Gå til innhold

Nyfjøset.


Sauen Shaun

Anbefalte innlegg

God morgen. :kaffekopp:

Gråvær i dag. Ikke noe regn enda. Men det kommer nok litt etterhvert. Temperaturen er uansett fin. Har både ytterdør og vinduer åpne, og sitter her i shorts - og jeg fryser ikke. :)

I dag står det trening på programmet mitt. Utover det blir det bare hjemmekos. Får se om jeg kommer på noe kult å dekorere bursdagskortene med. Begge søstrene mine skal snart feire bursdag. Den ene blir 30 og den andre 40. Dessuten skal mini-nevø snart feire sin aller første bursdag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jammen ble det en kreativ formiddag. Bursdagskort til mini-nevø er klart (men regner med at jeg må lage flere til ham. Det er nok flere i familien som skal ha hjemmelagete kort til den store dagen). I tillegg kom jeg på at ei venninne skal gifte seg om noen uker. Så nå er et bryllupskort også klart. :jepp:

Spise litt nå. Også blir det sofa og bok en time til jeg skal dra på trening. :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mornings. :kaffekopp:

Dette er jeg helt sikker på at blir en fin dag. :jepp:

Det startet med gode nyheter da jeg gikk på vekta. Ned 400gr siste uke. :nigo: Så nå er det totalt 11kg sauefett som er borte. :bolledeig:

Ellers står det kort på programmet i formiddag. Trening i ettermiddag. Og konsert i kveld.

:veslejenta:

Så koselig at du holdt meg med selskap i sofaen i går kveld. :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble litt sofa i går kveld ja, selv om jeg nok burde løpt i ring og gjort masse.

Nå får det stå til.

Grattis med flott vektnedgang!
Helt suverent!

Håper det blir en fin torsdag i fjøset, og kos deg på trening :nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk, Fuggel'n. Jeg er fornøyd med dagens vekt ja. Jeg må jo innrømme at jeg har vært enda mer bevisst på hva jeg har spist siste uka. I morgen er det en uke siden jeg fikk påvist en stor gallestein. Og for å prøve å forebygge at den forårsaker noen betennelser, samt prøve å unngå å få flere steiner, må jeg spise fettfattig kost resten av livet. Hjelper på vekta det. :jepp:

Og jeg gleder meg veldig til å komme sørover på ferie. Jeg veier tross alt 11kg mindre enn sist jeg var der. Blir litt lettere å leke med gullungene i år. :hoppe:

En time til jeg drar avgårde på trening nå. Gleder meg. :trene:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Pass bare på at det ikke er muskelmasse av sau som reduseres. Håper du får vært i god aktivitet. God kos! :hug:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God morgen. :kaffekopp:

Jeg er fremdeles litt rusa på gårdagens musikalske opplevelse. Jeg hadde forventet meg noe stort. Men ble solid overrasket. Mine forventninger var ikke i nærheten av det jeg fikk servert. Queen med Åge Sten Nilsen og Trondheim symfoniorkester var stort. Jeg har alltid vært svak for kombinasjonen rock og strykere. Og høydepunktene sto i kø. Jeg klarer ikke bestemme meg for om We will rock you eller Bohemian Rhapsody ble det som brente seg lengst inn i sjela mi. Men mest magi ble det da Eir Inderhaug kom på scenen sammen med Åge. Da hadde vi plutselig rock, opera og symfoni samtidig. Magisk... :strix:

I dag skal jeg bare pusle her hjemme. Har ingen planer om å dra noe som helst sted. Jeg har mat i kjøleskapet. Og jeg har mer enn nok å fylle tiden med. Først skal jeg gjøre ferdig et kort jeg begynte på i går. Og deretter får vi se hva mer jeg finner på. Det er jo alltids noe husarbeid som burde vært gjort. Men i dag har jeg bestemt meg for å bare gjøre det jeg har lyst til. Ja, bortsett fra i ettermiddag da. Da må jeg prøve å få gjort diverse nødvendigheter, som jeg ikke har lyst til, på dataen...

Pass bare på at det ikke er muskelmasse av sau som reduseres. Håper du får vært i god aktivitet. God kos! :hug:

Takk, Spiralis. :hug: *koser tilbake*

Det er ingen fare for at det er annet enn sauefett som forsvinner. Det er rikelig sånt å ta av på skrotten enda. Jeg kan fint ta av 15 kg til før det er fare for muskelmassen. Og jeg har aldri trent så mye som nå, så muskelmassen bygges bare opp for tiden. At jeg iløpet av tre måneder økte fra 40kg til 100kg i beinpress beviser vel at muskelmassen går rette veien. :nigo:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

God morgen. :kaffekopp: :kaffekopp:

Har vært oppe en time alt. Og har fremdeles ikke våknet helt. :Gjesp:

A-Sauen blir alltid B-Sau de dagene hun MÅ tidlig opp... :roll:

I dag går ferden til en by i nordfylket. Tante skal besøkes. Bestisen skal kjøre til den byen, og spurte om jeg ville sitte på. Og det passer bra. Lenge siden gode gamle tante har fått besøk nå. :jepp:

Så herlig! :smilbla:

MjAxMi0wMjU1MWY3MTNjODUyNGFj.png

:fnise:

God natt fineste Sauen! :hug:

:fnise:

:hug: God morgen, kjære Loffen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:ler:

Jeg sovnet litt før syv i går (?) morges, og stod opp i to-tiden i ettermiddag.. nå skal jeg forsøke meg på å sove igjen.

Lurer på om jeg er D eller E-loff?

:hoho:

(Men ja, jeg er rimelig lei. :glare: )

:natti:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

[1] Category widget

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...