LilleMy Skrevet 21. februar 2004 #1 Del Skrevet 21. februar 2004 Fikk så lyst på det, men ser at jeg bare har oppskrift med margarin fremfor smør. Nå synes jeg jo smaken på smør er myyyye bedre, men er det kanskje en grunn til at det brukes margarin? Noen som vet - om det går like greit med smør? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 21. februar 2004 #2 Del Skrevet 21. februar 2004 Jeg kan ikke tenke meg at det gjør den helt store forskjellen på noe annet enn smaken. Både smør og margarin har jo samme egenskapene: Steinhardt fra kjøleskapet og flytende i varmen... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå