Grooo Skrevet 7. april 2004 #1 Del Skrevet 7. april 2004 Vet ikke helt hvordan vi fikk det til, men nå har vi altså to bokser lettrømme som går ut i dag. De holder seg sikkert noen dager til ettersom de ikke er åpnet ennå, men siden jeg skal bort både i dag og en del av dagen i morgen bør jeg få brukt dem til noe på torsdag kveld/fredag... Forslag? Er ikke glad i rømmegrøt (kan man forresten lage det av lettrømme?), og heller ikke i rømmevafler. Hvis jeg ikke får noen gode forslag ender jeg opp med dobbelt porsjon med ostemuffins, men de har jeg jo mage av i fryseren fra før... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 7. april 2004 #2 Del Skrevet 7. april 2004 Ostekake, i de fleste ostekaker kan du godt bytt ut noe av osten med lettrømme. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tusenfryd Skrevet 7. april 2004 #3 Del Skrevet 7. april 2004 Finnbiff Dressing Dipp Saus Taco Rømmevafler Dessuten så holder de lenger enn til i dag. Ville tippe du i hvert fall kan bruke dem til og med lørdag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chiquita Skrevet 7. april 2004 #4 Del Skrevet 7. april 2004 Potetsalat (oppskrift ligger i magasinet) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 7. april 2004 #5 Del Skrevet 7. april 2004 Hvis rømmeboksene er uåpnet og har stått i kjøleskap hele tiden kan du trygt bruke dem også på lørdag som tusenfryd sier. De kommer også til å være helt fine til langt ut i neste uke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rapitap Skrevet 7. april 2004 #6 Del Skrevet 7. april 2004 Vaffler med rømme i røren? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Emera Skrevet 7. april 2004 #7 Del Skrevet 7. april 2004 Dette er en nydelig sjokoladekake i langpanne! 6 egg 8 dl sukker 1/2 liter rømme 3 dl vann 4 toppede ts bakepulver 4 toppede ss kakao ca. 7-8 dl hvetemel Glasur: 300 g Firkløversjokolade (el. COOP sin nøttesjokolade, som er mye billigere), varm kaffe, melis Pisk egg og sukker til eggedosis. Tilsett rømme og vann. Sikt sammen det tørre og ha det i røren. Hell røren i bakepapirkledd langpanne (den store). Stek nederst i ovnen ved 200 grader i ca 30 min. Glasur: Smelt sjokoladen i kaffen, ha i melis til passe konsistens. Smør glasuren over kaken, gjerne mens den er litt lunken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 7. april 2004 #8 Del Skrevet 7. april 2004 Kjære søte, rømme i uåpnede bokser blir ikke dårlig får månedsvis etter at datoen har gått ut! Den er jo allerede syrna, så sur kan den ikke bli. Eneste måten den kan bli dårlig på er at den mugler, og det skjer ikke så lenge den er lukka. La dem stå i kjøleskapet, og bruk dem når du kommer hjem. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Imax Skrevet 7. april 2004 #9 Del Skrevet 7. april 2004 Enig med siste her, har dere ikke hørt dette spørsmålet som en vits (som "hvor mange runder er det på Bislett, hvor lang er summetonen osv): How can sour cream go sour? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grooo Skrevet 7. april 2004 Forfatter #10 Del Skrevet 7. april 2004 Hehe, joda vet at de holder lenge ennå ettersom de ikke er åpnet. Men liksom, det er to bokser og jeg tenkte altså å finne noe å bruke dem opp til ettersom de nok ikke egner seg til "åpen boks som man tar litt av etter hvert til taco og lignende"... Er stort sett det vi bruker rømme til ellers... Men denne sjokoladekaka så bra ut, og jeg har alt som trengs så jeg tenker jeg prøver meg på den i morgen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå