AnonymBruker Skrevet 9. oktober 2013 #1 Del Skrevet 9. oktober 2013 Noen som har oppskrifter på sukkerfrie julekaker eller julegodter? Aller helst oppskrifter uten søtning eventuellt stevia. Anonymous poster hash: eec7f...bb8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. oktober 2013 #2 Del Skrevet 10. oktober 2013 Kaker og godteri er pr definisjon søtt, så da må det sukker til. Noen bruker søtningsstoffer og stevia som erstatning. Nå er jeg generelt mot alt som lukter av sukkerangst, men er det noe som faktisk provoserer meg, så er det at folk ikke engang til jul skal kunne unne seg sukker, fett, karber og hva man nå måtte avstå fra. Anonymous poster hash: 2bb8c...d90 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nanne70 Skrevet 11. oktober 2013 #3 Del Skrevet 11. oktober 2013 http://www.diabetes.no/filestore/-Diabetesno_-_filarkiv/Oppskrifter/Mat-/05-11mat.pdf Noen få av oppskriftene inneholder riktignok søtningsmiddel, men du kan kanskje evt erstatte det med litt yaconsirup eller kokosblomstsukker? http://www.familieoghelse.no/oppskrifter/konfekt/julegodt-med-dadler http://smilemat.blogspot.no/2011/12/ratt-julegodt.html http://kokkelere.blogspot.no/2011/11/sunne-raw-julegaver.html#!/2011/11/sunne-raw-julegaver.html Håper noe av dette kan være til hjelp og inspirasjon Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Michelet Skrevet 11. oktober 2013 #4 Del Skrevet 11. oktober 2013 Kaker og godteri er pr definisjon søtt, så da må det sukker til. Noen bruker søtningsstoffer og stevia som erstatning. Nå er jeg generelt mot alt som lukter av sukkerangst, men er det noe som faktisk provoserer meg, så er det at folk ikke engang til jul skal kunne unne seg sukker, fett, karber og hva man nå måtte avstå fra. Anonymous poster hash: 2bb8c...d90 Har du hørt om diabetes eller? Ikke alle bøtte innpå med sukker. Til ts : I ganske mange kaker kan man bytte ut sukker med Stevia(ikke samme mengde siden stevia er mye søtere enn sukker) Bare å prøve seg litt fram 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. oktober 2013 #5 Del Skrevet 12. oktober 2013 Kaker og godteri er pr definisjon søtt, så da må det sukker til. Noen bruker søtningsstoffer og stevia som erstatning. Nå er jeg generelt mot alt som lukter av sukkerangst, men er det noe som faktisk provoserer meg, så er det at folk ikke engang til jul skal kunne unne seg sukker, fett, karber og hva man nå måtte avstå fra. Anonymous poster hash: 2bb8c...d90 Jeg tåler ikke sukker, det er ikke angst. Jeg blir veldig syk av sukker, men håpet å finne noe jeg kunne kose meg med til jul i år. Anonymous poster hash: eec7f...bb8 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest boblebrus Skrevet 12. oktober 2013 #6 Del Skrevet 12. oktober 2013 Jeg har kjøpt boken "Søtt uten sukker" (tilbud på obs nå), der sukker er byttet ut med stevia. Mange fristende oppskrifter på kaker, pai, konfekt, boller etc. Mange av oppskriftene er også gluten og/eller melkefrie. Ellers er det som en nevner over her, man kan prøve seg frem og bytte ut sukker med annen søtning som stevia eller sukrin i ellers vanlige oppskrifter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nanne70 Skrevet 13. oktober 2013 #7 Del Skrevet 13. oktober 2013 Jeg tåler ikke sukker, det er ikke angst. Jeg blir veldig syk av sukker, men håpet å finne noe jeg kunne kose meg med til jul i år.Anonymous poster hash: eec7f...bb8 Har du kikket på den første linken i innlegget mitt? Mange kaker helt ut sukker og søtning Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. oktober 2013 #8 Del Skrevet 13. oktober 2013 Har du kikket på den første linken i innlegget mitt? Mange kaker helt ut sukker og søtning Ja, og tusen takk til dere som kom med linker! Anonymous poster hash: eec7f...bb8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. oktober 2013 #9 Del Skrevet 13. oktober 2013 Jeg tåler ikke sukker, det er ikke angst. Jeg blir veldig syk av sukker, men håpet å finne noe jeg kunne kose meg med til jul i år.Anonymous poster hash: eec7f...bb8 Tåler heller ikke mye sukker, pga fruktoseintoleranse. Ikke tåler jeg de fleste av kunstige søtningsmidler heller, så ikke så lett å finne på noe å lage. Faren min pleier å lage risboller til meg, med sukkerfri mørk sjokolade - de tåler jeg det blir ikke så mye sjokolade på hver risbolle liksom. Bare lag vanlige risboller (puffet ris i smeltet sjokolade). Anonymous poster hash: 9617a...da2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Banan Skrevet 29. oktober 2013 #10 Del Skrevet 29. oktober 2013 Jeg skal i hvert fall lage pepperkaker og marsipankuler fra boka til Kristine Weber, "Sunn og sterk med protein". Mange gode oppskrifter å anbefale fra denne boka, så jeg satser på at disse også er gode og smakfulle. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Peanut Skrevet 30. oktober 2013 #11 Del Skrevet 30. oktober 2013 Jeg har en far som er diabetiker, så jeg pleier å lage marsipan til ham, med litt søtning. ^^, Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2013 #12 Del Skrevet 30. oktober 2013 Jeg har en far som er diabetiker, så jeg pleier å lage marsipan til ham, med litt søtning. ^^, Hva bruker du i stedet for melis da?? Er jo vanligvis 50-50 mander og melis i marsipan Anonymous poster hash: 381a1...942 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2013 #13 Del Skrevet 30. oktober 2013 Takk for mange gode tips! Jeg funderer på å lage pepperkaker og kromkaker med sukrin, noen erfaringer?Anonymous poster hash: eec7f...bb8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Peanut Skrevet 30. oktober 2013 #14 Del Skrevet 30. oktober 2013 (endret) Hva bruker du i stedet for melis da?? Er jo vanligvis 50-50 mander og melis i marsipan Splenda. Fungerer helt fint det. Jeg har kanskje litt mer mandler i og. Marsipanen blir kanskje bittelittegranne løsere, spesielt hvis man tilsetter en valnøtt eller hasselnøtt oppå. Det smaker omtrent som vanlig marsipan. ^^, Endret 30. oktober 2013 av Peanut Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Banan Skrevet 7. november 2013 #15 Del Skrevet 7. november 2013 Hva bruker du i stedet for melis da?? Er jo vanligvis 50-50 mander og melis i marsipan Anonymous poster hash: 381a1...942 Skrinmelis kan brukes. Mandelmel og sukrinmelis blandet sammen med eggehvite blir kjempegod marsipan Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå