Gjest Annypanny Skrevet 21. november 2013 #1 Del Skrevet 21. november 2013 Regner med det er mange dyktige bakere her inne, så jeg håper på noen gode tips Jeg har nå bakt sjakkruter og brune pinner/colakaker. Jeg lurer rett og slett på om konsistensen er blitt riktig på kakene. Jeg trodde kanskje de skulle være tørrere? De er mer myke enn tørre egentlig. Kjempegode på smak, men hvordan er det egentlig meningen at konsistensen skal være? Jeg trodde nesten de skulle være like tørre som Safari-kjeks, men det er definitivt ikke mine! Jeg synes for øvrig de er bedre som litt myke, men jeg vil jo ikke servere kaker som er "feil" etter boka. Noen som kan hjelpe? Og om de skulle vært tørrere, hva har da gått galt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hanne67 Skrevet 21. november 2013 #2 Del Skrevet 21. november 2013 Mine brune pinner er myke akkurat i det jeg tar de ut av stekeovnen, så da deler jeg de opp, men de blir fort harde. Det er ikke så godt å vite hva du gjør feil, - kanskje steketiden er for kort? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Annypanny Skrevet 21. november 2013 #3 Del Skrevet 21. november 2013 Mine brune pinner er myke akkurat i det jeg tar de ut av stekeovnen, så da deler jeg de opp, men de blir fort harde. Det er ikke så godt å vite hva du gjør feil, - kanskje steketiden er for kort? Jeg følger oppskriften til punkt og prikke, og de er godt stekt ifølge fargen på pinnene, så jeg tror ikke det kan være det heller. De er mye fastere enn med en gang jeg tar de ut, viss jeg skjærer i de nå så knekker de, men de er fortsatt ikke "safarikjeks-tørre", de er relativt myke, i alle fall inni. Blir dine helt tørre? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hanne67 Skrevet 21. november 2013 #4 Del Skrevet 21. november 2013 Det er en stund siden jeg har laget de, så husker ikke hvor tørre de var. Vet ihvertfall at jeg ikke kunne skjære i de med kniv etter at de var avkjølt. Mulig du har laget de litt tykke, - da kan det hende de ikke blir helt tørre tvers igjennom. Kjempegode kaker, så skal bake det snart og skal teste ut da. Uansett er dine sikkert fine å spise så ville ikke vært redd for å servere de. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. november 2013 #5 Del Skrevet 21. november 2013 Jeg synes brune pinner er best når de er harde utenpå og litt myke inni. Blir det safarikjekskonsistens blir det gjerne litt tørt. Anonymous poster hash: b34e9...f13 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Annypanny Skrevet 21. november 2013 #6 Del Skrevet 21. november 2013 Dette gjelder for øvrig sjakkrutene mine også, de heller blir ikke supertørre. De er litt sånn halvmyke. Kanskje de er for tykke de også? De er vel rundt 1 cm vil jeg tro. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Silkepiken Skrevet 21. november 2013 #7 Del Skrevet 21. november 2013 Enig i at brune pinner er gode når de er litt seige. Sjakkrutene er nok best litt tørrere, men mine smelter litt mer i munnen er safari, kan det være derfor de føles som myke? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå