Gå til innhold

Esperas lille bok


Gjest Espera
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest Espera

Oiiiiii! :o Fikk til jo!!!! Flinke Espera :kose:

I alle fall - velkommen til min dagbok!! Jeg har vært på KG leeenge, men har for det meste vært snikleser, uten å legge igjen så mye som en hei i en dagbok engang - føles nesten ut som om jeg kjenner flere av dere allerede :wink:

Kort fortalt så er jeg Espera, jeg er 27 og bor nesten i Oslo. Jobber i Oslo, men bor rett utenfor.... har verdens beste 'sjærste', vi har vært sammen i halvannet år men foreløpig bor vi noen mil fra hverandre. Han er Mjøs-gutt og forhåpentligvis blir jeg også Mjøs-jente snart!!! Bare spille kortene mine riktig :sjarmor:

Håper å bruke denne boka ofte, mest for min egen del - sette ord på ting og tang og ikke minst holde litt oversikten over mitt eget liv :ler: veldig kos om det titter noen innom meg og da selvfølgelig..... :sjenert:

Men nå har jeg allerede sittet på jobb noen timer for lenge, skal jogge hjemover og kaste meg over Chicken nuggetsene som venter i kjleskapet. Jeiiiiiii!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Anonymous

Hei Skrållan! Benytter anledningen til å bli den første til å sende en hilsen i dagboka di - så flott at du ville begynne å skrive litt her da!!! :)

Klem fra Cefalexin

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heihei!

Måtte inn og helse på den nye dagboknaboen. :)

Ha ein flott laurdag, og ei fin helg!

Klem, Pip

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...
Gjest Espera

Og to måneder senere var hun tilbake igjen! Har vært en del hoi og hoi siste tiden så dagbokskriving, KG og nettsurfing generellt har vært nedprioritert gitt. Håper ting blir mer stabile fra nå av....

Største nyheten: glaaaaad nå!!!!

Og til uka skal jeg på intervju på en ny jobb, første napp jeg har fått til nå (søkt 10-12 jobber) og i tillegg har samboer/venner/kjente/alle vi noen gang har vekslet to ord med ørene på stilk hva nye/ledige stillinger i området angår. Alt ordner seg for snille jenter! Jeg er en ganske positiv sjel :danse:

Nå skal jeg bare jobbe pittelitt, så kommer samboer og plukker meg opp, hjem, og i helgen er det stor bursdagsfeiring OG dåp. Så planene er lagt! Håper jeg greier å skvise inn en time eller to i solstol i hagen også - for været skal jo bli knallfint og temperaturen til himmels IKKE SANT??!?!?! :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Espera

Med STOR takk til Suzy :blomst: har jeg endelig fått avatar! Stakkars Suz ble sikkert vettskremt når hun tittet på linken jeg sendte, men det var altså 'det bildet med klær på' da! :sjarmor:

Hatt en deilig og fredelig uke. Elsker sånne korte uker som det er litt av i mai/juni. Var på intervju onsdag, og ble bare enda mer gira. VIL ha den jobben!!! Spennende stilling, hyggelige folk, uformellt miljø, gode betingelser... :danse: De skulle ringe meg i neste uke, enten avslag eller 2. gangsintervju. Bare krysse fingrene det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Syns du ble fin jeg! (men jeg ser at gif-formatet blir litt kornete...knurr... skal se om jeg får gjort om formatet og sendt deg et bedre et...)

Snart tilbake, Skrållan (og jeg er ikke lettskremt!) :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg sendt deg en ny i et annet format, men denne kan det hende blir for tung. Forsøk ivertfall...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Espera

EN UKE TIL FERIEPENGER!

Sitter og nikoser meg med planer på alt jeg har lyst på. Vært skralt på pengefronten i det siste, men nå kan det kanskje lysne litt. Feriepenger, skattepenger i tillegg til at jeg har solgt unna noe møbler/hvitevarer ved flytting - utgjør en liten slump det!

Esperas foreløpige handleliste

  • - endelig fått terrasse og jeg håper det kan bli både dovne frokoster, laaange middager og lune kvelder med stearinlys og bok der ute. Skal være fornuftig og velge MALTE møbler, trenger ikke fullt så mye vedlikehold som mye annet. Sett meg ut et sett med bord, benk og to stoler i hvitt. Tykke, blå sitteputer til, rimelig på Jysk kanskje???

Grill - type GASS! Er typen som helst griller fra påske til høstferien, og med gass slipper man å vente og vente og vente til grillen er varm. pappa kjøpte en lekker en i går, men vi satser vel på en litt mindre og litt rimeligere type. Ser ikke helt for meg vi trenger kokeplate osv....

Krukker og uteblomster - koboltblå. En ved siden av døren, en som ønsker velkommen i trappen og en midt på det nye terrassebordet.

Hekk? - det kan samboer få ordne! Han er plen- og hekkmester, jeg tar hagen. Noe bør vi ha, ganske mye innsyn hos oss.... Kan det bli bra hekk av Tuija?

Gardinstang - mangler en over kjøkkenvinduet. 69,- kr på IKEA. Ikke all verdens utlegg kanskje, men kjenner jeg meg rett så kommer jeg ikke ut fra IKEA med kun den gardinstanga :sjarmor:

Gardiner - har gitt opp å finne stoff og sy selv. Blir ferdigsydde løkkefag fra Kremmerhuset. Sorte, helt, helt gjennomskinnelige. Tror det blir knallfint!

Parfyme - et eller annet, bare det er nytt og lukter digg!

Jeans - lyse, kuule. Så kuule at jeg kan bruke dem på byen

Sølv-(evt gull - ikke bestemt meg enda!)sandaler fra DNA - sammen med de nye jeansene......

Jugl&fanteri på HM - 'billigsminke' og div ørepynt, armbånd osv.

Raid på polet

Hm.... Når jeg leser gjennom her synes jeg det er rimelig mye fornuftig jeg? Jaja. Fylles nok opp av nok ufornuftig lell...... :oops:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Poppa innom forå gratulere med ny avatar, ny bustad og kanskje ny jobb! :)

Ha ei fin helg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gardinstang

:hoho:

Helt ukjent fenomen for meg!

Kom forresten på noe, en venninne av meg hadde turnus i Gjøvik, og fortalte på en fest nettopp at hun var kiropraktor i Gjøvik. Samtalepartneren ropte tilbake gjennom festmusikken:

"HVaaaa? Kjører du traktor i Gjøvik?"

Vel vel, nok om det,

Hva slags jobb håper du å finne i Gjøvik?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Trulselinemor

Her kommer det en natt hilsen til deg.

Håper du har hatt en bra lørdag og at søndagen blir en flott dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Espera

YESSSSSS! Ny samtale torsdag!!! De ringte i dag morges og sa de veldig gjerne ville prate med meg (moi? :sminkedokke: ) en gang til. Så glad jeg nesten sprekker nå!

På en side - selvfølgelig!!! Hvem ville ikke ansette meg, så utrolig intelligent, effektiv, sjarmerende og stappfull av godt humør og smittende latter som jeg er liksom? :danse: På den annen side - nesten litt for godt til å være sant! Spennende jobb, hyggelige, folk, gode betingelser - og jeg kan sykle hjemmefra til kontoret på et kvarter! DET er noe jeg ønsker meg veldig, veldig hardt når jeg nusser kjæresten morna ti på fem om morgenen for å rekke jobb i Oslo kl åtte, og han ligger der myk og varm og herlig med naken stump i været og jeg vil bare krype tilbake på armen hans en time eller to til.....

Så fokus nå: POSTIV TENKING (uten å ta ting for gitt)! Jeg har en filosofi at om man ser for seg en selv i den situasjonen man ønsker å oppnå, er det mye lettere å oppnå gitte situasjon. Så nå går jeg rundt og ER Skrållan m/superkul ny jobb! :kul:

Ting som må ordnes før intervju: avtale referanse linskjørt, knelangt, sort topp og sorte spisse slingbacks.... Ikke veldig pynta, men sånn som jeg faktisk kan kle meg til vanlig. Rent bortsett fra disse to tingene - tenk minst mulig! Orker ikke stresse meg opp, vil så gjerne men må prøve holde føttene - i alle fall tåsspissene - på jorda litt til. :sjenert:

Klips: koselig av deg å stikke innom! Jobbene jeg søker på er typiske 'kontorjobber'. Den jeg har i kikkerten nå er kontoradministrativ/salg. Litt morsomt egentlig, jeg har vel aldri hatt de store ambisjonene når det kommer til jobb og karriere. Jeg var veldig skoleflink, men ikke i en spesiell retning liksom. Når jeg var liten skulle jeg enten bli BILMEKANIKER :sjokkert: (tror jeg hadde sett Flashdance litt for mange ganger. Sveiser (som hun i Flashdance) var muligens litt for 'udda' for meg, men bilmekaniker - DET var tingen! Så sikkert for meg halvoppkneppet kjeledress, rufsete oppsatt hår, trutmunn og olje på kinnet - og der kommer en kjekkas, svett i bar overkropp, og skal få fiksa bilen sin :kline:... Noget pornografisk fiksert tankegang for en tiåring. Kanskje jeg hadde lest litt mye Romantikk også?) eller kontordame. Kontordamer kunne nemlig bruke skjørt og drakt på jobben og det var veldig viktig for meg. Og sånn har det blitt!!!!

Pip: Hei på deg! Kos å se deg her igjen!

Trulselinemor: Gjøvik ja! :sjarmor:

Ting ordnet denne uke: - vasket ut gamle leilighet (tre timers treningsøkt, fy søren jeg var utslått!)

- levert nøkler til utleier

- sjekket periodekort på ekspressbussen (50% rabatt av vanlig pris. Sikkert bra det, men dyrt nok!)

Ting som fremdeles må ordnes:- legge inn regninger til betaling (penger på konto fredag!)

- legge opp en bukse, fikse falden på et skjørt, sy om en linkjole som ser helt hemma ut til skjørt. Tror det blir veldig bra, nydelig plommelilla farge

- stripe håret. Spørre mamma pent om hjelp? Striper hjemme jeg, har ikke råd til en tusing annenhver måned - hjemmestriper koster en hundrings og blir like bra (har en flink mamma da!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Trulselinemor

Ville bare dytte denne oppover.

Er det noen som kan hjelpe meg å holde den oppe?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
Gjest Espera

Byttet like godt brukernavn jeg - Skrållan passet ikke meg så veldig godt i lengden tror jeg. Litt for....skrållete! hvorfor Espera? Hm....jeg har noen ord som jeg liker å gå og si inne i meg og som gir meg forskjellige assosiasjoner og stemninger. Espera er et sånt ord.... Med utgangspunkt i det spanske verbet esperar - å håpe. Hadde kanskje vært mer naturlig å bruke substantivet esperanza - håp, men det er altså denne formen av verbet som gir meg kilninger langs ryggraden og søte sukkerbobler i maven. Så det så!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Espera

Regn, regn, regn.... Gjør det kanskje litt lettere å være tilbake på jobb etter fire uker men hadde håpet på litt bedre vær enn dette da! Drømmer om en skikkelig Indian Summer - så jeg kan komme hjem sent på ettermiddagen og nyte døgnets siste timer på terrassen med iskald farris med masse isbiter og sitronskive (sommerens favoritt)(sommerens ALKOHOLFRIE favoritt :ler: ). Men men.

Dagens planer:

1. Jobbe veldig flittig og iherdig, få gjort unna en bunke av tre jeg har satt meg som mål å ha fjernet innen fredag kl tre. :sjokk:

2. Legge inn bunke med regninger til betaling. Tror jeg har nettbank-vegring. Utsetter og utsetter å logge meg inn, skjønner ikke hvorfor.... :roll:

3. Innvilge meg to cd'er jeg sikler på på Platekompaniet. Skikkelig Harry-samleplater men 'nysst pååååå'! :sjarmor:

4. Nyte kveld og kjæreste og sjekke om vi har et eller annet elektisk apparel i hus med UTGANG så jeg får lagt inn noen nye sanger på den /&%¤%#%& mini-disc'en min :evil:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest lmari

.. og vips, så kom jeg på overraskelsesbesøk inne hos deg også! Det var jammen meg koselig her også - jeg ser at du skriver lister som en heltinne du også - du er hjertelig velkommen i klubben sammen med Klips, Camelia, Evie, meg selv og sikkert flere listomane her inne... ;)

Stusset over nicket Espera, synes ikke jeg hadde sett deg her inne før. Gikk opp et lys for meg da jeg så Skrållan - aha, HENNE kjenner jeg igjen!!

Så da er du plassert! :ler:

Men du?? Regner det hos deg?!?!? Her er det strålende vær og sååå varmt.... Merkelig. Er vel ikke så langt fra Oslo til Gjøvik?

Jeg kommer tilbake!! (I'll be back!!! :ler: )

... eller som hun dama på kinoen sier: Æ kjæm telbars!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

×
×
  • Opprett ny...