Gå til innhold

Kjernetemperatur indrefilet av svin


Gjest Sobril

Anbefalte innlegg

Gjest Sobril

De fleste steder leser jeg 70 grader, men her fant jeg en link som sier 65.

Hva gjør dere? Liker at kjøttet er lett rosa.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

60-65 er medium; rosa og fast, 65-69 er medium godt med litt rosa i midten og 70+ er godt stekt.

Anonym poster: 14a256f3e17b43ca9d3f6b68cfcca372

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Personlig mener jeg 70 er for mye, men kommer an på hvordan du liker det. Ta den gjerne ut på 60 grader og la den hvile en stund. Dette vil øke temperaturen noe også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Sobril

Den pep på 65 etter fem minutter. Jeg har åpenbart klart å sette termometeret feil. Tar vel ikke fem minutter på 125 grader for å bli ferdig?

Huff altså :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Sobril

Så tenkte jeg: får vel stille den på 70 da og ta den ut etter 20 minutter for å være sikker. Nå har plutselig temperaturen sunket fra 68 til 66 og har vært slik i fem minutter...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 år senere...

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...