Gjest Gjest Skrevet 11. august 2009 #81 Del Skrevet 11. august 2009 Har planer om å lage denne, men synes mengden høres helt spinnvill ut. Er det virkelig passe mye røre til ei form på 20x30 cm?? Har ei form son er ca 30x40, og da må jeg altså doble oppskriften. Ti egg?? Er det noen som kan ta fram målebåndet og sjekke den forma de har brukt? Flatbrødtynn kake er kjipt, men svidd kakerøre i bunnen av ovnen er heller ikke så morsomt ... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
superlady Skrevet 11. august 2009 #82 Del Skrevet 11. august 2009 Har planer om å lage denne, men synes mengden høres helt spinnvill ut. Er det virkelig passe mye røre til ei form på 20x30 cm?? Har ei form son er ca 30x40, og da må jeg altså doble oppskriften. Ti egg?? Er det noen som kan ta fram målebåndet og sjekke den forma de har brukt? Flatbrødtynn kake er kjipt, men svidd kakerøre i bunnen av ovnen er heller ikke så morsomt ... Akkurat det med målebånd gadd jeg ikke akkurat nå, men kaken hever seg en god del. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Makrell Skrevet 29. juli 2010 #83 Del Skrevet 29. juli 2010 Hei! Har nettopp lagd kaka nå. Den har blitt stekt i 58 min på nestnederste rille. Men den ser fortsatt nesten ut som røra, bare litt tykkere. Bør jeg sette den inn igjen, eller kommer den til å bli bra etter å ha stått i kjøleskapet over natta? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Numi* Skrevet 29. juli 2010 #84 Del Skrevet 29. juli 2010 *mine innlegg* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zzyzx Skrevet 30. juli 2010 #85 Del Skrevet 30. juli 2010 Hei! Har nettopp lagd kaka nå. Den har blitt stekt i 58 min på nestnederste rille. Men den ser fortsatt nesten ut som røra, bare litt tykkere. Bør jeg sette den inn igjen, eller kommer den til å bli bra etter å ha stått i kjøleskapet over natta? Bruk kakepinne. Gjør ikke noe om det henger litt igjen på den, bare det ikke er veldig rå deig. Så har du kontroll på når den er ferdig. Jeg lager alltid denne når jeg først lager brownies, og min hever seg veldig under steking. Sjekker med kakepinne og lar den stå i kjøleskap over natta. Da er den bra. Et annet tips: hvis kaka blir for tørr og smulete, frys den ned i noen dager, så er den mye bedre når den tines. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Makrell Skrevet 30. juli 2010 #86 Del Skrevet 30. juli 2010 Bruk kakepinne. Gjør ikke noe om det henger litt igjen på den, bare det ikke er veldig rå deig. Så har du kontroll på når den er ferdig. Jeg lager alltid denne når jeg først lager brownies, og min hever seg veldig under steking. Sjekker med kakepinne og lar den stå i kjøleskap over natta. Da er den bra. Et annet tips: hvis kaka blir for tørr og smulete, frys den ned i noen dager, så er den mye bedre når den tines. Brukte kakepinne, var nok litt for mye som hang igjen på den da jeg tok den ut. Kaka ble nok litt i "råeste" laget, men folk var fornøyde. Dersom jeg skal lage kaka igjen, skal jeg passe på å steke den litt lenger. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Munchlax Skrevet 30. juli 2010 #87 Del Skrevet 30. juli 2010 *mine innlegg* Lurer på om denne skal bakes i kveld, ja Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AnonymBruker Skrevet 30. juli 2010 #88 Del Skrevet 30. juli 2010 Røft regnet 5300 kcal totalt, håper det er verd det! Takk for de som har dradd denne opp. Tenker jeg skal prøve meg på den nå, og skjære den i smååå ruter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tullmus Skrevet 1. august 2010 #89 Del Skrevet 1. august 2010 Ååh, den står i ovnen nå, ser og lukter helt perfekt. NAMNAM! Takk for denne oppskriften :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå