Gå til innhold

Smakfulle menyer...?


'Lilly'

Anbefalte innlegg

Vil gjerne ta i mot råd og tips på menyer. Håper det kommer inn mange varierte forslag til gode forretter, hovedretter og desserter.

Kan godt være både tradisjonelle og spesielle.

(Trenger inspirasjon)12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Anonymous

Vi har hatt møte med kokken i dag og bestemt oss for følgende meny:

Forrett: Ørretmousse

Hovedrett: Filet av kalv. Servert med kokte poteter, stekt tomat m/parmesan, sopp og løk + sesongens grønnsaker. Og rødvinssaus.

Dessert: Hjemmelaget karamellpudding m/konjakkrem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi trenger tips til forrett vi, og aller helst noe med fisk i. Men ikke fiskemousse. (Det laget jeg nemlig for å prøve og noe så vondt har jeg aldri smakt før. icon_razz.gif Forloveden min ville ikke engang smake når han så hvor vondt der var. Mulig jeg hadde gjort noe feil gitt. icon_lol.gif )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter mye frem og tilbake har vi endelig bestemt oss for følgende meny;

Forrett:

- marinerte kamskjell på salatseng

Hovedrett:

- Helstekt indrefilet, spisskål med sprøstekt bacon, oksehalesaus, og råstekte krydder poteter

Dessert:

- Peppermarinerte jordbær med cognackrem.

Åhh,blir sulten av tanken!

icon_wink.gif Nuffe

som gleder seg villt til 13.juli 2002

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er vår meny :

Forrett:

Marinerte krepsehaler

Serveres på en seng av frisk salat/urtesaus

Hovedrett:

Marinert reinsdyrbog

Serveres med kokte poteter, tyttebær, viltsaus og sesongens grønnsaker

Dessert:

Friske jordbær med vaniljeis

1212[ Dette Innlegg er endret av: Elma den 2002-06-10 10:36 ]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forrett:

Pasta/skalldyrsalat med reker, krepsehale og blåskjell

Hoved:

Surstek med poteter, grønnsaker, waldorfsalat og tyttebær

Dessert: Iskake og varme bjørnebær

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Anonymous

Nå gjorde du meg bekymret Augustbrud02, er ikke fiskemousse noe godt? Jeg har aldri smakt det, men kokken anbefalte dette på det varmeste og mente det var kjempegodt. Er det noen andre som har smakt dette?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes fiskemousse er kjempe godt!Har aldri prøvd å lage selv, men fått det som forrett i et par bryllup og bestilt det når vi har vært ute å spist...vært veldig gode hver gang icon_smile.gif

Men smaken er jo som kjent ikke lik....kan dere ikke høre med kokken om det går ann å få kjøpt en smaksprøve før dere bestemmer dere helt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg trodde fiskemousse var veldig godt jeg og har hørt mye skryt om det. Men som sagt gjorde jeg sikkert noe feil jeg, for jeg brakk meg når jeg spiste det. (Innmari glad vi prøvde det ut før bryllupet.) Men en proff kokk lager nok dette bra. En annen ting vi fant ut var at vi ikke ville ha fisk i denne konsistensen, da vi synes det ødela den fiske-opplevelsen det bør være.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

heisann....

vi skal ha

- laks og lun asparges meg smørsaus

- lammecarè med fløtegratinerte poteter og grønnsaker

- ostekake med jordbærsaus

nam nam.....

men til deg som ikke ville ha noe med fisk vil jeg foreslå en suppe, salat, melon med spekeskinke...mye å velge mellom!!

lykke til alle sammen!!

klemmer fra meg....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er vår meny!

Hadde et møte med kokken forrige mandag så slik blir den:

*

Blomkålsuppe med brød

*

Reinsdyrstek med babygulerøtter, rosenkål, blomkål, kokte poteter og viltsaus

*

Is med jordbær

Tenkte først på lam men har vært i to konfirmasjoner nå i mai med lammestek, så tenkte slekta kunne få servert noe annet!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Vi skal ha (i kortversjon):

Skalldyrkraft på sjøkreps med grillede sjøkrepshaler og finsnittede grønnsaker.

"Sashimi-style" kveite, marinert og svidd av i panna, servert med salat og spirer.

Vårkylling fra Stange med smørdampet nykål og sjy av sandmorkler.

Rik nougatkake med kardemommeis og nektariner bakt i vin.

Pluss gode viner og kaffe avec. Tennene løper i vann allerede....

B.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vår meny:

Forrett:

Laksepate`med toast, røkelaks og urtesaus.

Hovedrett:

Kalvemedaljonger med kokte poteter, soppstuing, grønnsaker(brokkoli og blomkål) og fløtesaus.

Dessert:

Hjemmelaget vaniljeis med varm sjokoladesaus og kransekake.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi fikk masse skryt for menyen vår:

Forrett:

Marinert scampi på spyd lagt på ruccolasalat & paprikasaus.

Hovedrett:

Fylt kalvefilet lagt på morkelsaus tilsmakt med cognac, bouget av grønne bønner og grillet squash.

Dessert:

Sjokolademousse med bringebær

*yum yum!*

icon_smile.gif12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Vi har nettopp giftet oss og hadde følgende meny som vi fikk mye skryt av:

- Blomkålsuppe med couvertbrød

- Oksemedaljonger med rødvinsaus, fløtegratinerte poteter, grønne asparges, brokkoli, grønne bønner og minimais.

- Frisk fruktsalat med krem (+ kransekake)

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi kjører italiensk vi med mat fra en kjent italiensk restaurant i Trondheim.

Forrett: Ravioli fylt med spinat, parmasanost og diverse urter med mild tomatsaus til.

Hovedrett: Kalvemedaljonger med stekte urtepoteter på italiensk vis, fløtesaus, broccoli og hvitløksgratinerte tomater.

Dessert: Italiensk iskrem med friske jordbær og mynte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Anonymous

Hei. Vil bare fortelle om vår meny, som fikk stående applaus...nam nam

forett: laksepate,reker,kreps,blåsjell i lekker forening med litt revet gulrot,sitron,salat og en herlig hvitvinhvitløksaus

hovedrett: helstekt indrefilet, med GRATINERTE poteter og ratatuille(tomatiserte grønsaker), rødvinssaus

dessert: hjemmelaget is med nøtter, baylis, sjokoladebiter og konfektkake

( melkesjokoladekake med div.innhold)+ frisk bringebærsaus med ferske bringebær

Dette smakte helt utrolig.

Kan virkelig anbefales!!

klem fra 01junibrud

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi skal ha (tror vi da icon_smile.gif )følgende:

Forrett: Asparges med ristet sjøkreps og kaviarsaus

Hovedrett: Indrefilet av okse med glasert pastinakk og sugar snaps (vet ikke hva det er engang.. stoler på kokken icon_biggrin.gif )med bakte rattepoteter og rødvinssaus

Dessert: Pasjonsfruktmousse12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjæææælp.... jeg blir stum. Hvor mye penger går med til en slik meny????

Bestilles det via catering eller er det kokk som ordner alt?

Jeg er trønderbrud og tenkte å ha noe så enkelt som trøndelags nasjonalrett, nemlig sodd og hjemmelaget karamellpudding.

Forresten kan det også hende det blir elgsteik. Kanskje jeg må bestemme meg snart. Skal vel tross alt gifte meg 14. sept.

12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

On 2002-06-12 14:28, Frk. Busybody wrote:

Hovedrett: Indrefilet av okse med glasert pastinakk og sugar snaps (vet ikke hva det er engang.. stoler på kokken  icon_biggrin.gif  )

Sugar snaps er sukkererter.

B.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...