Gjest Tulse Skrevet 12. mai 2004 #1 Del Skrevet 12. mai 2004 Heisann! Nå er jeg innmari lei av at hjemmelaget pizza alltid skal innbære at fyllet er den evinnelige kjøttdeig-løk-tomatblandingen, men enkelte lokale variasjoner. Det er godt det altså, men... Noen som har forslag på annet fyll/oppskrifter/måter å gjøre ting på? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nessi Skrevet 12. mai 2004 #2 Del Skrevet 12. mai 2004 Jeg lager pizzafyll av det jeg har - en eller annen blanding av kjøttdeig, pølser, skinke, peperoni eller bacon. Bruker som regel to forskjellige kjøtttyper. I tillegg bruker jeg en boks tomater, løk og hvitløk. Ofte har jeg mais, paprika og/eller stekt sopp (fersk - ikke boks) på. Har også prøvd tacopizza. Blandet kjøttdeigen med tacokrydder og la noen nacochips på pizzaen - ble kjempe godt. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 1111 Skrevet 12. mai 2004 #3 Del Skrevet 12. mai 2004 Tomatpure, mais, bacon og ost er veldig godt på pizza. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 12. mai 2004 #4 Del Skrevet 12. mai 2004 Jeg pleier å lage en vanlig tomatsaus som smøres på pizzabunnen og så legger jeg på akkurat det jeg vil. Marinert kylling, mais, oliven, sopp og løk er en favoritt her i huset. Tomatsausen lager jeg ved å frese hakket løk og hvitløk (og noen ganger også chili) og tilsett en boks hakkede tomater, et par spiseskjeer tomatpuré, litt salt, litt sukker, pepper, laurbærblad, oregano og basilikum. Så får det putre en halvtimes tid før jeg fisker ut laurbærbladet og moser alt med stavmikser. Nok til 2 pizzaer. Andre forslag til fyll: * tomatsaus, revet squash, tomatskiver, champignonskiver, tynne skiver kokt laks, ost * hakkede soltørkede tomater + hakkede oliven blandes i pizzadeigen, tomatsaus, strimlet endivesalat, strimlet avocado, røkt skinke, blåmuggost * tomatsaus, strimlet kalkunpålegg, champignon, reker, artisjokkhjerter, sorte oliven, revet ost * karrisaus (Uncle Ben), purre, reker, kylling, mais, paprika, champignon, revet ost * tomatsaus, scampi, purre, hvitløk, blåmuggost, oregano, koriander * tomatsaus, hvitløk, rødløk, champignon, parmaskinke, spinat, ruccola, vårløk, tomat, basilikum, mozzarella, parmesan * kyllingbiter marinert i 2 ss peanøttsmør, 1 ss limesaft, 1 ss soyasaus, 3 ss melk, 1 hakket rød chili og 1 hakket hvitløksfedd (ca 30 minutter). Tomatsaus, kyllingstrimlene, hakket vårløk, øs marinaden over, ost Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
starie Skrevet 12. mai 2004 #5 Del Skrevet 12. mai 2004 :-)anna sin hvite pizza er bare helt fantastisk. Oppskriften finnes her. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
diddi Skrevet 18. mai 2004 #6 Del Skrevet 18. mai 2004 Kyllingfilet-biter, sursøt saus (fra glass), blåmuggost og vanlig ost. Namm... Eller kjøttdeigpizza med tacokrydder. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pbrina Skrevet 20. mai 2004 #7 Del Skrevet 20. mai 2004 Saus av hermetisk hakket tomat, hakket løk og hvitløk og tomatpuré i bunnen. Kyllingfilet stekt i biter surret i fajitasaus (to pakker) med mais, ananas og ost på. Server med rømme og salsa. Nammis! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Starya Skrevet 20. mai 2004 #8 Del Skrevet 20. mai 2004 Hva jeg synes er best varierer veldig. Sist hadde jeg suksess med tynn bunn, tomatpure, ost, tacokrydret kjøttdeig, mais, ananas, rå løk og bittelitt mer ost. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kurt fra Trondheim Skrevet 16. november 2007 #9 Del Skrevet 16. november 2007 Jeg lager pizzafyll av det jeg har - en eller annen blanding av kjøttdeig, pølser, skinke, peperoni eller bacon. Bruker som regel to forskjellige kjøtttyper. I tillegg bruker jeg en boks tomater, løk og hvitløk. Ofte har jeg mais, paprika og/eller stekt sopp (fersk - ikke boks) på. Har også prøvd tacopizza. Blandet kjøttdeigen med tacokrydder og la noen nacochips på pizzaen - ble kjempe godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest itla Skrevet 16. november 2007 #10 Del Skrevet 16. november 2007 Nå er det lenge siden jeg har laget "norsk" pizza, gitt, fikk lyst på vår familiespesial... Den består av en litt carbonara-aktig saus smurt på bunnen (godt bacon (for min del betyr det tørrsaltet), fersk champignon, litt mel for å jevne, fløte til passe konsistens, krydres med salt, pepper og litt krydderurter), friske tomater i skiver over og til slutt ost på toppen. Den er ganske annerledes, men er alltid en stor suksess blant gjester. Baconet kan forøvrig med hell byttes ut med kylling (enten opprevet grillkylling eller stekte, kalde fileter i biter), da tilsetter jeg som regel en god slump curry (pulver) i sausen i stedet for krydderurter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bokormen Skrevet 17. november 2007 #11 Del Skrevet 17. november 2007 Vi lager ofte hjemmelaget pizza, med mye forskjellig fyll, men den som slår best an og er enklest å lage, er taco-pizzaen. Til en stor langpanne-pizza bruker vi: 1 glass Chunky salsa underst 400-500g kjøttdeig, krydret med en pose tacomix/-krydder løk i ringer sopp i skiver maiskorn tomat i skiver ost og så strør vi litt grovknuste tortillachips over Namnam! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest lissi32 Skrevet 17. november 2007 #12 Del Skrevet 17. november 2007 Verdens beste pizza har jeg lært av en innsatt, mens jeg jobbet som fengselsbetjent hakka tomater med basilikum og hvitløk blandes med dolmiosaus. 50/50. Stryk dette utover deigen. Ha på ost. Legg biffbiter her og der, sammen med løk, champingjong, paprika, litt chili og hvitløk om du liker den spicy. Topp med noen biter bacon. Nydelig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ladypisces Skrevet 17. november 2007 #13 Del Skrevet 17. november 2007 Jeg husker mamma og jeg brukte å lage pizza som var kjempegod. men veldig mild på smak. brun kjøttdeig, ha i løk, paprika, ha i ketsjup og senep til saus(tomatsmak fra ketsjup og krydder og pepper fra sennepen) krdre etter smak. ofte litt oregano og pepper salt og alt etter smak og det man har for hånden. på pizzaen legger man fyllet og strør over med tørkede kantareller (som har ligget i bløt) og til de som ikke like ketsjup, " det smaker ikke ketsjup av fyllet" Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lill Iren Skrevet 4. mai 2009 #14 Del Skrevet 4. mai 2009 Jeg har utforsket litt forskjellige ting når det kommer til pizzafyll og har vært innom det meste, men er det en pizza jeg er forelsket i så er det denne med kylling fyll. ingredienser: ca 3 kyllingfileter en bog skinkeboks kylling marinade tomatpurre og ketshup blandet og en løk. Jeg tar først og kutter opp kyllingfileetene i små biter, så putter jeg alt i en plastpose hvor jeg også heller marinaden over det, jeg legger det i posen ca 10 - 15 minutter, men det trengs egentlig ikke. Så kutter jeg opp skinkeboksen i små terninger, og det samme gjør jeg med løken. På pizza bunnen lager jeg en blanding av tomatpurre og idun ketshup, siden jeg syntest at en hel boks med tomatpurre blir litt for sur for meg. Etter dette hiver jeg på den marinerte kyllingen, skinken og løken. Og topper det med norvegia ost. Og selfølgelig oregano, pizzakrydder og grillkrydder på toppen. Følger du denne oppskriften skal jeg love deg at du får en utrolig pizza opplevelse. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MissStiles Skrevet 4. mai 2009 #15 Del Skrevet 4. mai 2009 Jeg bruker kjøttdeig med tacokrydder, sopp, mais og løk. Nam! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tor Erik Skrevet 5. mai 2009 #16 Del Skrevet 5. mai 2009 (endret) Jeg lager aldri "pizzafyll", men jeg lager en tomatsaus som jeg smører på pizzabunnene, og så setter jeg sammen den pizzaen jeg helst vil ha akkurat når jeg lager den. Her er en pizza med spekeskinke og artisjokkhjerter, men den kan jo varieres i det uendelige. Hva med: Skinke og sjampiser? En margaritha med bare mozarella, og basilikum? Paprika og marinert biffkjøtt ( legg på ustekte strimler som steker med pizzaen) Eller en som ikke akkurat en min favoritt, pepperoni og ananas. Lager du små bunner og egen saus kan alle bestemme sin egen pizza. Innlegget er endret iht KGs regler. mrs_bond, mod Endret 1. juni 2009 av mrs_bond Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cilipili Skrevet 5. mai 2009 #17 Del Skrevet 5. mai 2009 (endret) Jeg lager tomatsaus selv. Enten en lett en av hermetiske tomater, litt tomatpuré, hvitløk, urter, salt, pepper og litt sukker, eller en som tar litt lengre tid. Da steker jeg hakka løk og hvitløk først, har i gulrøtter og stangselleri, hermetiske tomater, litt tomatpuré, urter, salt, pepper, litt chili, grønnsaksbuljong(bare pulver) og litt sukker. Dette går igjennom stavmikseren etterpå. Pleier å lage litt ekstra mye av denne som jeg fryser. Ellers liker jeg pizzaen enkel. Liker best å toppe halvparten med cheddar, norvegia, plommetomater og rista pinjekjerner. Evnt. quornbiter eller quornfarse som krydres og stekes på forhånd. Den andre halvparten er mannen sin. Den inneholder norvegia, mais, purre, paprika og ananas. Og en hjemmelaga hvitløksrømme ved siden av er viktig Noe jeg ikke helt forstår er hvorfor noen velger å ha tomatpuré istedet for annen saus på pizzaen? Det er sinnsykt surt, sterkt og ikke noe godt. Det skal jo egentlig brukes som krydder. Og en skikkelig tomatsaus er alfa og omega for pizzaen. Endret 5. mai 2009 av cilipili Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest fisk Skrevet 5. mai 2009 #18 Del Skrevet 5. mai 2009 Når jeg vil ha en pizza utenom det vanlige blir det gjerne en svensk versjon: grillet kylling eller bacon, karri, løk, bananskiver og cashewnøtter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest yesiam Skrevet 23. januar 2010 #19 Del Skrevet 23. januar 2010 En pizza jeg syns er god, og veldig enkel, er å smøre på rømme på bunnen, bacon, løk og mais og ost på toppen. veldig god variant for de som er litt lei av tomatsaus Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pulverheksa Skrevet 23. januar 2010 #20 Del Skrevet 23. januar 2010 Pestopizza er veldig godt Smør pesto på bunnen i stedet for tomatsaus, ha over løk i tynne skiver, maiskorn, paprika, stekt kylling og fetaost. Strø vanlig ost oppå og stek som vanlig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå