AnonymBruker Skrevet 7. november 2013 #1 Del Skrevet 7. november 2013 Ikke er det vinge, og ikke er det lår? Anonymous poster hash: f372a...2fa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. november 2013 #2 Del Skrevet 7. november 2013 Det er den nedre delen av låret. Når man deler et kyllinglår i to i leddet, kalles den nedre delen kyllingklubbe. På engelsk har de to delene av det vi kaller låret ulike navn: Klubben heter "chicken leg", og den øvre mer kjøttfulle delen av låret heter "thigh". Anonymous poster hash: b2682...a0b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. november 2013 #3 Del Skrevet 7. november 2013 http://www.matprat.no/artikler/slik-deler-du-en-kylling Anonymous poster hash: b4424...95c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. november 2013 #4 Del Skrevet 8. november 2013 Kyllingklubbe kan også være den øvre delen av vingen, dvs delen mellom vingen og kroppen. Er iallefall dette jeg tenker på som klubber, men ser at også deler av låret kan kalles klubbe.Anonymous poster hash: d5833...a15 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Wei Wei Skrevet 9. november 2013 #5 Del Skrevet 9. november 2013 Forestill deg at kyllinglår er din bein. Da er kyllingklubbe det du har mellom kneet og ankelen )) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pepsiprinsessa Skrevet 14. november 2013 #6 Del Skrevet 14. november 2013 Kyllingklubbe er leggen til kyllingen, simple as that. Om man deler kyllinglåret i to ved leddet, kalles de separate delene altså kyllingklubbe og overlår. Kalles som sagt "chicken leg" eller "chicken drumstick" på engelsk. Ikke for å virke bedrevitende, men kyllingvingen er ikke det samme som kyllingklubbe... Så det var en over her som skrev det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. november 2013 #7 Del Skrevet 14. november 2013 Om du åpner en pose og legger de utover benken, så burde noe slå deg.... De har amme str og fasong. Alle er like. Vet du hvorfor? De er laget, presset i en form. Det er rævamat.Tilhører gruppen ikkemat Anonymous poster hash: 29f8c...018 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. november 2013 #8 Del Skrevet 14. november 2013 Kyllingklubbe er leggen til kyllingen, simple as that. Om man deler kyllinglåret i to ved leddet, kalles de separate delene altså kyllingklubbe og overlår. Kalles som sagt "chicken leg" eller "chicken drumstick" på engelsk. Ikke for å virke bedrevitende, men kyllingvingen er ikke det samme som kyllingklubbe... Så det var en over her som skrev det. tror du selv på dette? At kylingen har så tykke ben? Tenk deg om. Anonymous poster hash: 29f8c...018 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pepsiprinsessa Skrevet 14. november 2013 #9 Del Skrevet 14. november 2013 tror du selv på dette? At kylingen har så tykke ben? Tenk deg om. Anonymous poster hash: 29f8c...018 Kyllingklubber er, per definisjon, nedre ledd av kyllinglåret. Hvorvidt det som selges under navnet "kyllingklubber" i pakkene fra First Price er ekte, naturlige kyllingklubber, skal jeg imidlertid ikke uttale meg om. Produsenter jukser mye - f.eks. er guacamolen fra Kims laget primært av erter... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå