Gå til innhold

Vannbakkels


LilleMy

Anbefalte innlegg

Fikk så lyst på det, men ser at jeg bare har oppskrift med margarin fremfor smør. Nå synes jeg jo smaken på smør er myyyye bedre, men er det kanskje en grunn til at det brukes margarin?

Noen som vet - om det går like greit med smør?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg kan ikke tenke meg at det gjør den helt store forskjellen på noe annet enn smaken. Både smør og margarin har jo samme egenskapene: Steinhardt fra kjøleskapet og flytende i varmen... :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...