Gjest 1111 Skrevet 8. mars 2004 #1 Del Skrevet 8. mars 2004 Grønnsaksrisotto Ingredienser: 1 løk, finhakket 3 ss olje 200 g sjampinjong i terninger 4 dl hønsebuljong 1 boks med flådde tomater 3 dl langkornet ris 1 rød chilipepper, finhakket 3 gulrøtter i skiver 2 skive selleri i strimler 2 fedd knust hvitløk salt og pepper revet parmesan Fremgangsmåte: Fres løk og sopp i olje i en varm panne. Tilsett tomater, hønsebuljong, chilipepper og ris. Dette kokes i ca 20 minutter. Ha i resten av grønnsakene og kok et par minutter til. Smak til med salt og pepper. Serveres med et dryss av parmesan samt ferskt brød til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 25. mars 2004 #2 Del Skrevet 25. mars 2004 Mmmm, denne var god! Men byttet ut hønsebuljong med grønnsaksbuljong og droppet parmesanen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 25. mars 2004 #3 Del Skrevet 25. mars 2004 Men langkornet ris i risotto??? Trodde det var rundkornet som var tingen, jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 1111 Skrevet 25. mars 2004 #4 Del Skrevet 25. mars 2004 I denne oppskriften brukes det langkornet Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå