Pusekatt Skrevet 21. mars 2004 #1 Del Skrevet 21. mars 2004 Kan noen hjelpe meg med forslag til litt typiske norske frokost/brunch-retter? Gjerne varmretter! (skal være med på et innslag til japansk frokost-TV hvor de ønsker å profilere norsk matlaging, så alle tips tas imot med takk!) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Poirot Skrevet 21. mars 2004 #2 Del Skrevet 21. mars 2004 Karbonader med løk Laks og eggerøre Spekemat Sildesalat Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tusenfryd Skrevet 21. mars 2004 #3 Del Skrevet 21. mars 2004 Røkelaks Gravlaks Ørret Potetsalat Sild Spekemat Eggerøre Peppermakrell Karbonader med løk (varme) Stekt potet (varmt) Sossiser (englepikker) (varme) Ertesuppe (varm) Varm fiskerett, steinbit i fløtesaus el. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pusekatt Skrevet 22. mars 2004 Forfatter #4 Del Skrevet 22. mars 2004 Tusen takk for gode tips! Flere som har innspill? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Myumi Skrevet 22. mars 2004 #5 Del Skrevet 22. mars 2004 Hvis du sier englepikker på japansk tv blir det skandale. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tusenfryd Skrevet 22. mars 2004 #6 Del Skrevet 22. mars 2004 Hvis du sier englepikker på japansk tv blir det skandale. Det kunne jo blitt livat det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 25. mars 2004 #7 Del Skrevet 25. mars 2004 Jeg lurer på hvem som plutselig i en samtale - på et matprogram - sier englepikker????? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pusekatt Skrevet 25. mars 2004 Forfatter #8 Del Skrevet 25. mars 2004 Godt poeng Alt jeg sa blir jo dubbet til japansk uansett da, opptakene gikk forresten kjempebra! Jeg endte opp med kokt laks, røkelaks+eggerøre-smørbrød, fiskepudding i hvit saus m/ erter i terteskjell og ostefat (Jarlsberg, nøkkelost og brunost). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå