Iset Skrevet 6. april 2004 #1 Del Skrevet 6. april 2004 Jeg har prøvd å lage, men osten blir så tynn inni hvis dere skjønner hva jeg mener..... jeg liker veldig godt den de serverer på italiensk restaurant, den er det MYE ost inni som tyter ut når du setter kniven i den. Men uansett hvor mye ost jeg legger inni så blir det lite.... jeg må vel gjøre noe feil.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Madden Skrevet 6. april 2004 #2 Del Skrevet 6. april 2004 Jeg bruker alltid denne oppskriften: 4 stk Calzone: 25 g gjær 2 dl lunket vann 1 ss olje 1/2 ts salt 5 dl hvetemel Fyll: 1 løk, 1 hvitløksfedd, 1 ss olivenolje, 1/2 ts salt, 1/2 ts pepper, 1/2 ts basilikum, 1/2 ts oregano, 1 laurbærblad, 3 ss tomatpure. 300 g stekt kjøttdeig 6-8 dl revet ost. Deigen heves i 1 1/2 time, og deles i 4. Trilles til runde boller som klappes ut med håndflaten til sirkler på ca- 20 cm i diameter. Fordel Fyllet i midten av hver bunn og ha på kjøttdeig/ost. Klem sammen deigen og stek i nedre del av ovnen på 250 grader i 15-20 minutter! Vet ikke om dette er helt ulikt den oppskriften du bruker, men den blir veldig god!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Iset - ikke innlogget Skrevet 6. april 2004 #3 Del Skrevet 6. april 2004 Den hørtes veldig god ut:) tusen takk skal du ha! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Madden Skrevet 6. april 2004 #4 Del Skrevet 6. april 2004 Alt i orden!! Bare hyggelig å kunne hjelpe!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 1111 Skrevet 6. april 2004 #5 Del Skrevet 6. april 2004 :o nå fikk jeg veeeeldig lyst på calzone! :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Madden Skrevet 6. april 2004 #6 Del Skrevet 6. april 2004 Jeg åå...jeg hadde bestemt meg for fiskeboller i dag, men så ble det pasta..men nå har jeg heller lyst på calzone!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
magolia Skrevet 7. april 2004 #7 Del Skrevet 7. april 2004 "Deigen heves i 1 1/2 time, og deles i 4" Hever du deigen i 1 1/2 time??! Nødvendig for et bra resultat? :-? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Madden Skrevet 8. april 2004 #8 Del Skrevet 8. april 2004 Det er sikkert ikke nødvendig å heve så lenge..men grunnet mengden av gjær synes jeg det er best å gjøre det! Det går sikkert an å prøve seg frem med kortere hevingstid! Enkelte forhever jo ikke deigen i det hele tatt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå