Gå til innhold

Rannveig Heitmann - ansvarlig mor?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

http://rannveigheitmann.blogg.no/1346635141_helgas_festbilder_.html#comment

Dette er et innlegg fra toppbloggeren Rannveig Heitmanns blogg. Jeg får mange fordommer om unge mødre fra Finnmark bekreftet når jeg leser bloggen, men først og fremst synes jeg synd på barnet hennes som kan finne slike bilder av sin mor på nettet om ti år.

Er det ikke på tide med et regelverk som beskytter barna fra eksponering på en slik blogg? For 20 år siden var det jo også en haug av unge alenemødre som oppførte seg håpløst, men barna slapp å finne ut av mors oppførsel senere, via f.eks. venner, fordi den var offentlig delt og lå åpent på nett.

Anonym poster: c44d26b02ad281b76d899f618325611e

 • Liker 19
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Jeg synes det at hun skriver "helga's" er verre enn bildene..

Anonym poster: 71c93f7273d321eca4b9129b09dd2e55

 • Liker 18
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Brunhilde

Jeg sier meg enig med Wildy, enkelte burde beskyttes mot seg selv.

Tenker også på den stakkars gutten og kommentarene han vil få høre når han vokser opp. Det er noe med at det som har havnet på internett blir der, ikke alltid så lett å tenke på i øyeblikket, men noe å ha i bakhodet allikevel.

:heks:

 • Liker 16
Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Magdalene

Ja, noen burde virkelig beskyttes mot seg selv ja.

Hun ødelegger jo så mye for seg selv med å fremstå slik som hun gjør. Hvertfall om hun vil ha en skikkelig jobb etterhvert.

I noen tilfeller (som her) syns jeg hvertfall det er bra at babyer begynner i bhg. For denne gutten har hvertfall behov for skikkelige voksenpersoner i livet sitt.

Endret av Magdalene
 • Liker 9
Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Gjest

Har fulgt med på bloggen hennes en stund nå, og på mange måter synes jeg hun virker som en god mamma. Det jeg reagerer mest på er bildene hun legger ut, uthenging av barnefar og en del av folkene hun er med . Med det sagt, virker det faktisk som hun har blitt mer voksen etter at hun ble mamma, tro det eller ei. Kjeda meg litt i permisjonstida, å bladde meg bakover i arkivet :sjenert:

Og til TS: De fleste unge mødre her oppe, er heldigvis IKKE som henne :happy:

Endret av Sulosi
Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

Er vel ikke lett å si om hun er ansvarlig som mor basert på bilder i en blogg. Av det hun skriver synes jeg hun virker relativt oppegående som mor. Det som er synd er at hun synes å ha et sterkt behov for å provosere og få oppmerksomhet....på en dårlig måte. Ut fra det jeg har lest i bloggen hennes virker det som om hun mangler oppegående voksenpersoner som kan veilede henne i riktig retning. Får egentlig mest vondt av henne, og blir sjokkert over hvor mye slemt folk skriver om/til henne.<br /><br /> Anonym poster: 24432290a98e089d35d520f985d097b9

 • Liker 6
Lenke til innlegg
Del på andre sider
Katniss

Hun kan være en veldig ansvarlig mor for alt jeg vet. Bildene sier ikke noe om hvordan hun behandler ungen sin.

Men hun trenger litt rettledning ellers. Noen (foreldrene hennes?) burde ta en samtale med henne og forklare at å legge ut bilder på offentlig blogg hvor både nipplene og hele trusa syns det gjør man ikke.

 • Liker 16
Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

ja fordi unge mødre i finnmark er verre enn de andre steder i norge? du kan ikke si det. vis jeg vet om en dårlig ung mor i vestfold,betyr det ikke at alle unge mødre i vestfold er dårlige. jeg er ikke spesielt fan av de som får barn før de er voksne selv,men det er nå så.

det første bilde jeg fikk i fjeset når jeg kikket er totalt upassende etter min mening.

Anonym poster: dbd1538fd11bfba1be6a863748e9335b

 • Liker 10
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

Shit, hun skrev navnet på barnehagen sønnen har startet i, publiserte bilder fra barnehagens lokaler og skrev gåavstand fra hjemmet. Kunne ikke falt meg inn :/

Det er mange faktorer som skal på plass før man kan kalle seg en god mor, og jeg vil si at mangelen på ansvar og regelrett dumskapen mtp. hva hun publiserer gjør at hun ikke kvalifiseres som en god omsorgsperson ihvertfall.

Anonym poster: ed85e7b0543da00c01c8756991a661f4

 • Liker 18
Lenke til innlegg
Del på andre sider
 Djungelvrål

Off topic men....skjekk lengre ned på siden av hu og venninna. Skjempeflekkete armer av selvbruning. Hu er jo orange hele dama...

 • Liker 5
Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

Oioi, oransj hud? Ikke lekkert. Trashdame dette. Utrolig trist. Så mye finere hun hadde vært med nedtonet hår og en normal hudfarge. Hvorfor tror jenter at de skal gå rundt som pornostjerner???

Anonym poster: 95a4c45e7ab31307e733b16faed06c2d

 • Liker 15
Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
 • Opprett ny...