Gå til innhold

Brownies fra City Bakery, NY


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

men dere, bør man ha i 7 eller 8 egg? vanskelig å få 7,5 bare.... :roll:

Det er umulig å svare på. Hvor store egg har du? Siden

det ikke står noe annet i oppskriften får vi anta medium

størrelse og er du pirkete så kan du knekke ett egg

i en kopp (*) og ta halvparten. Jeg hadde tatt åtte

stykker og sett an litt senere hvordan deigen ble og

eventuelt hatt i bittelitt mer mel om nødvendig.

(*) Alle egg bør knekkes enkeltvis i en kopp først.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja nå ble jeg jammen fristet altså!

Jeg elsker Brownies - særlig de som de lager på Godt Brød! Men har aldri klart å lage noen gode selv :tunge1:  

Men i morgen skal det handles inn til denne - også skal jeg jammen prøve!

Rapport etterpå kommer.....................

-Charmina (kakemons) :sikle:

oj glemte å komme med tilbakemelding :oops:

Hos meg ble desverre kaken ikke skikkelig stekt - bare rundt og ikke midt i. Men jeg syntes jo form str som er oppgitt virket litt liten til all den deigen jeg da!

Men når det er sagt så var den jo god da,men måtte hive halve kaken desverre! Hvor høy blir deres kake egentlig? 20ganger 30 er jo ikke så stor form da :klø:

-Charmina

Lenke til kommentar
Del på andre sider

oj glemte å komme med tilbakemelding :oops:

Hos meg ble desverre kaken ikke skikkelig stekt - bare rundt og ikke midt i. Men jeg syntes jo form str som er oppgitt virket litt liten til all den deigen jeg da!

Men når det er sagt så var den jo god da,men måtte hive halve kaken desverre! Hvor høy blir deres kake egentlig? 20ganger 30 er jo ikke så stor form da :klø:

-Charmina

Min blir nokså høy (5 cm?) og 20 x 30 ER riktig størrelse altså. Prøver du å spre den utover noe større form så blir den tørr og altfor tynn.

Bare følg oppskriften slavisk så blir resultatet bra :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min blir nokså høy (5 cm?) og 20 x 30 ER riktig størrelse altså. Prøver du å spre den utover noe større form så blir den tørr og altfor tynn.

Bare følg oppskriften slavisk så blir resultatet bra :wink:

Bakte denne i dag igjen og da brukte jeg en form som var bitte litt større - og resultatet?

Helt perfekt :sikle: De som fikk den servert i dag ville iallefall ha oppskriften!Den var rett og slett kjempegod ja! :-)

_Charmina

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...

Får trekke opp denne eldgamle tråden, siden jeg nylig lagde den. Når det gjelder smak så er denne den beste brownies-oppskriften jeg har prøvd på kvinneguiden.

Det eneste jeg har å utsette er at 55 min var altfor lang steketid i min ovn :forvirret: Kommer også til å bruke litt mindre bakepulver neste gang. Og kommer ikke til å bruke slikkepotte, kaken ble mer enn høy nok (og røren er alltid bedre enn kaken ;))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Da er denne kaken i ovnen og jeg venter i

spenning. Jeg har en 20x30 form, som er annbefalt

og da blir den høy. For de som ikke har fornøyd

med stekingen kan det ha betydning hvor i ovnen

kaka står? Min står nesten nederst.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er denne kaken i ovnen og jeg venter i

spenning. Jeg har en 20x30 form, som er annbefalt

og da blir den høy. For de som ikke har fornøyd

med stekingen kan det ha betydning hvor i ovnen

kaka står? Min står nesten nederst.

Min form er en tanke større og da blir det vanlig brownies-høyde på kaken. Men stort sett lager jeg i langpanne (øker oppskriften).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er kaken ferdig og står til kjøling.

Skal den serveres som den er eller

er det noe som bør være med på tallerken ?

Krem.. vaniljeis.. ???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Disse er kjempegode, jeg bruker vekselvis denne og Arkanas oppskrift, men likevel: Arkanas er strået hvassere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Disse er kjempegode, jeg bruker vekselvis denne og Arkanas oppskrift, men likevel: Arkanas er strået hvassere.

Prøv å gi et svar på hva det er som gjør Arkanas

oppskrift til en vinner. :)

Kansje jeg må lage den, jeg også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 6 måneder senere...
Annonse

Brownies skal ikke være flytende i midten, det er sjokoladefondant som skal det.Brownies bør ha en fuktig,men ikke flytende kjerne.

hilsen konditor

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...

Jeg skal bake disse brownisene til en bursdag :blåse: Fant ingen form som tilsvarer det som er henvist i oppskriften. Bruker derfor en form på 36x24 cm. Bør jeg legge til en ekstra halv oppskrift her, eller er det bedre å halvere denne igjen? :sukk: Tar gjerne imot tips fra folk som er litt drevne på denne oppskriften=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest hyggelig

oj, denne tråden har jeg ikke sett før! verdens beste brownies, altså?? må prøve!!!! elsker brownies!!!:)

så tusen takk til hvem enn det var som dro frem denne gamle tråden:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...