... Og jeg har lyst på, men vet ikke helt om jeg har bruk for...

Wow!

Høres ut som en utrolig effektiv dag i går! Fått gjort masse jo :nigo:

Etter det jeg hører må det da være ganske så overkommelig det som nå gjenstår? Ikke så mye igjen når lasset til loppemarkedet går? Bøyer meg i støvet!

Kos deg i dag, slapp av og nyt en fridag i godt selskap. Vel fortjent :)

Ja, onsdagen ble veldig effektiv. Og det som gjenstår er absolutt overkommelig. Jeg vet jeg får hjelp til vaskinga. Så da er det bare å pusle med det andre som skal gjøres de kommende fire ukene. Også skal jeg bruke mest mulig tid til å være sosial før jeg reiser. Det er mange jeg må si hadet til...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jo, på en måte er det jo det. Men på en annen side er det jo nå den maskina jeg har lyst på er nedsatt 600kr... Jeg vet ikke om det tilbudet kommer tilbake...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det kan jeg helt sikkert. Men jeg må først bestemme meg for om jeg skal kjøpe en maskin som jeg ønsker meg mer enn jeg egentlig har bruk for... :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:fnise:

Ikke bare bare med disse vanskelige valgene i livet.

Gi et hint om du trenger å få kjøpt den her i traktene i alle fall :opplyser:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk, Fuggel'n. :) Jeg skal si fra hvis jeg bestemmer meg for å kjøpe maskin. :jepp:

Ellers har jeg vært på apoteket og butikken. Mer enn det tror jeg ikke jeg skal gjøre i dag. Kanskje varme noe hermetikk til middag i kveld. Ja, også skal nabo'n kjøre et lass opp til loppemarkedet i kveld. Utover det er planene i dag :veslejenta:

*vrak*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

God morgen. :kaffekopp:

Ser ut til å bli en fin dag dette. :sol:

Batteriene er ganske flate, så det blir en forholdsvis rolig dag. Skal en liten tur til kjøpesenteret. Vet nesten ikke om jeg tør si det, men jeg skal kjøpe to julegaver. :sjenert: Det har seg slik at jeg sannsynligvis skal en tur til hjembygda mi i morgen. Og da tenkte jeg at det kunne være lurt å få levert de to julegavene som skal til den bygda, så slipper jeg å styre med å sende dem når det nærmer seg jul. :jepp: I grunnen har jeg en plan om å legge igjen alle de julegavene som skal til Trøndelag før jeg flytter sørover...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God morgen. :kaffekopp:

Sauen er tidlig oppe i dag. Frokosten er forlengst spist. Og Sauen er nydusjet. Nå gjenstår det bare å kose seg med en ekstra :kaffekopp: mens jeg hører på Sangtimen og venter på transport til hjembygda. Og jeg tror det gjør godt med en god sangtime før avreise. For det er mildt sagt sommerfugler i magen. Jeg må bare innrømme at det er blandete følelser rundt dette besøket...

Det blir første gang jeg skal innom hjemgården siden den ble solgt for fire år siden. Og det blir litt rart å komme dit og oppleve at det ikke er noen av "mine" der. Dessuten blir det på en måte et farvel til bygda og gården. For når jeg flytter vet jeg at det blir mange år til neste gang jeg kommer til å besøke den bygda...

Jeg vet at jeg også kommer til å treffe masse folk jeg ikke har sett på mange år. Det skal være åpen gård og høstmarked der (heldigvis skal en slektning av meg ha den ene standen, så jeg møter ihvertfall en av mine). Og ja, det blir litt rart. Selv om jeg har mye kontakt med bygdefolket på facebook, så sitter den gamle følelsen av å være "annerledesungen" godt plantet i ryggmargen. Jeg vet jo at folk der ser på meg som den jeg er, men følelsene er likevel litt rare...

Men likevel gleder jeg meg mer enn jeg gruer meg. Jeg er helt sikker på at det blir en kjempefin dag. Det er bare noen idiotiske følelser som danser tango før avreise. :klaske: Også skal jeg ha med meg bestisen og mannen på turen. Dette blir bra. :jepp:

*må huske å ta med støvler, for jeg skal plukke poteter*

God morgen. :kaffekopp:

Virker som du er godt forran skjema med pakking.

Jo, jeg ligger veldig godt an med pakkinga. Det er timet slik at jeg kan få både tid og krefter til å være en del sosial de siste ukene. Jeg har så mange å ta en avskjedslunsj og en avskjedskaffe med. Og da er det godt å kunne gjøre det uten å sitte og være stresset pga at jeg må hjem for å pakke. :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God morgen. :kaffekopp:

:Gjesp: trøtt sau i dag. Ble mange timer med frisk luft i går, og det blir man trøtt av. Men du verden for en flott dag det ble i går. Møtte masse gamle kjente, og alt ble bare kos. :strix:

Men veldig rart å tenke på at det sannsynligvis blir mange år til neste gang jeg ser bygda igjen...

Ja-ja, jeg har nypoteter i kjøleskapet. Og jeg har en lat dag foran meg, helt til jeg skal på mandagsklubb. Det er nest siste gangen med mandagsklubb for meg. Ja, jeg driver med nedtelling fram til jeg skal flytte. :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...