Gå til innhold

Å få ciabattaen sprø på toppen


Gjest Frigg

Anbefalte innlegg

Gjest Frigg

Hvordan får man dette til?

Prøvde å ha litt vann på de før jeg stekte de, men det hjalp ikke særlig.

Hadde jeg kanskje for lite vann på?

Eller har dere andre forslag til å få sprø topp på ciabatta sprø på toppen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du har ikke sånn propanbrenner da? Eller hva det nå heter? Bruker de ikke det for å jukse seg til sprø svor og sånt? Funker kanskje her også? :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jamila

Pensling med egg gjør at de blir blanke og myke på toppen, og det er ikke hensikten her.

Skvett med litt vann, øk temperaturen med 30 grader de siste to minuttene, og sett dem et hakk høyere i ovnen så blir de nok bedre. Husk at de skal ha sprø skorpe, ikke bli knekkebrød.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Mayamor

Det som hjelper er vann og høy temperatur - + at de stekes høyt oppe i ovnen...

Dessuten må ovnen være skikkelig varm når de settes inni...

Egg gjør det mykere og gyllent... :wink:

Mayamor

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...