Gjest Sobril Skrevet 9. mars 2013 #1 Skrevet 9. mars 2013 De fleste steder leser jeg 70 grader, men her fant jeg en link som sier 65. Hva gjør dere? Liker at kjøttet er lett rosa.
Gjest Sobril Skrevet 9. mars 2013 #2 Skrevet 9. mars 2013 http://www.anis.no/kjernetemperatur/ Glemte linken...
AnonymBruker Skrevet 9. mars 2013 #3 Skrevet 9. mars 2013 60-65 er medium; rosa og fast, 65-69 er medium godt med litt rosa i midten og 70+ er godt stekt. Anonym poster: 14a256f3e17b43ca9d3f6b68cfcca372
Ike Skrevet 9. mars 2013 #4 Skrevet 9. mars 2013 Personlig mener jeg 70 er for mye, men kommer an på hvordan du liker det. Ta den gjerne ut på 60 grader og la den hvile en stund. Dette vil øke temperaturen noe også.
Gjest Sobril Skrevet 9. mars 2013 #5 Skrevet 9. mars 2013 Den pep på 65 etter fem minutter. Jeg har åpenbart klart å sette termometeret feil. Tar vel ikke fem minutter på 125 grader for å bli ferdig? Huff altså
Gjest Sobril Skrevet 9. mars 2013 #6 Skrevet 9. mars 2013 Så tenkte jeg: får vel stille den på 70 da og ta den ut etter 20 minutter for å være sikker. Nå har plutselig temperaturen sunket fra 68 til 66 og har vært slik i fem minutter...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå