Gjest Anonymous Skrevet 24. mars 2004 #1 Del Skrevet 24. mars 2004 er det umulig? farlig? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 24. mars 2004 #2 Del Skrevet 24. mars 2004 Det er ikke farlig, men kjøtt som blir frosset og tint flere ganger blir fort tørt og smakløst. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Moonshadow Skrevet 24. mars 2004 #3 Del Skrevet 24. mars 2004 Det som er lurt om du skal fryse kjøtt som har vært fryst før er å steke det opp før du fryser det andre gangen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
silja Skrevet 24. mars 2004 #4 Del Skrevet 24. mars 2004 man fryser ikke opptint kjøtt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Xavia Skrevet 24. mars 2004 #5 Del Skrevet 24. mars 2004 Jo det gjør man! Tror du at alle "ferskvarene" du kjøper på butikken virkelig aldri har vært fryst før du drar hjem og slenger dem i frysa??? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grooo Skrevet 24. mars 2004 #6 Del Skrevet 24. mars 2004 Jo det gjør man! Tror du at alle "ferskvarene" du kjøper på butikken virkelig aldri har vært fryst før du drar hjem og slenger dem i frysa??? Er jo nettopp derfor man i alle fall ALDRI skal gjøre dette selv! Fordi det ikke er sundt, og "faren"/sjansen for at det har skjedd før er til stede... Har du tint kjøtt som du allikevel ikke får brukt så stek det før du fryser det igjen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 24. mars 2004 #7 Del Skrevet 24. mars 2004 Er jo nettopp derfor man i alle fall ALDRI skal gjøre dette selv! Fordi det ikke er sundt, og "faren"/sjansen for at det har skjedd før er til stede... Har du tint kjøtt som du allikevel ikke får brukt så stek det før du fryser det igjen! Hvis man behandler kjøttet riktig er det som jeg har skrevet før ikke farlig å fryse kjøtt på nytt etter at det er tint. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
supersurfer ;-) Skrevet 26. mars 2004 #8 Del Skrevet 26. mars 2004 En vare blir da vel ikke plutselig giftig om det blir fryst to ganger...! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
starie Skrevet 26. mars 2004 #9 Del Skrevet 26. mars 2004 Jo det gjør man! Tror du at alle "ferskvarene" du kjøper på butikken virkelig aldri har vært fryst før du drar hjem og slenger dem i frysa??? Da skal det stå "opptint vare" på forpakningene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Poirot Skrevet 26. mars 2004 #10 Del Skrevet 26. mars 2004 En vare blir da vel ikke plutselig giftig om det blir fryst to ganger...! Nei, men det får flere bakterier i seg. Restauranter har ikke lov til å fryse noe to ganger. Til hjemmebruk gjør jeg det glatt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå