anine Skrevet 14. mars 2004 #1 Del Skrevet 14. mars 2004 Jeg er litt usikker på hva slags skinke jeg skal bruke når det står f.eks. 100g skinke i en oppskrift. Det finnes jo mange slags skinke, kokt skinke i skiver, røkt skinke, spekeskinke osv. Hva slags skinke bruker dere, f.eks. på pizza? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Myumi Skrevet 14. mars 2004 #2 Del Skrevet 14. mars 2004 Til pizza kan du bruke både hermetisert skinke, påleggsskinke eller spekeskinke. Ta det du liker selv- enkelt og greitt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Moonshadow Skrevet 14. mars 2004 #3 Del Skrevet 14. mars 2004 Bruker som regel kokt skinke eller bog skinke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 14. mars 2004 #4 Del Skrevet 14. mars 2004 Jeg bruker røkt skinke til slike ting. Synes at det smaker mye mer (og bedre) enn bogskinke og kokt skinke). Kjøper påleggs-pakker med skiver av skinke. Hvis jeg skal lage mye bruker jeg bogskinke i boks. Den er billigere og drøyere, men smaker ikke like godt. Kokt skinke bruker jeg hvis jeg ikke finner røkt eller om jeg skal lage det helt safe. Ikke alle liker røkt skinke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasine Skrevet 14. mars 2004 #5 Del Skrevet 14. mars 2004 Kalkun-skinke på boks!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 1111 Skrevet 14. mars 2004 #6 Del Skrevet 14. mars 2004 Jeg syn bog-skinke er det mest praktiske, lett å oppbevare og enkelt å tilbrede. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Labella Skrevet 14. mars 2004 #7 Del Skrevet 14. mars 2004 Ferdig oppskåret "smårettskinke" er også veldig praktisk og greit. Bruker den ofte i omelett f.eks. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mistyen Skrevet 14. mars 2004 #8 Del Skrevet 14. mars 2004 Ferdig oppskåret "smårettskinke" er også veldig praktisk og greit. Bruker den ofte i omelett f.eks. :enig_animasjon: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kjøkkensjefen Skrevet 16. mars 2004 #9 Del Skrevet 16. mars 2004 Kalkun-skinke på boks!! :nikke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå