AnonymBruker Skrevet 29. august 2013 #1 Skrevet 29. august 2013 Jeg leter etter leilighet (leie) i Oslo. Nå har jeg kommet over en som er veldig billig (7900,-), stor (67 kvm) og perfekt beliggenhet med balkong. Men - det er ingen bilder av fasade/balkong eller ekstreriør. Og mailadressen er litt rar. Navnet som står passer med telefonnummer, men når jeg googler vedkommede virker det ikke som han bor i Oslo eller har noe tilknytning til adressen. Hvis jeg tar kontakt, hvordan avslører jeg en evt. svindler? Anonymous poster hash: ee9de...fd0 1
Karenina Skrevet 29. august 2013 #2 Skrevet 29. august 2013 Typisk for slike svindlere er at de alltid oppholder seg i utlandet når du vil på visning, men at de trenger nye leieboere, så leiligheten er din hvis du overfører depositum til en viss konto snarest. Og så skriver de som regel på engelsk, gjerne gebrokkent også. 6
AnonymBruker Skrevet 29. august 2013 #3 Skrevet 29. august 2013 Når de ber deg betale noe før du har sett leiligheten og signert kontrakt. Er igrunn ikke verre enn det, men utrolig nok lar enkelte seg lure. Anonymous poster hash: 5ae31...41c 1
Gjest Blondie65 Skrevet 29. august 2013 #4 Skrevet 29. august 2013 Jeg antar at dette er svindel ja. Vi er midt i den verste tiden på året for å leie boliger og så finner du en skammelig billig bolig sentralt i Oslo? Dette er nok for meg til å anta at det er forfalskning. Og når du i tillegg forteller at kontaktopplysningene ikke går i hop ... Meld fra til Finn.
Pseudonym Skrevet 29. august 2013 #5 Skrevet 29. august 2013 Basert på prisen alene, kan jeg ikke helt se at det skal være noe annet enn svindel. Eller at det er noe alvorlig galt med leiligheten. Har du link til annonnsen?
AnonymBruker Skrevet 29. august 2013 #6 Skrevet 29. august 2013 Link glemte jeg ja! Her: http://www.finn.no/finn/realestate/lettings/object?finnkode=43668101 Anonymous poster hash: ee9de...fd0
QueenOfTheSidewalk Skrevet 29. august 2013 #8 Skrevet 29. august 2013 Ja, han har prøvd å leie ut i Irland også, men annonsene er slettet. 2
AnonymBruker Skrevet 29. august 2013 #9 Skrevet 29. august 2013 Ok, jeg sender en mail uansett og ser hva som skjer Anonymous poster hash: ee9de...fd0
QueenOfTheSidewalk Skrevet 29. august 2013 #10 Skrevet 29. august 2013 (endret) http://www.ecaytrade.com/detail.php?id=513236 Google bildene hans så ser du at han har samme bilder forskjellige steder. Endret 29. august 2013 av Evilposelos 2
AnonymBruker Skrevet 29. august 2013 #11 Skrevet 29. august 2013 Svindel. I Norge pleier man ikke å ha gasskomfyrer eller den typen toalett. Anonymous poster hash: 82cad...919 4
Pseudonym Skrevet 29. august 2013 #12 Skrevet 29. august 2013 Hvis du ser på det ene bildet av soverommet der du ser ut vinduene, så ser du en hvit bygning med et buet vindu og mørke karmer. Dersom du går på Google maps og ser deg litt rundt i nærområdet, er det bare en hvit bygning i umiddelbar nærhet, og den har firkantede vinduer. ser også noe som ligner på aircondition på det samme soverommet. også litt suspekt at gardinene er trukket for i stuen.
AnonymBruker Skrevet 29. august 2013 #13 Skrevet 29. august 2013 Link glemte jeg ja! Her: http://www.finn.no/finn/realestate/lettings/object?finnkode=43668101 Anonymous poster hash: ee9de...fd0 Hehe. Vel, ifølge denne annonsen befinner leiligheten seg i Dubai, så du kan jo selv velge hva du vil tro.... Anonymous poster hash: 5ae31...41c 2
AnonymBruker Skrevet 29. august 2013 #14 Skrevet 29. august 2013 Ok, jeg sender en mail uansett og ser hva som skjer Anonymous poster hash: ee9de...fd0 God idé. Send personnummeret ditt også, når du først er i gang. Anonymous poster hash: 82cad...919 5
AnonymBruker Skrevet 29. august 2013 #15 Skrevet 29. august 2013 God idé. Send personnummeret ditt også, når du først er i gang. Anonymous poster hash: 82cad...919 Det er vel ikke farlig å sende en mail? Anonymous poster hash: ee9de...fd0 2
AnonymBruker Skrevet 29. august 2013 #16 Skrevet 29. august 2013 Det er vel ikke farlig å sende en mail? Anonymous poster hash: ee9de...fd0 Du vil bli svindlet? Er du stokk dum? Anonymous poster hash: 82cad...919 3
Gjest Blondie65 Skrevet 29. august 2013 #17 Skrevet 29. august 2013 God idé. Send personnummeret ditt også, når du først er i gang. Anonymous poster hash: 82cad...919 Og kontonummeret med passord til visakortet. Trådstarter, vi skjønner at du er desperat i din jakt på leilighet, men ikke gi en åpenbar svindler e-posten din.
Gjest Vix1 Skrevet 29. august 2013 #18 Skrevet 29. august 2013 Dette er svindel ja. Her finner du soverommet f.eks i en leilighet som virker som er i Bucuresti.
AnonymBruker Skrevet 29. august 2013 #19 Skrevet 29. august 2013 Jeg er ikke desperat, jeg bare synes det hadde vært interessant å se hva slags svar jeg ville fått. Bruker selvsagt ikke min private mailadresse med navnet mitt til det. Skjønner ikke hvorfor det er så farlig, men samme det... Anonymous poster hash: ee9de...fd0 1
AnonymBruker Skrevet 29. august 2013 #20 Skrevet 29. august 2013 Wow, lurer på hvor denne leiligheten egentlig ligger. Og stakkars han som har navnet sitt med telefonnummer i Finn-annonsen, han får sikkert noen telefoner ;P Anonymous poster hash: ee9de...fd0
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå